Winnen: Boek! Wat is jouw Excuus?

Jullie hebben mijn recensie van het boek ‘Wat is jouw excuus?’ al kunnen lezen. Omdat ik vond dat jullie hem eigenlijk allemaal moeten lezen, stuurde ik Esther Jacobs, de schrijfster van het boek, een mailtje. En ja hoor, ik mag een boek weggeven op mijn blog! Ontzettend leuk!

Als je de recensie al gelezen hebt, dan weet je hoe enthousiast ik ben over het boek. Esther kiest op jonge leeftijd een ander pad, waardoor ze veel interessante dingen meemaakt, die ze met ons deelt in haar boek. Ze haalt 16 miljoen euro op voor het goede doel en ze doet mee aan Expeditie Robinson, waar ze een kijkje achter de schermen geeft. Ontzettend leuk om te lezen als je fan bent van het programma! Ook staat het boek vol met mooie quotes.

Het boek leest weg als een leesboek, maar inspireert ook enorm. Kortom, je moet het gewoon lezen! De winnaar krijgt het boek opgestuurd, met een persoonlijke boodschap van Esther.

Om het net even leuker te maken heb ik een vraag bedacht die jullie moeten beantwoorden als je het boek wilt winnen. Verder is het leuk als je op like klikt bij dit artikel op bloglovin! Dan nu de vraag…

Waarom wil jij dit boek winnen?

Zo simpel is het! Gewoon een antwoord op die vraag, het hoeft niet ingewikkeld, als je maar een antwoord hebt! Mocht je nu niet gewonnen hebben, dan kun je het boek ook gewoon zelf op de website van Esther bestellen voor 10 euro inclusief verzenden. Meedoen aan de winactie kan een week, tot en met woensdag 25 januari.

28 reacties

 1. Ise 18 januari 2012 / 13:18

  Omdat ik geen geld, geen baan en geen tijd heb, maar daardoor wel een probleem! haha

 2. Madelief 18 januari 2012 / 13:32

  Superleuk! Ik moet het boek winnen omdat ik meteen naar de site surfde om een paar pagina’s te lezen en ik net lekker in het verhaal zat toen het verhaal plotseling stopte :(! En stiekem natuurlijk ook omdat ik er van droom ooit mee te doen met Expeditie Robinson en ik me zo lekker goed kan voorbereiden natuurlijk hihi! Liefs!

 3. xx_Patries_xx 18 januari 2012 / 13:40

  wat een super gave kans, waarom ik dit boek wil winnen? omdt ik al een tijdje met mezelf in de knoop zit en moeilijk uit dingen kan kiezen of knopen kan doorhakken en misschien dat dit boek mij daarbij kan ondersteunen!

 4. patricia 18 januari 2012 / 13:47

  Oooo wat leuk! Waarom ik hem wil winnen; het lijkt me een inspirerend boek met goede lessen en een boek is altijd leuk

 5. Vintagirie 18 januari 2012 / 13:49

  Haar quote heeft me heel erg geïnspireerd. Namelijk: ‘iedereen kan opgeven. Op geven is het makkelijkst. Maar volhouden terwijl iedereen er begrip voor zou hebben als je het uit je handen liet vallen, dat is pas echte kracht.’ Zonder mijn doorzettingsvermogen had ik nu niet mijn droom geleefd. Ik had heel makkelijk kunnen opgeven, maar in plaats daarvan heb ik iedereen laten verbazen. Al zijn de dromen van Esther Jacobs en mijn dromen anders, we hebben allebei het doorzettingsvermogen om ze uit te laten komen. Bedankt!

 6. Daniëlle 18 januari 2012 / 13:50

  Super leuke winactie: Waarom ik het boek zou moeten winnen: ik ben altijd op zoek naar inspirerende boeken. Volgens mij is dit er zo één! Ook ben ik gewoon een boekenwurm, na je review was ik gelijk benieuwd!

 7. Elien 18 januari 2012 / 14:00

  ik hoe van inspirerende boeken, dan krijg ik altijd het gevoel dat ik ook iets kan!

 8. Maike 18 januari 2012 / 14:24

  Ik wil dit boek winnen omdat… Ik ook zoekende ben naar mijn levenspad. Altijd heb ik weer nieuwe ideeen wat ik wil doen (of zit in een dipje omdat ik juist géén idee heb wat ik wil doen met mijn leven!) Een beetje inspiratie kan dus geen kwaad ;-).

 9. Thea 18 januari 2012 / 14:41

  Ik wil dit boek graag winnen omdat ik heel nieuwsgierig ben geworden naar dit boek en ik hoop dat dit boek de aanzet kan geven om uit deze *piep* periode te komen, dat het boek me kan inspireren om de weg omhoog weer te vinden en te bewandelen.

 10. Jessica 18 januari 2012 / 15:03

  Na je recensie gelezen te hebben, was ik al heel erg benieuwd.
  Het lijkt me een ontzettend mooi en inspirerend boek.

 11. Femke 18 januari 2012 / 15:38

  Ik wil dit boek graag winnen omdat je met al je blogposts over dit boek en de schrijfster me wel heel nieuwsgierig hebt gemaakt! Ik houd erg van het lezen van boeken die inspireren en ik denk dat dit ook zo’n boek zou kunnen zijn. Bovendien moet ik van mezelf minimaal één boek lezen en ik heb nog niet één voor de maand februari! Zou tof zijn als dat deze wordt!

 12. Alexandra 18 januari 2012 / 15:58

  Omdat ik altijd voor alles een excuus heb… 😀 Ziet er me een ontzettend leuk boek uit, btw. Superleuk dat de schrijfster je de kans geeft om d’r eentje weg te geven. ^_^

 13. Hanna 18 januari 2012 / 16:31

  Wat een superleuke winactie!
  Ik zou het boek erg graag willen winnen, want toen ik je recensie hierover las was ik al meteen enthousiast. Ik heb ook meteen het filmpje van haar uit een ouder artikel van jou bekeken en ook dat inspireerde mij enorm. Je kan zoveel met ‘niks’ eigenlijk. Het lijkt me erg leuk om nog meer geïnspireert te worden door Esther!
  Liefs, xx
  P.S. Ik heb dit artikel ook geliket op bloglovin’ 😉

 14. Nadine 18 januari 2012 / 19:39

  Ik wil het boek winnen, want ik ben heel benieuwd hoe je aan 16 miljoen euro komt voor een goed doel. Hoeveel actie moet je daar wel niet voor voeren?

 15. Lien 18 januari 2012 / 19:46

  Omdat ik net een slecht examen heb afgelegd en ik het even niet meer zie zitten. Oké, ik besef dat er ergere dingen zijn, maar op dit moment voel ik me even niet zo goed… En wie weet haal ik inspiratie uit dit boek! 🙂

 16. Lenneke 18 januari 2012 / 19:53

  Omdat ik benieuwd ben of dit boek me nog meer kan inspireren dan ‘Hoe Starbucks mijn redding werd’.

 17. kelly 18 januari 2012 / 20:05

  Als eerst wil ik even zeggen dat ik t super lief vind dat je ons dit boek gunt, haha! Waarom ik hem wil winnen? Omdat ik al eerst suuuper dol ben op expeditie robinson, en benieuwd ben hoe het er daar nou eigenlijk echt aan toe gaat. en als tweede heb ik ook overal een excuus op, haha. Dat over een ander pad kiezen spreekt me ook heel erg aan, ik zit nu namelijk in 4vwo maar wil een mbo studie gaan doen.. iedereen raad het me natuurlijk af, maar die mbo studie is gewoon echt wat ik wil, dat weet ik 100 % zeker dus ik denk dat dit boek me daar misschien ook wel mee kan helpen. Ook houd ik ontzettend van quotes en vind het super om dingen te lezen van mensen met levenservaring. Dit is een beetje een lang berichtje geworden, maar ik wil dit boek gewoon SUPER GRAAG! ;D Maar natuurlijk wens ik de rest van de deelnemers ook succes ^^ xxx

 18. Lisette 18 januari 2012 / 20:37

  Ik heb geen excuus om dit boek te willen winnen.
  Maar wil je wel meedelen dat:
  Ik ontzettend veelvan lezenhou, ik lees heel wat af. Ook ben ik geinspireerd door het programma expeditie Robinson.

  Geweldig dat jij en Esther dit mogelijk maken!

 19. Marilyne 18 januari 2012 / 21:33

  Waarom? Kort maar krachtig: Omdat ik er van baal dat ik “meega” met de massa! 😀

  Neen echt, ik wil zo graag iets anders doen, mijn dromen waarmaken (die echt heel onrealistisch zijn :D), …
  Misschien is dit het duwtje in mijn rug?

  Succes iedereen!

 20. Lente 18 januari 2012 / 22:20

  Ik wil dit boek graag winnen omdat ik altijd blij word van een inspirerend boek 🙂 Ik kan niet naar school omdat ik nu bijna een jaar last van pfeiffer heb. Dus positieve energie is welkom!

 21. Lieke 19 januari 2012 / 07:57

  Geweldig, dit boek zou ik wel willen winnen! Ik kan namelijk zo genieten van quotes of mooie zinnen. Mijn hele agenda staat er al mee vol, maar er kunnen nooit genoeg bij hihi. Het mooie vind ik aan zulke dingen dat je het op je eigen manier kan interpreteren, de ene denkt er via zijn ziekte of, de ander via zijn angst. Iedereen heeft er dus wat aan, het is maar net op welke manier je het bekijkt.
  Bovendien kunnen zulke boeken nét het steuntje in de rug zijn om niet bij de pakken neer te gaan zitten, dat er een knop in je hoofd omgaat en denkt: ja maar ho eens eventjes, waarom zit ik nou zo te sippen? Of: waarom zou ik mijn wensen niet mogen vervullen?
  Tsja, je begrijpt nu dus denk ik wel dat ik een enorme fan ben van dit soort dingen en dit boek dus graag zou willen lezen. 🙂

 22. rilana 19 januari 2012 / 07:58

  Alle redenen die hierboven al genoemd zijn, zijn inderdaad gewoon redenen om die persoon dat boek te gunnen! Maar ik gun het boek mijzelf ook. Ik ben op zoek naar een beetje positieve energie en als ik zo jou artikel lees, denk ik dat er uit dit boek wel wat positiviteit te halen valt. Dus ik hoop en duim dat ik de lucky winnares mag zijn. Iedereen hier heel veel succes!

 23. Nathalie Bosman 21 januari 2012 / 15:13

  Omdat vanaf 1 maart as. mijn baan in de bibliotheek kwijt ben 🙁 lang leven de bezuinigingen, en dus als leesfanaat minder beschikking tot boeken heb, en door jou enthousiasme over dit boek wel heel nieuwsgierig ben geworden 😉

 24. macy 22 januari 2012 / 09:30

  ik zou dit boek graag willen winnen omdat zij keuzes moet maken in dit boek en vertelt hoe ze dat heeft gedaan en ik zelf een enorme twijfelkont ben en het boek me er misschien bij helpt
  ook ben ik dol op quotes!

 25. Desi 22 januari 2012 / 11:18

  Ik heb geen excuus, maar ik wil gewoon graag dat boek lezen!

 26. Marlous 22 januari 2012 / 14:26

  Het lijkt me een heerlijk boek, om lekker op de bank te lezen met een beker chocolademelk met slagroom! Zeker nu het zo koud is buiten. Heb ik een extra excuus om dat heerlijke caloriebommetje te nemen 😉

 27. didi 22 januari 2012 / 17:39

  ik volg je op bloglovin en ik heb geliked . waarom ik moet winnen: omdat ik gek ben op lezen en ook al heel veel boeken heb, ik mag er van mijn moeder geen meer kopen omdat ik er al genoeg heb, maar winnen kan altijd ! xx

 28. Joyce Oosterling 7 februari 2012 / 13:36

  Ik nodig wat inspiratie nodig heb voor een nieuwe uitdaging! Ik werk fulltime, maar sport niet en heb geen hobby . Wil dus graag weer iets oppakken om te doen! En daar heb ik zeker wat inspiratie voor nodig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.