WIN: Mega Lisanneleeft.nl goodiebag (twv €108,35 )

Edit: de blogpost is inmiddels bijgewerkt, er ging iets mis met de techniek! Sorry voor het ongemak.

Beloofd is beloofd, bij 1000 followers zou ik een win-actie houden! We zijn inmiddels al een beetje over de 1000 en ik heb een boel onwijs toffe dingen bij elkaar geshopt en verzameld. Wat je kunt winnen bestaat voornamelijk uit mijn favorieten en dingen die je al eerder hebt langs zien komen op Lisanneleeft.nl. Dus… lees verder om te zien hoe je kunt winnen en wat je kunt winnen!

winter

Wat kun je precies winnen?

 • Een schattig armbandje met peace bedeltje van Jadira
 • Een armbandje van J Club in vrolijke zomer/lente-kleuren
 • Een hout gekleurd armbandje
 • Oorbellen knopjes in leuke zomerse kleuren (mintgroen, roze en koraalrood, leuk!)
 • Knalroze slofjes van Primark
 • Twee gekleurde nagelvijlen
 • Een setje met twee lipbalsems van H&M
 • Twee Catrice nagellakjes in de kleuren 800 Heavy Metallilac en 790 The Pinky And The Brain (dit is nog wel de oude verpakking!)
 • Een nagellakje van Essie in de kleur Tart Deco
 • Het prachtige Technic Electric (Sleek look-a-like) pallette (eerder gaf ik er ook al een aantal weg hier, daar zijn ook swatches te vinden)
 • Een blush van MNY (zo’n kleurtje bedoelde ik in deze video over er zo gezond mogelijk uitzien!)

 • En, last but not least, een super leuk pakketje met 5 wax tarts van Sensational Home. Deze zijn echt goddelijk! (ik schreef er al hier en hier eerder over)

Dus… dat was het! Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Het was een onwijze klus om dit pakket samen te stellen, maar het was ook een heel leuk klusje. Het liefst zou ik jullie natuurlijk allemaal een cadeautje geven, maar één iemand dit pakket kunnen geven vind ik ook heel leuk.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Een reactie laten dat je graag mee wilt doen, en laten weten wat je favoriete item is uit het pakket en waarom. Dit is het enige in het rijtje dat verplicht is. (Hiervoor verdien je al 2 kansen)
 • Voor 1 extra kans: dit bericht liken en Lisanneleeft volgen op Bloglovin
 • Voor 1 extra kans: dit bericht liken (of/en delen) en Lisanneleeft liken op Facebook
 • Voor 1 extra kans: deze blogpost delen op Twitter (je kan mijn tweet retweeten) Lisanneleeft volgen op Twitter en deze tweet retweeten.

Maar goed, je kan dus ook prima meedoen zonder dat je al deze dingen hebt gedaan! Vind het heel erg leuk als jullie de winactie delen via social media, maar ik wil jullie tot niets verplichten. Meedoen kan tot en met 10 april.

Dus… who’s in? Laat even in je reactie achter welke dingen je gedaan hebt, dan kan ik daar rekening mee houden. Doe je mee? Wat vind je het leukste uit de goodiebag en waarom? Let op: als je wint, dan win je gewoon de hele tas, niet alleen wat je genoemd hebt!

DELEN:

178 reacties

 1. Rachelle 1 april 2013 / 07:27

  Ik kan eigenlijk nergens ontdekken wat je precies moet doen om kans te maken op deze supergave prijs.
  Toch hoop ik dat dit berichtje voldoende is om er kans op te maken.

  Jij bent in mijn ogen echt t voorbeeld van een sterke vrouw die heel goed weet om te gaan met de ups en downs van t leven!

  Liefs. X

 2. Kelly Caresse 1 april 2013 / 07:44

  Woow wat een super pakket! Wat moet men doen om te kunnen winnen? Hihi dan doe ik graag mee 🙂

 3. Tamarah 1 april 2013 / 08:26

  Leuk pakket met heel veel goodies die ik nog nooit geprobeerd heb. Een mooie kans om ze gebruiken! Ik doe mee!

 4. Marloes 1 april 2013 / 08:36

  Wat een gaaf pakket, net zoals de andere wat moeten we doen om dit pakket te winnen. Zelf heb ik een heftig jaar achter de rug en zo;n verwenpakket zou dan best wel aangenaam zijn. Dit jaar is er zoveel gebeurd, eindelijk mijn diagnose kregen, fibromyalgie, met andere reumafactoren. Dit jaar noodgedwongen moeten leren op eigen benen staan. Wat met vallen en opstaan is gegaan. Ik ben dit jaar terecht gekomen op jou blog en lees hem elke dag, het inspireert mij enorm. Een stuk herkenning maar ook gewoon soms even lekker genieten van een stukje over beauty of andere zaken! Dus daarvoor echt bedankt!

 5. Suzanne 1 april 2013 / 09:14

  De cadeautjes zijn echt super leuk en van wie wil je het nu liever ontvangen dan van jou. Een nadeel hoe kan je meedoen?

 6. Hester 1 april 2013 / 09:18

  Aaah wat een gaaf en groot pakket! Allemaal van die kleine dingetjes, superleuk. Niet álles spreekt me even erg aan maar dat kan ook niet, dus ik doe toch mee! Geen idee hoe, maar ik volg je iig op Bloglovin’ en Twitter.

  • Hester 1 april 2013 / 19:10

   Edit: ik volg je op Bloglovin’ en heb het artikel daar geliked, ik heb je pagina en dit bericht geliked op Facebook, ik volg je op Twitter en mijn favoriete item is het Essielakje, omdat ik al best lang een eerste Essielakje wil en het een supermooi en aparte kleur is!

 7. Mirte 1 april 2013 / 09:24

  Wat een mooi pakket! Ondanks dat ik net als de meiden hierboven geen idee heb hoe ik mee kan doen, last ik toch vast een berichtje achter.

 8. Ashleey 1 april 2013 / 09:30

  Wat een onwijs leuk pakketje, alleen nergens is te lezen wat je precies moet doen. Maar iets van jou krijgen en winnen is al iets super gaafs en wat heb je er veel dingetjes in gedaan. Vooral omdat het allemaal dingetjes zijn die jij leuk vind en dat is heel persoonlijk, dus een persoonlijk pakketje. Wat onwijs tof. Ik volg je site al best lang, want de manier waarop jij schrijft en je bent altijd zo positief! Echt heerlijk! Standaard in de ochtend lees ik jouw blog, want er zit altijd wel iets positiefs in wat ik de dag mee kan nemen! Jij hebt ervoor gezorgd dat ik soms anders denk en met je mooie quotes, ja! Top blog heb je <3

   • Lianne 1 april 2013 / 19:06

    Grappig dat ik dit ook dacht, haha!

 9. Sharon 1 april 2013 / 09:30

  Hee!

  Wat een onwijs gaaf pakket!! Ik zou daar echt heel blij mee zijn er eigenlijk alles wel kunnen gebruiken!
  Door jouw blog inspireer je mij, door niet op te geven en ‘t leukste uit de dag te halen, ondanks de fibro!
  Heel erg bedankt daarvoor!!

  Groetjes,
  Sharon

 10. MySuperSweetLife 1 april 2013 / 09:35

  Ik doe graag mee, heb het artikel al op bloglovin geliked. Die tas van de action heb ik de hele tijd mis gelopen! Nu maar duimen!
  Liefs

 11. Romy 1 april 2013 / 09:45

  Ah, wat een super leuk pakket!
  Ik doe zeker mee, ik heb geen idee hoe maar je hebt nu in ieder geval mijn email (:

  Liefs, Romy

 12. Maartje 1 april 2013 / 09:50

  Heeii,
  Wat een mooi pakket! Ik zou ook erg graag mee willen doen om die te kunnen winnen.
  Liefs

 13. Linda 1 april 2013 / 10:01

  Wauw, superleuk pakket!
  Natuurlijk wil ik meedoen om het te winnen! Je hebt nu in ieder geval m’n gegevens, en ik volg je via Bloglovin’ 🙂
  Je hebt echt een leuke blog! 🙂

 14. Tessa 1 april 2013 / 10:07

  Wauw, wat heb je een mooie spulletjes samengesteld ! Ik zou heel graag willen winnen, omdat ik jouw blog echt een superblog vindt. Je bent een lief, mooi meisje met een ontzettend goeie kledingsmaak. Je blogt altijd heel positief en enthousjast, en dat breng je ook op mij over !

 15. Monique 1 april 2013 / 10:12

  Ik doe graag mee! Ben benieuwd wat je moet doen! 🙂

 16. Kelly K. 1 april 2013 / 10:23

  Oeh, lovely pakket! Zou niet zeggen dat die tas van de action af komt, vind hem echt super leuk, net als de wax tarts en de nagellak <3 ik doe mee in ieder geval!

 17. katrien 1 april 2013 / 10:36

  Aha, nu begrijp ik de aankoop van de tas (ons nieuwsgierig maken in je shoplog!)
  Lijkt me echt een leuk en gevarieerd pakketje!

 18. Lisanne 1 april 2013 / 10:40

  Wat een te gek pakket! Ik doe graag mee, al kan ik niet helemaal vinden wat je er nou precies voor moet doen?

 19. Marjolein 1 april 2013 / 10:50

  Mag ik ook mee doen? (a)

 20. ellen 1 april 2013 / 10:52

  Wauw wat een super gaaf pakket! Ik doe mee, echt heel tof!!

  Xoxo Ellen

 21. Sanne 1 april 2013 / 11:01

  Je hebt een super leuk pakket samengesteld Lisanne. Bij die pakketten die je kan winnen zitten vaak dingen die ik zelf helemaal niet kan gebruiken of leuk vindt maar in dit geval is het pakket helemaal super. Ook erg leuk om te zien hoe jij en je blog zijn gegroeid. Ga zo door meid!

  Veel liefs van mij.

 22. Esmée 1 april 2013 / 11:03

  Ik wist dat dit eraan zat te komen en dat het heeeeeel veel zou zijn, maar zóveel.. woow Lisanne! Is er nog iets dat we moeten doen om kans te maken? Ik heb het artikel in ieder geval geliked op bloglovin en ik heb ook een tweet de wijde wereld in gestuurd: https://twitter.com/jlalfairytale/status/318649644412448768
  En ik volg je op bloglovin, twitter enzo.. 😉

  Nog een fijne (1april) tweede paasdag!

  • Esmée 1 april 2013 / 12:33

   Nu staat er wel bij wat verplicht is 🙂
   Nou ik volg je dus al op bloglovin en ik had het bericht al geliked en getweet.

   Bijna onmogelijk om te kiezen wat favoriet is. Ik vind alles heel leuk maar van die kleine dingen zoals de kaarten die je zelf hebt gemaakt via webprint zijn echt van die kleine feel good dingen <3

 23. Janet 1 april 2013 / 11:04

  Wauw wat een groot en leuk pakket! Het is geen grapje toch? Echt leuke dingen om een keer uit te proberen. Ik doe mee! Fijne tweede paasdag 😉 liefs

 24. Britt 1 april 2013 / 11:08

  Watt een leuke winactie, ik doe ontzettend graag mee :)!

  Liefs,
  Britt

 25. Yasmin 1 april 2013 / 11:09

  Superleuk! Dat wil ik wel heel graag winnen!

 26. Illilise 1 april 2013 / 11:09

  Ook al voelt het door het ontbreken van de deelnamevoorwaarden en de grootte van t pakket een beetje als een 1 april grap… Ik doe graag mee want wie niet waagt wie niet wint!

 27. Sandra 1 april 2013 / 11:11

  Wauw, dat is een groot pakket! Wat een leuke winactie, ben benieuwd wat er gedaan moet worden om dit te kunnen winnen.

  • Sandra 1 april 2013 / 13:07

   Ik doe mee. Mijn favoriete item uit het pakket is het pakketje van wax tarts. Ik vind het heerlijk om het huis lekker te laten ruiken!

   Ik volg LisanneLeeft al een tijdje via Bloglovin’ en hebt het bericht geliked. Ik heb ook de Facebookpagina + het bericht geliked en je tweet geretweet! 🙂

 28. Sanne 1 april 2013 / 11:12

  Wauw wat gaaf! Dat zou wel een erg leuk cadeautje zijn haha! 🙂 Ik wil zeker mee doen 🙂

 29. didi 1 april 2013 / 11:16

  OOh oeps, volgens mij ben je iets vergeten te vermelden.
  Maar ik doe gewoon net als iedereen.
  Ik volg je via Bloglovin en heb dit artikel geliked.
  Nou hopen dat dat genoeg is om dit pakket te winnen.
  Want is echt super leuk samengesteld pakket. x

 30. Angelique 1 april 2013 / 11:16

  Wauw wat een super pakket zeg! Alleen idd wat anderen al zeggen ik kan nergens vinden hoe je kans maakt maar via deze manier laat ik graag weten dat ik deze heeeeeeeel graag wil winnen!

  Liefs

 31. Laura 1 april 2013 / 11:21

  ik wil graag mee doen met deze winactie maar er staat nergens hoe. dus als dit bericht voldoende is, IK DOE MEEE. ik volg je via bloglovin en heb het artikel geliked x

 32. Jolien 1 april 2013 / 11:22

  Haha hopelijk is dit geen 1 april grap, want ik zou dit pakket heel graag winnen! 🙂

 33. Mirte 1 april 2013 / 11:22

  Wauw wat een mega winactie!
  Leuk om te zien dat je dit pakket niet zomaar hebt gekregen om weg te geven, maar dat de spulletjes ook echt een persoonlijke keuze van jou zijn!
  Dit vind ik trouwens ook iets wat jou blog onderscheidt van andere, je voegt overal een persoonlijke twist aan toe, super!
  Net als de bovenstaande meiden kan ik ook niet echt ontdekken wat je precies moet doen, dus laat ik maar een berichtje achter 🙂

  Liefs Mirte

 34. Inge 1 april 2013 / 11:28

  Ik hoop niet dat het een 1 april grap is, want ik zou het echt super leuk vinden om te winnen!
  Want wat een leuke dingen allemaal 🙂

  • Inge 4 april 2013 / 08:20

   Dus geen 1 april grap!
   Ik heb het artikel geliked op blogloving en volg je al héél lang!

 35. Liess92 1 april 2013 / 11:36

  Wat een onwijs gaaf pakket (die tas vind ik het einde!)
  Ik ben een stille volger/lezeres van jou website.
  Zelf ben ik ook ziek en ik haal veel kracht en wijsheid en positiviteit uit jou blogs.

  Zou het pakket graag willen winnen.
  Liefs

 36. Lizzy 1 april 2013 / 11:42

  Wat super gaaf dat je dit weg geeft! Echt heel lief van je Lisanne! 🙂 Super leuke spulletjes! Ik doe mee! Lijkt me echt tof om dit te winnen!

 37. Elseline 1 april 2013 / 11:45

  Wat een leuke dingen zitten er tussen! Zeg maar hoe ik mee moet doen, want dat pakket wil ik graag winnen! 🙂

  Liefs

  • Elseline 1 april 2013 / 20:38

   Ik ben waarschijnlijk één van de weinigen die niet aan social media doet, dus het enige wat ik kan doen is hier een reactie achterlaten. De kans is dan wel kleiner, maar niet geschoten is altijd mis!

   • Elseline 1 april 2013 / 20:40

    Oh, en mijn favoriete item.. Het was moeilijk kiezen, maar ik denk toch dat ik voor de wax tarts ga. Sinds kort heb ik een oliebrandertje en daar ben ik helemaal gek op!

 38. Tessa 1 april 2013 / 11:51

  Hi lisanne.

  Ik had je al eerder een berichtje gestuurd, maar nu dus nog een keertje omdat ik weet hoenik moet mee doen. Ik zou heel graag het peace armbandje winnen, was is hij geweldig mooi ! Anders heel graag het oogschaduwpalette.

 39. Ilse 1 april 2013 / 11:53

  Wat een leuk pakket! Vooral het Essie lakje, (en die van Catrice ook haha), het oogschaduw palette, de blush en en wax tarts vind ik heel erg leuk!
  Heb het gedeeld via Twitter en geliked op Bloglovin! 🙂

 40. lilycatherine 1 april 2013 / 11:59

  Wat leuk dit, ik doe mee!
  Vooral het boekje ‘zin van het leven’ lijkt mij perfect, de rest van het pakket is ook geweldig!

  Ik heb het overal gedeeld en ‘geliked’ – duimen maar! (;
  xx

 41. Joyce 1 april 2013 / 11:59

  Gaaf pakket, het mooiste uit het pakket vind ik het inspiratie boekje. Ik ben dol op alles wat inspiratie te maken heeft! Verder vind ik alle andere spulletjes ook super gaaf!

 42. Kirsten 1 april 2013 / 12:08

  Wat gaaf 1000 volgers :D! Goed <3
  Ik doe graag mee. Het ding wat mij het leukste lijkt in het pakket is het Boodieboost boek (: ik zou dat wel graag willen proberen.
  Ik volgde je al op bloglovin' en like deze post. 😀
  Ik like je facebook pagina met de naam: Kirsten Ooms en ik heb de post op facebook gedeeld en geliked.
  Ook volg ik je op twitter met de naam itruelyme en tweette ik: https://twitter.com/itruelyme/status/318665488001548289
  mijn email: kirsten.ooms@hotmail.com

  liefs, Kirsten (:

 43. Elien 1 april 2013 / 12:08

  Wat ontzettend lief dat je deze actie houdt! Ik doe graag mee.

  Het boekje ‘Inspiratie’ is mijn favoriete item. Het lijkt me geweldig om iedere dag met het opstaan een mooie quote te lezen, zodat je er weer vol tegenaan kunt!

  Ik lees je blog altijd met veel plezier, en veel van je posts geven me de moed om elke keer weer een stukje positiever tegen het leven aan te kijken.

  Liefs

 44. Nicolien 1 april 2013 / 12:13

  Je maakt het wel even onmogelijk he… Het leukste uitkiezen uit dit pakket…. *na een kwartier denken* Ik denk het boek BodieBoost, omdat ik op dit moment bezig ben met afvallen en wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Maar er zijn heel veel items in dit pakket die ik geweldig vind, zoals de nagellakjes van Catrice. De nieuwe lijn nagellakjes vind ik niets en ik zou graag de oude verpakkingen terug willen halen. Jammer genoeg worden bij mij in de buurt de oude verpakkingen niet meer verkocht en liggen ze ook niet in de uitverkoopbakken. Bummer… Ook de tas vind ik geweldig en hierbij viste ik ook achter het net. Ik hou van quotes, dat is in mijn kamer wel te zien. Quotes op mijn prikbord, op de muur, op mijn bureau geplakt, maar ook mijn laptop moet eraan geloven, bestandjes vol quotes, memo’s met quotes en natuurlijk als achtergrond een quote.
  Ik heb verder alles gedaan, behalve twitter 😉 Iedereen heel erg veel succes bij deze actie en nog een fijn Pasen gewenst!

 45. Rosita 1 april 2013 / 12:23

  Wat een leuke actie! ik doe natuurlijk mee 😀
  Wat mijn favoriete item is? mag ik er ook 2 kiezen haha.
  Mijn favoriete items zijn de tas en de nagellakjes! maar omdat ik er waarschijnlijk 1 moet kiezen, kies ik toch voor de tas (moeilijk keuze, dat wel!)
  Ik volgde je al op Twitter (@turbobraadworst ..ja die naam heeft een vriendin verzonnen)
  En nu heb ik je ook geliked op Facebook en ben ik je gaan volgen op Bloglovin!
  Nu is het duimen duimen duimen!
  Fijne dag verder 😀

 46. Malou 1 april 2013 / 12:28

  Wauw, wat een leuke winactie, ik doe zeker mee!

  Het mooiste item vind ik de tas van Action, omdat ik die telkens misliep. Of het Essie nagellakje, die is eigenlijk ook wel heel mooi.. Het BodyBoost boek wil ik ook heel graag, omdat ik vorig jaar een aantal kilo’s ben afgevallen, maar het lukt nu niet echt meer, daarom kan ik het boek goed gebruiken.

  Ik volg je via Bloglovin’ en ik heb het bericht geliked. Ik volg je ook via Twitter 🙂

 47. Rosita 1 april 2013 / 12:29

  En ik heb trouwens alle opties om kans te maken gedaan :3

 48. Iris 1 april 2013 / 12:31

  Wat leuuuk! Ja ik doe graag mee!
  Het leukste uit het pakket vind ik de kaarten met quotes, ik hou van quotes. Positieve zinnen geven mij altijd een boost om niet op te geven, mijn gevoel te volgen en zelfvertrouwen om mijn leven te leiden zoals ik dat wil.
  Jouw blog helpt daar ook bij 🙂 Ik lees hem daarom iedere dag met veel plezier.

 49. Keytothefuture 1 april 2013 / 12:33

  Wauw wat gaaf gedaan Lisanne!
  Ik vind het erg lastig om iets te moeten kiezen maar ik ben erg benieuwd naar je inspiratie boekje.

  Ik volg je via BlogLovin en heb je ook geliked. Twitter heb ik niet dus helaas dit artikel niet delen.

  Heel erg veel succes met deze win-actie. Maar in ieder geval erg gaaf dat je dit doet.

 50. Lianne 1 april 2013 / 12:38

  Oeh, favoriet uit dit pakket, moeilijk: Ik denk het boekje met de inspirerende quotes of het boekje over de zin van het leven: altijd leuk om zoiets te lezen! en het boek Bodyboost! (wat ik wil kan gebruiken nu ik weer enorm aangekomen ben) Oh man, ik vind alles leuk, haha!
  Ik doe dan ook graag mee met deze winactie 😀 Enne, ik heb je natuurlijk al-lang geliked!

 51. Marije 1 april 2013 / 12:47

  Ik vind dit pakket vooral heel leuk, omdat het zo goed past bij lisanneleeft. Het zijn niet zomaar spulletjes. Het zijn spullen met een boodschap! Zo zijn het allemaal feel good dingen en dat vind ik echt superleuk. Ik doe mee, omdat ik wel een feel good pakketje kan gebruiken. Heerlijk en die tas <3 en dat bij action! Ik vind hem heel gaaf en mijn tassen zijn versleten, dus dat is mijn favoriet! Maar van vrolijke kaartjes word ik ook heel blij :). Allemaal dingen om heerlijk tot jezelf te komen. Wie wil dat nou niet winnen?:p

  • Marije 1 april 2013 / 13:16

   Ik heb je geretweet op twitter. Bloglovin kostte me wat moeite, ik wist mijn username niet meer, dus nu volg ik je met een nieuw account en ik heb de post geliked. Zo, nu heb ik er alles aan gedaan wat ik kon.:)

 52. Corlinda 1 april 2013 / 12:49

  Ik doe mee! Ik volg je ook o bloglovin en heb het geliked.

  Ik kan gewoon niet kiezen wat ik het leukste vind… eingelijk vind ik alles leuk! Mag dat ook?

 53. Melle 1 april 2013 / 12:58

  Heeeeel leuk! Ik doe mee! 🙂 Ik heb niet een ding wat ik leuk vind, vooral de diversiteit van de dingen vind ik leuk en dat het spulletjes zijn die wel heel leuk zijn maar die niet in mijn gedachten zouden komen om zelf te kopen. Gewoon even iets heel anders! 🙂

  ps: ik heb je facebookberichtje en je blog op bloglovin geliked.

 54. Dajana 1 april 2013 / 13:03

  Oh wauw wat een leuk samengesteld pakket! Gefeliciteerd met je 1000 followers, je hebt het zeker verdiend! 🙂
  Alle items lijken me heel leuk, maar het boek Bodieboost wil ik extra graag om het aan mijn moeder te kunnen geven. Ze heeft nogal issues met afvallen en ik denk dat dat boek haar wel vooruit zal helpen.
  Ik heb trouwens als extraatje nog je bericht geliked op Bloglovin..
  Xx

 55. natanja 1 april 2013 / 13:04

  hoi lisanne heb je geliked op facebook of ja het bericht en je tweet geretweet het leukst lijkt mijn de kaartjes en de 5 wax tarts van Sensational Home. ik hoop dat ik winnen !!!

 56. Linda 1 april 2013 / 13:04

  Super leuk ik doe mee! Ik volg via Bloglovin, heb dit bericht geliked. Volg via FB (Linda de Zoete) en heb het bericht gedeeld en geliked en ik volg via Twitter
  (WingsOfArt). Ik vind alles uit de goodiebag heel leuk! Maar deze items springen er voor mij echt uit:
  De oorbellen knopjes vind ik super leuk en kan ik heel goed combineren met kleding die ik al in deze kleuren heb. Tart deco van Essie vind ik echt heel mooi en heb ik helaas nooit gekocht, ik zie hem elke keer in het schap staan..maar toch koop ik hem niet? En ik ben ook heel benieuwd naar het Technic Electric pallette, aangezien ik die zelf nooit heb gevonden xD

 57. Annelies 1 april 2013 / 13:08

  Wat een leuk pakket! Ik zou heel graag meedoen. Ik vind de wax tarts het allerleukste!

 58. Cleo 1 april 2013 / 13:08

  Ooooh super leuk!
  Ik doe zeker mee 😀
  ik volg je al een tijdje via Bloglovin’ en heb het artikel dan ook geliked.
  Ook like ik je op Facebook en het bericht ook!
  Mijn favoriete product is het lakje van Essie ‘Tart Deco’.
  Ik heb er al zooo vaak swatches van gezien en hij is he-le-maal geweldig. Ook is het een lakje die mij een instant lente gevoel geeft. 😀

  Liefs.

 59. Nadine 1 april 2013 / 13:08

  Ik doe mee! Superleuk!

  Ik ben vooral benieuwd naar het boek Boodieboost. Ik heb er al zoveel over gehoord. Volgens mij kan ik dit goed gebruiken!

  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik volg je op twitter en heb getweet: https://twitter.com/LisanneLeeft/status/318593377732018177
  Ik heb ook het bericht geliked op facebook en ik volg je daar.

 60. Minke 1 april 2013 / 13:11

  Yaay! Wat een leuk pakket! Het aller leukste vind ik die roze slofjes van de primark, die lijken me echt heerlijk om lekker mee op de bank te zitten. Natuurlijk is de tas altijd handig en de geur wax dingen lijken me ook echt heel lekker. Eigenlijk vind ik alles heel leuk! Dus ik doe sowieso mee met deze winactie! Ik volg je op bloglovin en heb dit artikel ook geliked 🙂

 61. Judith 1 april 2013 / 13:20

  Heei! Wat een superleuke give-away..! Wow, er zal inderdaad echt veel werk inzitten om zoiets samen te stellen..!(; en pfoee, wat ik het állerleukste vind.. ik zou het zo even niet eens weten.. Misschien de tas, of toch de armbandjes.. (;

  ; Ik ben verslaaft aan je blog, haha. Ik ben zelf ook ziek, en bewonder het hoe positief jij in het leven staat! Je blog vrolijkt me altijd weer een beetje op als ik even een dipje heb ofzo. Het klinkt misschien gek, maar het is écht zo!(; je schrijstijl, je enthousiastme, en al die vrolijke kleurtjes werken aardig magisch, haha (; ik doe graag mee aan deze win actie! Ik heb je ook ge-like’d op fb, de rest heb ik niet(; Ik hoop dat ik een kansje maak!

  Enne, ik wil me eveb veronstschulidigen dat ik véél te weinig comments plaats! Ik lees je blog vaak even snel voordat ik naar school ga, en dan vergeet ik daarna gewoon te reageren.., sorry, ik ga er op letten!(; (haha, dit moest er even uit, omdat ik het stiekem best wel heel lullig van mezelf vind om bij een win-actie oppeens wél tw reageren..!;p)

 62. Linsey 1 april 2013 / 13:24

  Wauw, wat tof zeg! 1000 volgers, gefeliciteerd! Ik weet nog dat toen ik je ging volgen je ongeveer 500 volgers had? In ieder geval, je blog is ontzettend snel gegroeid 🙂 En wat heb je een mooi pakketje samengesteld zeg! De kans is klein dat ik tussen die 1000 volgers uitsteek en dit pakket win, maar ik waag toch een kansje 🙂 Wat het leukste van dit pakket is? Zo, das een moeilijke vraag. Ehm, ik ga toch even cheaten en ik kies voor 2 items: het setje gekleurde oorknopjes en het armbandje met het peace bedeltje omdat ik er echt een zomergevoel van krijg! Ik ben dol op pastelkleuren en knopjes draag ik iedere dag, ook ben ik de laatste tijd helemaal gek op armbandjes omdat ik dat zo vrolijk vind staan bij mijn nieuwe horloge. Ja, daarmee zie ik mezelf al rondlopen deze zomer 😀

  Ik volg je dus al een tijdje op bloglovin en facebook en heb het artikel geliked (op beide kanalen)

  Liefs, Linsey

 63. Manon 1 april 2013 / 13:28

  Wauw, wat een leuk pakket! Ik doe mee!
  Mijn favoriete item, of beter gezegd items, zijn de 5 wax tarts. Ik hou ontzettend veel van wax tarts, omdat geur gewoon ontzettend veel kan doen voor een ruimte. Je kan er een bepaalde sfeer mee creëren, een hele gezellige sfeer of juist een hele frisse sfeer. Ook word ik natuurlijk hartstikke vrolijk van de geuren die wax tarts verspreiden.
  Ik heb dit bericht en je pagina op facebook beiden geliked en ik heb dit bericht ook gedeeld op twitter! 😀

 64. Zoë 1 april 2013 / 13:51

  Dat is echt een heel erg leuke give-away! Ik doe dus heel graag mee 🙂 Ik volg je al lang op Bloglovin’ en heb het bericht nu ook geliked. Mijn favoriete item is het nagellakje van Essie in de kleur Tart Deco! Echt wat een mooie, zomerse kleur! 🙂
  Gefeliciteerd met je +1000 volgers! Dat er nog veel mogen bijkomen 🙂

 65. Yvonne Schoolderman 1 april 2013 / 14:07

  Hoi Lisanne,

  Pfff …..wat een lijst van reacties heb je al! Maar wat wil je, als je al meer dan 1000 volgers hebt 😉
  Er zijn zoveel leuke goodies in dit pakket….geloof dat ik de tas zelf het mooist vind. En ik denk dat ik dat boek ook wel zou willen lezen. Kan alleen de titel niet zo goed zien.
  Als ik jou blogs ga volgen, volg je mij dan ook? Zou ik erg leuk vinden!
  Ben trouwens benieuwd hoe je dat gaat doen, het aantal winkansen laten meetellen….
  Oh…het pakket is zo groot. Je zou m misschien wel kunnen splitsen. Maar ja….dat staat nu niet in de voorwaarden.

  In ieder geval vind ik dit een super PR-actie en ook nog leuk om aan mee te doen! Tot wanneer duurt de actie? Wanneer is de uitslag?

  En oh wee als dit een 1 aprilgrap is…..

  Veel plezier verder met deze actie, kanjer!

 66. Angelique 1 april 2013 / 14:14

  Dan nog maar eens om te zeggen waarom ik mee doe 😉 alle beautydingen vind ik echt super! Mijn budget laat het niet toe om uitgebreid make-up voor mijzelf te halen. Of door je kaarten waar ik erg benieuwd naar ben! Of de tas, mijne is net kapot…dus ik kan eigenlijk niet zo goed kiezen.
  Ik heb je geliked op bloglovin, volg je al een hele tijd, heb je tweet geretweet uhm ja dat was het GA ZO DOOR!!

 67. Debbie 1 april 2013 / 14:47

  Wauw wat een geweldige winactie en ik doe zeker mee hieraan. Heb alles gedaan wat je maar kon doen wat je in je post hebt gezet… Nu alleen het laatste nog, en mijn favo uit dit pakket is: wax tarts van Sensational Home, waarom omdat ik van lekkere geurtjes in huis hou en ze eigenlijk al had willen bestellen maar het geld laat het niet toe.

 68. Lieske 1 april 2013 / 14:59

  Ik doe zeker mee met de actie, heb het bericht ook al geliked op bloglovin.

  Wat ik het leukste vind van dit pakket. Moeilijk kiezen natuurlijk, met de Washitape kan ik al mijn creativiteit kwijt. De wax tarts laten het huis heerlijk geuren, en het sjaaltje en de tas fleuren mijn outfit erg leuk op. Maar het leukste vind ik toch jouw zelfontworpen kaarten, omdat je er zoveel aandacht in hebt gestopt.

 69. Femke 1 april 2013 / 15:20

  Wat een geweldig pakket, ik heb de tweet geretweet, geliked& ik volg je op BL (dat deed ik nog niet!?), plus ik like de lisanneleeft Facebook page! 🙂
  Het allerleukst vind ik het essie lakje, maar daarna volgen als snel de tas (<3) en het sjaaltje 😀 En ik doe natuurlijk mee hehe

 70. Marina 1 april 2013 / 15:36

  Heee!

  Ik doe graag mee! Wat een leuke actie en een mooi pakket! Ik heb je post geliked op Bloglovin’ en volg je daar al enige tijd.
  Ik ben met name erg benieuwd naar de blush van MNY… Ik ben al heel lang op zoek naar de juiste kleur, maar helaas nog zonder succes. Deze blush lijkt net het goede kleurtje te zijn voor mij.

  Groetjes.

 71. Marjolein 1 april 2013 / 15:49

  Wauw! Super leuk! De wax tarts van Sensational Home lijken me echt geweldig! De examens komen er aan en ik merk echt dat een fijne geur er voor zorgt dat ik me veel beter kan concentreren, maar eigenlijk is de hele inhoud van de tas geweldig!

 72. Elise 1 april 2013 / 15:57

  Ahh wat een superprijs! Ik vind Essie’s Tart Deco denk ik het allerleukst. Ik heb nog helemaal geen Essie lakjes en ik heb al meerdere malen staan kwijlen bij de kleur, maar iets heeft me tot nu toe tegen gehouden, haha! Dit lijkt me een geweldige kans om hem ein-de-lijk eens aan mijn nagellakcollectie toe te voegen! 😀

 73. Merel 1 april 2013 / 16:10

  Gefeliciteerd met je 1000 followers! Wat een supergave winactie. Ik doe graag mee. Het is wel moeilijk om te kiezen wat het leukste uit het pakket is. Het sleek pallet is leuk, de tas is leuk. Ik vind het ook heel leuk dat er boeken in de goodiebag zitten want ik ben dol op boeken. Alles is gewoon leuk! Ik volg je via bloglovin en heb heb dit bericht geliked! 🙂

 74. Xaviera 1 april 2013 / 16:15

  Gefeliciteerd met het behalen van zoveel volgers 🙂 Wat een super leuke winactie, ik doe graag mee! Eigenlijk vind ik alle producten erg leuk, maar omdat ik gek ben op quotes ben ik heel erg benieuwd naar het setje kaarten! En ik vind het ook super dat het Technic Electric palette erin zit, die kon ik in mijn woonplaats niet krijgen helaas.

  Ik heb alle stappen gedaan: volgde je al via Bloglovin’ en heb geliked, ik heb je Facebook pagina + het bericht geliked en volgde je al bij Twitter en heb je tweet over de winactie geretweet.

  Succes voor iedereen die meedoet 🙂

 75. Fran 1 april 2013 / 16:30

  Superleuke winactie! Alles is leuk maar mijn favoriete producten zijn de nagellakjes, vooral het Essie lakje. De blush lijkt me ook geweldig!

  Ik volg je op Bloglovin, en heb je artikel gelikedd. Ook volg ik je op Twitter, heb je tweets ge RT en zelf een promotietweet gemaakt (https://twitter.com/DutchTeens/status/318731417620185088)
  Totaal dus 4 entries

  xx

 76. Jitske 1 april 2013 / 16:43

  Ik denk dat ik de kaarten stiekem toch wel het leukst vind. 🙂
  Ik volgde je al op bloglovin, ik heb ook de post geliked.

  Leuke winactie, trouwens!

 77. Annette G. 1 april 2013 / 16:47

  Ik doe graag mee. Ben het meest benieuwd naar het bodyboost boek. Daar heb ik inmiddels zoveel over gehoord dat ik dit heel graag zou gaan lezen en dan proberen. Gefeliciteerd met je enorme schare volgers ;-). Ik volg via Bloglovin en FB.

 78. Tessa 1 april 2013 / 16:58

  Hmm tweede reactie (I’m sorry) maar ik was er vergeten bij te vermelden dat ik ook de andere dingen heb geliket ! Ik hoop het peace armbandje te kunnen winnen, omdat ‘vrede’ voor mij veel betekent en heel speciaal is. Of het oogschaduwpalette, omdat ik het gewoon heel erg mooi vind ! Ik heb een zwaar jaartje achter de rug dus dit zou een leuke oppepper zijn voor in de lente. Succes met bloggen ! x

 79. Wendy 1 april 2013 / 17:20

  Wat een ontzettende gaaf pakket zeg! Zo tof dat je dit doet. Ik heb alles uit het lijstje gedaan en nu het belangrijkste: jou laten weten dat ik mee doe (bij deze!) en vertellen wat ik het leukste item vind. Jeetje wat moeilijk. Ik vind de tas erg leuk, nagellakjes doen het altijd goed bij mij (vooral Essie). Ik ga eindelijk ontdekken wat ik allemaal wel niet kan met masking tape, dus dat ik ook erg leuk. Hmmm. Moet ik echt kiezen? Oké. *denkt diep na* Het armbandje van J Club! Mijn ogen worden er steeds naar toe getrokken. Ik heb naast mijn twee Pandora armbanden, eigenlijk helemaal geen andere armbanden en dat mag best wel anders. Ik vind de kleuren super: lekker vrolijk en zomers. Laat die zon maar komen. 😀

 80. Wendy 1 april 2013 / 17:55

  Wow wat een mooi pakket. Ik doe mee. Het leukste artikel lijkt mij het boek over afvallen. Ik kan wel wat tips gebruiken.
  Ik volg je al op bloglovin en heb het artikel geliked.

 81. Lotte 1 april 2013 / 18:04

  Die tas is echt prachtig! Ook lijken mij de wax tarts van Sensational Home echt heerlijk. Alles geliked getweet en weet ik veel wat, ben heel benieuwd!

 82. justine 1 april 2013 / 18:21

  Wat een leuk pakketje!
  Het liefste zou ik super graag die tas winnen. Ik vind die zo prachtig!

 83. Mendy 1 april 2013 / 18:23

  Ohh wat een gaaf pakket! Het blijft leuk dat bloggers zo aan hun fans denken! Want het lijkt me toch wel moeilijk om zo’n leuk pakket weg te doen, haha! 😉
  Ik ben echt nieuwsgierig naar het boek Bodieboost! Dus dat boek lijkt me het leukste! (Maar alles is eigenlijk leuk..)
  Nou ga zo door Lisanne!

 84. theseasarestormy 1 april 2013 / 18:49

  Wauw, je hebt die 1000 followers echt verdient, want je site is heel fijn, persoonlijk en handig.Sowieso vind ik het echt superlief van je dat je een winactie organiseert. Ik kan eigenlijk niet echt kiezen wat mijn favoriet is uit het pakket. De nagellak van Essie en de oorbelletjes vind ik echt heel erg leuk en past helemaal bij het seizoen. Ook het boek Bodie Boost lijkt me erg interessant, zeker omdat ik me de laatste tijd erg verdiep in een gezonde levensstijl. En natuurlijk jouw kaarten: helemaal mijn smaak en extra leuk om mee te sturen aan mijn brieven van het postproject.
  Ik volg je al een lange tijd op bloglovin, heb dit bericht geliked en like je op facebook. Twitter heb ik helaas niet, anders had ik dit ook gedeeld.

  Ik gun je echt meer volgers; dus bij deze: OP NAAR DE 2000 FOLLOWERS!!

  Liefs en een heel fijne week, Lisa

 85. Janna Kooistra 1 april 2013 / 19:11

  Het boek BodieBoost is toch wel mijn favoriet. (vind alles leuk en handig) Dit is mijn favoriet, omdat ik toch wel wil letten op mijn eetgedrag etc. En ik denk dat ik al veel heb aan dit boek. Ook vind ik de kaartjes super leuk! Altijd leuk om iemand een kaartje te sturen! 🙂

  btw, volg je nu ook op facebook en heb je post geliked en gedeeld! ook heb ik dit artikel geliked! Leuk bij elkaar gezocht dit pakket!

 86. Patricia 1 april 2013 / 19:17

  Wat veel volgers :D, De quotes kaarten want ik ben gek op quotes ze kunnen je dag een stuk fijner maken

 87. Jolien 1 april 2013 / 19:43

  Superleuke actie! Ik heb je post meteen even geliked op bloglovin 🙂
  Ik vind dat er enorm veel leuke dingen te winnen zijn bij deze actie, maar mijn favoriet uit het pakket is toch wel echt het setje kaarten!
  Kaartjes krijgen vind ik altijd zo leuk! Vooral omdat ik weet dat iemand dan de moeite heeft genomen om een leuke kaart uit te zoeken, er iets leuks/liefs op te schrijven en de kaart vervolgens op de bus te doen. Vooral vakantiekaartjes zijn leuk, ik word altijd zo vrolijk van die lieve berichtjes die erop staan! (‘Het is superlekker weer, maar ik mis je wel!’)
  Ontvangen van kaartjes vind ik dus superleuk, maar schrijven vind ik eigenlijk nog veel leuker! Het is zoveel persoonlijker dan een e-mailtje of een smsje! En schrijven op zulke mooie kaarten is natuurlijk nog leuker!

  Veel succes met het lezen van alle comments en het uitzoeken van een winnaar haha!

  Liefs x

 88. Rosalie 1 april 2013 / 20:20

  Na het interview met de schrijfster van ‘Bodie Boost’ wilde ik het boek al aanschaffen maar dat heb ik nu nog steeds niet gedaan, daarom is dat mijn favoriet uit de goodie bag. Verder heb ik de post geliket op bloglovin, zelf getweet over deze post, en op facebook gedeelt. Ik likete je facebookpagina al.

 89. Biancaa 1 april 2013 / 20:22

  OMG wat een leuk pakket! Heb getweet, Facebook pagina geliked, dit artikel geliked en ik volg je al een hele tijd op bloglovin’.

  De nagellakjes, misschien vind ik dat wel het leukste van het pakket samen met de tas dan. Ik heb misschien nu pas rond de 20 nagellakjes. Ik ben een laat bloeier, ook met makeup en nagellak en dat soort dingen, sinds een half jaar/jaar ben ik gek op nagellak en heb daarom nog niet veel. En deze leuke kleurtjes wil ik graag toevoegen! De tas vind ik ook super leuk! Alles eigenlijk haha.

 90. Geanne 1 april 2013 / 20:28

  Wat een leuke winactie!

  Het leukste uit dit pakket lijkt mij de blush en de andere make-up. Het is altijd leuk om weer nieuwe producten te leren kennen!

  Ik heb alle stappen gedaan, via BL, FB en Twitter.

  Succes iedereen!

 91. Eva 1 april 2013 / 21:02

  IK DOE ZEKER MEE !
  Mijn favo dingen ; ALLES uit het pakket !
  ( natuurlijk die tas iets meer , die hebben ze bij mijn Action namelijk niet en hij laat me aan de welbekende cowboybag denken, lekker groot )
  Veel liefs, trouwe lezer

 92. Ine 1 april 2013 / 21:11

  Wow, deze give-away is echt super leuk, wat het vooral leuk maakt is dat het zo persoonlijk is.
  Ik volg je al lang via bloglovin (ook geliked) en ik volg je nu ook via facebook en twitter.
  Mijn favoriet: euhm, dat is een moeilijke, het is allemaal zo leuk. Maar dan ga ik toch voor de tas van de action, die is echt super!!

 93. Suzanne 1 april 2013 / 21:45

  Super leuke winactie Lis! Ik sla over 😉 ! Maar wens iedereen veel succes!

 94. Lidewij 1 april 2013 / 21:46

  Wat leuk!! En jeetje wat heb je al veel volgers, zo gaaf! Ik ben je gaan volgen via Bloglovin’ en twitter en heb deze post geliked en je geretweet. Het is echt een supergaaf pakket, en van alle dingetjes word ik erg blij, maar toen ik zag dat Essie’s Tart Deco erin zat maakte mijn hart even een sprongetje! Zo’n mooie kleur <3

 95. Lotte 1 april 2013 / 21:49

  Mijn favo items zijn de boekjes. Met name bodieboost, daar ben ik echt heel benieuwd naar. Ik heb er al veel over gehoord, en ben erg nieuwsgierig. Ook de nagellakjes vind ik erg leuk. (:
  Ik keek af en toe wel eens op je blog, maar ik volgde je nooit op bloglovin. Toevallig ben ik dat afgelopen week gaan doen. (:

 96. Michelle 1 april 2013 / 21:51

  Hey Lisanne,
  Gefeliciteerd met je 1000+ volgers op bloglovin’!
  Ik volg je denk ik inmiddels al meer dan een jaar en herken veel in je qua fibromyalgie. Ik heb er zelf ook ‘last’ van! Maar sta net als jij heel positief in het leven! (al is dat niet altijd even makkelijk).

  Wat een leuk pakket heb je samengesteld! Ik heb eigenlijk een top 3 van leukste dingen. Namelijk 1) setje kaarten met quotes. Ik hou heel veel van quotes, ze doen me altijd nadenken! 2) het boekje bodieboost, ik ben 5 kilo aangekomen en wil dat op een gezonde manier weer kwijtraken. En op 3) de gekleurde oorknopjes, ze zien er zo vrolijk uit! helemaal zin in de lente nu!

  Verder heb ik alles geliked en gedeeld zoals je hierboven hebt beschreven.

  Liefs Michelle

 97. claudia 1 april 2013 / 22:04

  Wauw, wat een supergaaf pakket! Zeker weten dat ik mee doe natuurlijk!

  Een pakket met de dingen erin die jij leuk vindt, wat een leuk idee! Wilde toch altijd al een beetje “jou zijn” met je optimisme, kan ik nog zoveel van leren!

  Ik vind de blush leuk! (ik kan wel iets gebruiken om gezond over te komen) en het boek over afvallen! En de armbadjes zijn natuurlijk altijd welkom :)!

 98. Charlotte 1 april 2013 / 22:04

  Proficiat met je 1000+ volgers. Ik haal echt veel steun uit je blog en hoop dan ook dat je nog vele jaren (en volgers) door gaat gaan!

  Een favo item kiezen is best moeilijk. Maar ik denk dat ik de boekjes en kaartjes het alerleukste vind.

  Al vind ik die tape ook wel heel tof, en de nagellakjes, en …
  Eigenlijk vind ik het geheel echt een heel tof pakket. En wel een hele grote winactie!

 99. Anita H. 1 april 2013 / 22:22

  Allereerst gefeliciteerd! Ik doe graag mee en mijn favoriet uit dit pakket is het boek Bodie Boost (tenminste dat denk ik; ik ken de inhoud nog niet).

 100. Petra 1 april 2013 / 22:40

  Leeeeeeuk, ik doe mee!!
  Mijn FAVO product uit het pakket (en dit was erg moeilijk om te bedenken) is dan denk ik toch het Bodieboost boek! Ik ben hier ZO benieuwd naar zeg! Gewoon heel de methode, hoe de weekmenu’s in elkaar zitten en of het werkt..
  Maaar het geweldige Essie lakje en de blush komen op een goede tweede plaats. En eigenlijk vind ik heel het pakket geweldig haha!

 101. Hanna 1 april 2013 / 22:45

  Woow, (meer dan) 1000 volgers, wat veel!! Gefeliciteerd daarmee. En het leukste uit dit pakket, pfff…. Ik vind de kleur van het nagellakje van Essie heel mooi, de tapejes van Action zijn ook heel leuk, het armbandje van Jadira vind ik heel mooi en de zelfgemaakte ansichtkaarten ook…. Maar het leukste vind ik denk ik toch de wax tarts van Sensational Home, omdat je daar al zo veel enthousiaste stukjes over hebt geschreven en omdat ik zelf een grote fan ben van geurkaarsjes. Ik ben echt benieuwd naar deze wax tarts!
  Ik heb om meer kans te maken deze post geliked op Bloglovin’ en ik heb lisanneleeft.nl en dit bericht geliked op Facebook. Ik volgde je trouwens al op Bloglovin’.
  xoxo

 102. Debora 1 april 2013 / 22:52

  Gefeliciteerd met al je volgers!
  Wat een mooi pakket!
  Ik heb niet specifiek één favoriet uit deze mooie spulletjes, maar ik denk dat de combinatie van al deze spullen iedereen gelukkig maakt 🙂
  Maar als ik dan echt moet kiezen ga ik voor het ‘peace-armbandje’ . Klein armbandje, grote betekenis.
  (Dat mensen respect hebben voor elkaar wat veel te vaak niet gebeurd, en wat me verdrietig maakt.)

  Ik volg je op bloglovin en heb geliked,
  ook heb ik geliked op fb.

  Liefs

 103. Linda 1 april 2013 / 23:31

  Er zitten zeker wel veel leuke dingen tussen! Ik doe mee! Wat ik dan echt het allerleukst vind? Ik denk toch wel de wax tarts van sensational home. Love them! En de mijne zijn net op, dus dit is de ideale timing 😛
  Verder volg ik je ook op bloglovin en heb ik deze blog geliked 🙂
  Blijf zo doorgaan, wordt elke keer weer vrolijk van al je blogjes en volens mij is dat ook je bedoeling, dus je doet het goed 🙂

 104. Veerle (Lelanh) 2 april 2013 / 08:32

  Hoi Lisanne, wat een geweldig pakket! Mijn favoriet is de tas van de Action. Ik heb hem al in het groen en ben dol op deze tas. Een tan kleur is zou ik kunnen dragen op de momenten dat mijn groene tas niet past bij mijn outfit. Ik doe mee met alle stappen. Op naar de volgende 1000 volgers!!!

 105. Annemiek 2 april 2013 / 08:43

  Ontzettend gaaf. Ik vind de tas en het peace armbandje het leukste! 🙂

 106. Ilse 2 april 2013 / 09:10

  Wauw, ik kan bijna niet geloven dat je zelf zoveel geld hebt uitgegeven aan al die spulletjes om ze zomaar weg te geven! Super!
  Ik doe ook graag mee. Ik vind de wax tarts van Sensational Home het leukste omdat ik hou van lekkere geurtjes voor in huis en al veel goeds heb gehoord over Yankee Candles.
  Ik volg je via Bloglovin en ik heb je artikel geliked en ik volg je ook via Twitter en ik heb je bericht geretweet.

 107. Dina 2 april 2013 / 09:16

  Wat ontzettend leuk, ik doe graag mee. Het leukste vind ik het boekje met de quotes!

 108. Anouk 2 april 2013 / 10:53

  Wauw! wat een superpakket.. ik vind de nagellakjes het allerleukste, dat past ook echt bij mij. Ik heb bijna elke dag nagellak op en lak m’n nagels minstens één keer in de week in een ander kleurtje 🙂

 109. Monique 2 april 2013 / 12:42

  Wat super lief !
  leuke items geef je weg! ik ben heel nieuwsgierig naar de boeken en de kleurrijke nagellakjes en oorbellen vind ik fantastisch! Ik heb alles gedaan om mee te doen
  Liefs

 110. Hannelore 2 april 2013 / 13:50

  Ik heb je website net ontdekt, wat leuk! Ik vind het mooi om te zien dat je zo positief in het leven staat.
  Ik doe graag mee aan de wedstrijd! Mijn favoriete item zijn de roze pantoffels, ik heb het snel koud en omdat de winter zo koud is geweest zijn mijn pantoffels nu al helemaal versleten. Ik zou er dus zeker nieuwe kunnen gebruiken!
  Ik volg je – sinds net – ook op Bloglovin en heb je bericht geliked! Ben je dan ook maar gaan volgen op twitter en ook aan de facebookvoorwaarde voldoe ik. Veel kans dus op warme voeten tijdens de laatste koude dagen 🙂

 111. Tedje 2 april 2013 / 15:45

  Suuuperleuk zeg ik doe heel graag mee! En 1000 volgers wauw wat goed! 🙂 Ik volg je op Bloglovin’ en ik heb het artikel geliked 🙂 En ik volg je op Twitter hihi

 112. Berber 2 april 2013 / 16:02

  WOW! Wat een pakket! Wie wil dit nou niet hebben? Ik vind het pakket vooral leuk door het leesmateriaal. ‘Bodieboost’ is een boek wat nog op mijn verlanglijstje staat, maar ik hou ook heel erg van quotes! Daarnaast ben ik ook erg benieuwd naar ‘de zin van het leven’.

  Ik heb bijna alles gedaan, behalve de extra kans via Facebook benut. X

 113. Thea 2 april 2013 / 16:02

  Gefeliciteerd met de 1000+ volgers!
  (ik doe niet mee met de winactie maar wilde je wel even feliciteren, ga zo door, je hebt een heel leuke blog!)

 114. Daniëlle 2 april 2013 / 16:33

  Gefeliciteerd! Tsja, wat vind ik niet leuk haha? Ik vind alles leuk! Het nieuwsgierigst ben ik naar het pakketje van Sensational Home. Ik ben gek op kaarsjes en ik ben zo benieuwd hoe ze ruiken. Het BodieBoost boek lijkt me ook heel tof 🙂 Heb alles gedaan om mee te doen 😉

 115. manuela 2 april 2013 / 19:20

  ik doe zeker mee!
  ik like je bericht op bloglovin, en mn favo product is essie tart deco omdat ik deze zelf ook heb, maar bijna op is, dit is de perfecte kleur, en is altijd mooi, dus als die op is wil ik sowieso een nieuwe haha.
  groetjes

 116. marieke 2 april 2013 / 19:56

  Wat een superleuke winactie!
  En allemaal leuke dingen die goed van pas komen.
  Ik lig nu al een paar maanden met gebroken bekken op bed
  en wil heel graag shoppen. Maar dat gaat niet 🙁
  Lisanne je bent echt een goede meid, en je inspireerd me
  om niet op te geven hoeveel tegenslagen een mens ook kan hebben. 🙂

  xx marieke

  • marieke 2 april 2013 / 19:58

   het leukste vind ik de boeken, ik kan wel wat positieve zinnen gebruiken

 117. Denise 2 april 2013 / 20:10

  Wauw, super! Ik doe mee!

  • Denise 2 april 2013 / 20:12

   Ik vind de slofjes van de primark super schattig! ben benieuwd

 118. Miranda 2 april 2013 / 21:06

  Wat een mooie winactie! Ik ben het meest benieuwd naar het bodieboost boek en vind de tas helemaal geweldig!

 119. Sigrid 2 april 2013 / 21:32

  Hoi,
  ik doe graag mee!
  Ik vind denk ik de zelfgemaakte kaarten het leukst. Ik verzamel altijd alle leuke quotes die tegenkom op internet. Elke maand (of beter gezegd: wanneer ik er zin in heb) maak ik een achtergrond van alle verschillende quotes, omdat ik nooit kan kiezen =P. Ze lijken met heel leuk en natuurlijk zal ik ze dan ook sturen naar anderen (na een tijdje denk ik ;))

  Leuke winactie trouwens!

 120. Jennifer 2 april 2013 / 21:57

  Wat een super leuke winactie! Ik doe graag mee.. Ookal doe ik verder niet aan social media toch hoop ik dat ik een kans maak :)!

  • Jennifer 2 april 2013 / 21:58

   En natuurlijk gefeliciteerd met je 1000 followers 🙂

 121. Marieke 3 april 2013 / 08:54

  De make-up! Nee. De slofjes. Néé. Wacht. De masking-tape. O, neeeeeee. De kaartjes!! Of toch die armbandjes? Nee. De wax tarts. Omdat jij daar zo enthousiast over was. Of de tas.

  Goed. Misschien moet ik wat extra kansen inschakelen. *rent naar Twitter, Facebook en Bloglovin*

 122. Maartje 3 april 2013 / 10:07

  Ik wil heel graag mee doen om dit pakket te kunnen winnen! 😀 Het allerleukste uit het pakket vind ik de boeken omdat ik er erg benieuwd naar ben, ze lijken me heel leuk om te lezen. (maar ook de armbandjes en de nagellakjes en eehm.. ach eigenlijk alles ^^ je hebt goed je best gedaan om er iets moois van te maken, petje af).
  xxx

 123. Monique 3 april 2013 / 10:17

  Ik doe mee, en volg je al op Bloglovin haha :)! Ik ben het meest benieuwd naar de boeken, omdat je er zoveel over hebt gedeeld dat ik niet kan wachten ze zelf te lezen!

 124. Monique 3 april 2013 / 11:25

  Hallo,

  Ik zou heel graag mee doen omdat ik al heel erg veel manieren heb geprobeerd om af te vallen maar het steeds niet wil lukken. Ik heb al erg veel goede verhalen over ‘bodieboost’ gehoord en dit vind ik echt het leukste artikel!

 125. Elsemieke 3 april 2013 / 15:16

  Ik zou graag mee willen doen met de winactie,, ik heb alles gedaan wat er staat, ik volgde ja al heel lang op bloglovin, heb geliked op fb, geretweet en gevold op twitter.

  Eigenlijk vind ik alle producten super, maar het leukste vind ik het boekje met de quotes, ik houd namelijk echt van quotes. Vind het meestal ook de leukste posts van jouw die over quotes, ook houd ik erg van weheartit over quotes 😉

  xx

 126. Lieke 3 april 2013 / 15:32

  Natuurlijk doe ik ook graag mee om dit mooie pakket te winnen. Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de wax tarts & het boek van body boost. Heb trouwens bericht gelikt op facebook en even geretweet 🙂 Dus fingers crossed!

 127. Swaen 3 april 2013 / 16:04

  Oeh, wat een hoop reacties al! Ik doe ook graag mee, ik volg je op Facebook en heb deze post geliked 🙂 Wie weet…
  Liefs, Swaen

 128. Annelies 3 april 2013 / 20:25

  Wat een superleuk pakket! Echt alles eruit is leuk. Ik vind het allerleukste de sensational home omdat ik 2 weken terug voor mijn verjaardag zon potpourri houder heb gekregen. Ik wil erg graag veel geurtjes uitproberen.

  Voor extra kansen heb ik facebook het bericht en je pagina geliked. Bloglovin heb ik niet dus die kon ik niet doen. Wel heb ik twitter je ook geretweet. Ik volgde je al lang.
  Ik wens de persoon die wint heel veel plezier met dit pakket (:

 129. Mirjam de Wit 3 april 2013 / 21:05

  Wat een geweldige winactie! Ik heb met plezier meegedaan. Ik heb het gedeeld op facebook, getweet op twitter en dan het leukste deel. Ik vind het BodieBoost boek wel erg interessant, veel over gehoord.

  Ben benieuwd!

 130. Marloes 3 april 2013 / 21:56

  Ik had al gereageerd, maar nu met de uitleg van leukste producten, eigenlijk alles waarmee ik kan ontspannen! Het zou mooi zijn als mijn lijf keer tot rust kan komen, en wat is dan heerlijk dan met een mooi boek met de titel de zin van het leven, maar ook een boek wat positief kijkt naar afvallen, bodieboost. En dan boekje lezen met de heerlijke waxtarts, ontspannender kan haast niet.

 131. Rivka. 3 april 2013 / 22:39

  Gefeliciteerd met je mooie hoeveelheid volgers!! 🙂

  Van de winactie zie ik twee items die ik wel graag zou willen. Namelijk de boekjes ‘De zin van het leven’
  en ‘Inspiratie’. Deze zullen voor mij veel kunnen beteken. Ik ben op het moment aan mijzelf aan het werken, heel veel wil ik hier niet over kwijt. Maar ik ben aan het afvallen, ik geef mijn zelfvertrouwen weer een boost en ik ben diverse gebeurtenissen een plek aan het geven. Ik haal veel motivatie en inspiratie uit quotes en (song)teksten. Ik ben erg nieuwsgierig naar deze boekjes en ook of zij me nog extra kunnen motiveren :).

  En ik moet zeggen, ik volg je blog met veel plezier. Je staat vrijwel altijd positief tegenover dingen. Wanneer het een dagje minder gaat dan kun je er altijd nog iets positiefs in zien. Daarmee inspireer je anderen, waaronder mij. Ik laat zelden tot nooit een reactie achter omdat ik mij niet zo goed kan verwoorden met geschreven teksten (dyslect in mij…) maar ik lees en bekijk je blog met heel veel plezier!
  Succes met het kiezen van een winnaar en ik blijf je volgen! Keep up the good work! 🙂 🙂

 132. Kim 4 april 2013 / 09:41

  Hoi Lisanne!

  Ik wil heel erg graag meedoen met de winactie!
  Vooral het bodieboost boek en de inspiratie boekjes lijken me heel erg leuk. Na zo’n winterdipje wil ik weer helemaal klaar zijn voor de lente en ik denk dat deze boekjes me letterlijk de enorme boost zullen geven die ik echt even nodig heb 🙂

  Super leuke winactie!

  Liefs
  Kim

 133. Ellen 4 april 2013 / 20:23

  Ik zou ook heel graag meedoen! Je hebt een leuk winpakket samengesteld, dus er iets uit kiezen is erg moeilijk. Toch moet ik gaan voor het boek Bodie boost, ik heb er ondertussen op deze site al zo veel over gelezen dat ik supernieuwsgierig ben geworden!
  En proficiat met de hoeveelheid volgers! Liefs

 134. Jane 4 april 2013 / 22:55

  Leuk! Ik vind de mailing tape erg leuk. Ik heb hier enkele dingen over gelezen en volgend mij kan je er echt leuke dingen mee doen 🙂 De nagellak lijkt me trouwens ook heel leuk, ik ben echt dol op nagellak 🙂 Ik volg je trouwens ook op Bloglovin’ en heb het artikel geliked.

  • Jane 4 april 2013 / 22:56

   Haha, ik zie nu dat er ‘mailing tape’ staat. Ik bedoel natuurlijk masking tape.

 135. Kiki 5 april 2013 / 19:17

  De boeken spreken mij het meeste aan. Ik ben er net vorige week achter gekomen dat ik en hypermobiel ben is sommige gewrichten en dat ik fibromyalgie heb.. De boeken lijken me een echte opsteker, en een goede inspiratiebron.. Superactie en superleuk pakket !!

  • Kiki 5 april 2013 / 19:20

   Ik wil dus meedoen he !! 😛

   • Kiki 5 april 2013 / 19:23

    Ik heb je geliked op facebook, je facebook bericht geliked, je gevolgd op twitter en je tweet geretweet !!

 136. Manon 5 april 2013 / 20:32

  Hee,

  Super gefeliciteerd dat je alweer zoveel followers hebt 🙂 En je verdient het. Je schrijft super artikelen.
  En JA ik doe supergraag mee aan je winactie 🙂 Ik heb hem al geliked op bloglovin’.

  Het leukste artikel van de winactie.. ik denk de tas hahah, sowieso heb ik een tassenfetish maar die is ook echt super mooi! Verder zijn alle artikelen kei leuk!

  Heel veel liefs, en nog veel followers gewenst.
  Manon

 137. Felicia 6 april 2013 / 01:34

  Ooh dat boekje om af te vallen lijkt me zo handig en die tas! ik ben een keiharde strijd aan gegaan tegen de kilo’s en dat boekje zou me fantastisch kunnen helpen! Ik vind sowieso het hele pakket geweldig en ben nu ook echt al fan van je blog toen ik hem 2 weken geleden tegen kwam!! Love it!

  • Felicia 6 april 2013 / 01:41

   Oh sorry trouwens er vergeten onder te zetten ik heb het hele rijtje gedaan op facebook geplaatst je facebook pagina gevolgd via bloglovin alles gedaan je tweet geretweet ik volg je op twitter! zou echt geweldig zijn als ik na een moeilijke tijd dit geweldige pakket win! en gefeliciteerd met je 1000 en een klein beetje meer followers!

 138. anna 6 april 2013 / 10:44

  Wat een super leuk pakket!! De Knalroze slofjes van Primark lijken me lekker zacht aan de voetjes! Zeker nu het lente-weer nog niet echt wil komen.

 139. Mariska 6 april 2013 / 13:24

  Ik doe heel graag mee! Heb dit bericht ook geliked op Bloglovin. Mijn favorieten uit het pakket zijn sowieso de lakjes, want die heb ik nog niet in mijn stash 🙂 en de wax tarts wil ik zeker eens proberen! Ben helemaal weg van dat soort geurtjes namelijk !

 140. Valerie 6 april 2013 / 18:23

  Ik wil heel graag meedoen! Mijn favoriet is het armbandje van jadira. Ik heb je tweet geretweet op twitter. Het is echt een super leuk pakket !!!!!!! En gefeliciteerd met je vele volgers!!!!!!!

 141. Charlotte 6 april 2013 / 18:29

  Echt een hele leuke winactie Lisanne!
  Ik doe graag mee.
  Het leukste item lijkt me dat bodyboost boek! Te gek.
  Ik volg je met bloglovin en heb geliked en volg ook je facebook pagina 🙂

 142. Jamie 6 april 2013 / 18:44

  Wauw, wat een geweldig pakket! Superleuk dat je dit doet! <3
  Pfff, een favoriet product kiezen uit dit alles is wel heel moeilijk haha. Ik ben heel benieuwd naar het Bodieboost boek, aangezien ik daar al veel goede dingen over gelezen en gehoord heb! Maar ook die kaartjes vind ik erg leuk, ik hou van dat soort kleine dingetjes hihi.
  Ik volg je (natuurlijk!) allang op Bloglovin', heb deze post geliked, ik volg je op twitter en ik heb je tweet geretweet! Nu maar hopen 🙂 Liefs Jamie

 143. Margot 6 april 2013 / 21:39

  Ik doe mee ! Ik wil vooral de nagellakjes winnen. Ik heb ze zelf al een paar keer gezien bij de kruidvat en ik vind ze zo mooi! Ik volg je op twitter , bloglovin , facebook. Ik heb het bericht geretweet & geliked op bloglovin.

  Leuke winactie ! 😀

 144. Anne 7 april 2013 / 09:52

  Gefeliciteerd! Ik volg je nu al een tijdje via bloglovin, en je verdient het echt, want wat een leuke, inspirerende en positieve site heb jij! En wat een superleuk pakket heb je samengesteld. Ik doe natuurlijk mee aan deze winactie. Ik vind vooral het essie lakje (heaven voor nagellak liefhebbers, ontzettend leuk kleurtje ook!!!) en het bodyieboost boek (daar ben ik ook wel benieuwd naar) ontzettend tof.

 145. Kim 7 april 2013 / 11:07

  Wat een leuke actie! Ik vind vooral de tas (ik ben al heel lang op zoek naar zo iets, maar ik kan zoiets niet vinden), en de wax tarts leuk. Wax tarts zijn zo lekker!
  Ik volgde je al op bloglovin en heb daar je bericht geliked. Ik heb je pagina en bericht geliked op Facebook en ben je gaan volgen op Twitter en heb je tweet geretweet.
  Liefs, Kim

 146. Stefanie 7 april 2013 / 12:43

  ik wil graagt meedoen met de winactie omdat het er als een heerlijk pakket voor de lente uitziet.
  Ik zoek al een hele tijd zon soort tas dus dat is dan wel mijn favo van het pakket.

  Ik kwam toevallig op je blog terecht in mijn dagelijkse gestruin over het internet en ik moet zeggen dat je echt een leuke blog hebt, ik heb je dan ook maar toegevoegd aan mijn bloglovin acount 😉

 147. Marcella 7 april 2013 / 18:57

  Leuke winactie, ik doe ook graag mee! Ik ben vooral erg benieuwd naar die kaarsjes!

 148. Mendel Vos 9 april 2013 / 21:31

  Echt ge-wel-dig! Ik doe graag mee, hoop dat ik nog op tijd ben. Ik heb ook fibromyalgie. Heb erg weinig geld en dit komt me super goed van pas, echt leuk bedacht! Vooral het boekje om af te vallen..! Ik heb alles op facebook/twitter gedeeld en ge-liked!

 149. Yvonne 10 april 2013 / 21:38

  Ik wil meedoen ^^ Ik vind de nagellak het leukst, omdat ik gewoon een nagellakverslaafde ben, haha 🙂

 150. Denise 10 april 2013 / 21:50

  Hele gave winactie! Ik ben het meest benieuwd naar het afval boek. Dit omdat ik weer ben begonnen met hardlopen en gezonder eten en ik denk dat dit boek een goede motivatie en stimulans is om ermee door te gaan. Ook zou je mij heel blij maken met de (voor mij) wat onbekende merken, want misschien zit mn droomproduct er wel tussen!

  Ik heb je tweet geretweet en follow je op Twitter. Ook heb ik de Facebookpagina geliked!

 151. Britt 11 april 2013 / 19:36

  ik heb echt nog nooit Een winactie gewonnen dus ik doe mee maar ik zou super graag willen winnen natuurlijk hoop ik dan ook dat ik win Hihi maar goed dat is Een kleine kans en waarschijnlijk win ik Niet want ik win dus nooit echt waar maar ALS ik win 10000x Bedankt grtjs Britt

 152. Daphne 3 mei 2013 / 15:18

  Dit hele pakket is helemaal geweldig! Ik wil graag meedoen en ik ga gelijk je berichtjes op twitter retweeten en op facebook liken. Hier zitten echt onwijs leuke dingen in omg ik word helemaal hebberig haha! Die nagellak kleurtjes zijn ook echt hele leuke frisse kleurtjes, maar het allerleukste uit je pakket lijken mij de wax tarts van sensational home daar ben ik echt heel benieuwd naar! Heel veel succes met je leuke blog! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.