Wist je dit al over mij? De fotoversie!

Ik heb onlangs al mijn foto’s uitgezocht, ik ging van 26 000 foto’s naar 3 000. Jep, da’s best veel! De foto’s die ik heb overgehouden zijn leuk! Dus ik zat wat terug te kijken, waarna ik dacht; he, da’s leuk om een blogje over te maken! Dus, vandaag vertel ik jullie een aantal weetjes over mezelf aan de hand van oude foto’s…

overmijfoto's12

– Ik heb maar weinig foto’s van Tim en mij samen. Meestal mislukken ze heeeel erg, haha. Een van ons krijgt het altijd wel voor elkaar om de foto te laten mislukken, een talentje van ons. Hoewel… de laatste keer op het assaut hadden we wel een aantal leuke foto’s, dus ik mag niet klagen!

overmijfotos11

– Ik twijfel altijd wat voor haarkleur er nu bij mijn huid past. Ze zeggen altijd dat je je haarkleur moet aanpassen aan je ondertoon van je huid. En daar zeggen ze altijd bij: als je sproetjes hebt dan staat een warme haarkleur mooier. Ik heb dus een overduidelijk koele ondertoon in mijn huid en ben tegelijkertijd een sproetenkopje. Tsja, wat doe je dan? Het is mij nog steeds een raadsel.

overmijfoto's10

– Ik vind bruine ogen me echt tof staan. Dit zijn kleurlenzen trouwens, van mezelf heb ik een vreemd mengelmoesje van alle kleuren bij elkaar (groen, grijs, blauw, zelfs een stukje bruin!)

overmijfoto's9

– Ik was altijd best creatief! Een tijd geleden deed ik weer een poging tot creatief zijn, haha (is alweer meer dan een jaar geleden hoor). Ik blijf wel gewoon lekker crea bea doen op mijn blog.

overmijfoto's8

– Dat ik mijn haar geverfd heb weten jullie wel, maar dit is dus mijn eigen kleur! Een soort donkerblond met een warme gloed. Deze foto is overigens niet te vergelijken met die andere, op deze foto lijkt mijn huidskleur veel warmer door het licht.

overmijfoto's7

– Ik ben ooit Miss Zondagochtend geweest, hahaha, hoe fout! Ik werd ervoor gevraagd en ik dacht ‘doe eens gek!’… Weer een ervaring rijker! Het resultaat vond ik verschrikkelijk overigens, maar dat laten we buiten beschouwing.

overmijafbeeldingen5

– Ik zat 7 jaar op de middelbare school voordat ik mijn Havo diploma haalde. Op mijn 13e werd ik ziek, ik heb eigenlijk een jaartje op de middelbare school gezeten terwijl ik nog gezond was. Op zich vind ik het nog best goed dat ik het in ‘maar’ 7 jaar voor elkaar heb gekregen!

overmijfoto;'s4

– Tijdens de periode dat ik mijn examens had heeft de krant aan havocoördinator gevraagd of ze nog een bijzondere examenkandidaat wisten, en ze noemde mij! Dus ik stond in de krant…. (in het Helders Dagblad) zo onwijs gaaf! Als je op deze foto klikt kom je bij een grotere foto zodat je ook kan lezen wat er staat.

overmijfoto's2

– Samen met een vriendin heb ik een keer Tijl Beckand geïnterviewd voor onze schoolkrant! Het resultaat was nogal crappy, maar het was echt een onwijs leuke ervaring! (ik heb de vriendin even van de foto af geknipt omdat ik niet weet of ze het op prijs stelt om met haar hoofd op mijn blog te staan, hihi).

overmijfoto's1

– Ik ben een bierdrinker! Geen grote hoeveelheden (niet meer in elk geval), maar als we eens met vrienden gaan borrelen dan drink ik het liefste een biertje, daar kan ik echt enorm van genieten!

Dus… vandaag hebben jullie me weer een beetje beter leren kennen, hihi. Grappig- ik deel al zo ontzettend veel met jullie, maar er blijven altijd dingen die ik nog nooit verteld heb!

DELEN:

44 reacties

 1. Kimberly 29 augustus 2013 / 07:25

  Grappig dat je een bierdrinker bent haha! Dat hoor je niet vaak! Leuk dat je het zo met foto’s hebt gedaan, vind ik leuk! Ik vind trouwens je eigen haarkleur ook mooi bij je staan!

 2. martina 29 augustus 2013 / 07:51

  ontzettend grappig/leuk om te lezen!
  die bruine lenzen staan je inderdaad super! Ik vind bruine ogen sowieso de mooiste kleur, had ze zelf ook graag gehad 🙂

 3. Nem 29 augustus 2013 / 07:59

  Leuke foto’s zeg! Je bent echt een heel stuk volwassener geworden. Heb je uiteindelijk nog een vervolgstudie gedaan of wil je dat ooit nog gaan proberen?

 4. Fabianne 29 augustus 2013 / 08:08

  Very leuk om te lezen en om te zien! Ik vind dat allebei de haarkleuren uit dit artikel je goed staan :).

 5. Claudia 29 augustus 2013 / 08:25

  Ik vind je eigen haarkleur eigenlijk iets leuker bij je!

 6. Laura 29 augustus 2013 / 08:49

  Wat grappig om te lezen! Ik vind lichtblond je het leukst staan 🙂

 7. Wendy 29 augustus 2013 / 09:19

  Jou eigen haarkleur lijkt heel erg om mijn eigen haarkleur. Dat vind ik wel weer grappig om te zien. En stiekem vind ik dat ook iets beter staan dan lichtblond. Maar ja, smaken verschillen. 😉

 8. Marlijn 29 augustus 2013 / 09:20

  Leuk om die foto’s te zien! Vind je eigen baarkleed je toch ook wel erg leuk staan 🙂

 9. Femke 29 augustus 2013 / 09:26

  Je donkerblonde haarkleur staat je echt goed!
  En is dat nou meneer Brouwer op je examenfoto?
  Die heeft tegenwoordig een enorm sikje haha

 10. Saffira 29 augustus 2013 / 09:48

  Leuk om te lezen!
  Bruine ogen staan je inderdaad heel leuk, maar je natuurlijke kleur(en) vind ik ook heel mooi 🙂
  X Saffira

 11. Bianca 29 augustus 2013 / 09:51

  Wat een leuke manier om meer over je weten te komen.

 12. Tedje 29 augustus 2013 / 10:00

  Wat leuk om te lezen allemaal! Ik denk dat donkerbruin haar jou ook mooi zal staan 🙂

 13. Milou 29 augustus 2013 / 10:04

  Leuk Lisanne, dat wisten we inderdaad nog niet! 🙂 Leuke foto’s erbij!! 🙂

 14. Amanda 29 augustus 2013 / 10:04

  Wat leuk om te lezen en de foto’s te zien!

 15. Ashleey 29 augustus 2013 / 10:04

  Wat leuk om te lezen!! Bier drinken vind ik ook het fijnst qua alcohol!

 16. Anneke 29 augustus 2013 / 10:17

  Je eigen haarkleur is echt mooi! Waarom verf je het eigenlijk? 😀

 17. Emma 29 augustus 2013 / 11:40

  Ik heb ook een koele huidskleur, en sproeten en heb van mezelf rossig haar, rood/blond. Heel gek en de kleurenanalyse mevrouw geloofde me niet eens! Maar het is echt zo! Ik ga nu proberen het weer in mijn eigen haarkleur te krijgen. Ik ben een winter/zomer type volgens de kleurenanalyse dus zou een koele haarkleur moeten en koele kleuren dragen maar ik wil toch wel graag mijn natuurlijke haarkleur terug..

 18. Dagmar 29 augustus 2013 / 14:33

  Onwijs leuk artikel en mooie foto’s! Hihi met Tijl Beckand, super leuk!

 19. Hester 29 augustus 2013 / 14:42

  Leuk om te zien en lezen ! Ik vraag me af hoeveel foto’s ik op mijn computer heb staan, volgens mij ook onwijs veel. Maar jij hebt het wel enorm uitgedund zeg, wow 😀 Ik vind blond haar je eerlijk gezegd wel heel goed staan en met bruine ogen zou het inderdaad nog mooier zijn, dat staat je goed zeg!

 20. Evelien 29 augustus 2013 / 16:19

  Leuk! Maar wat is een Miss Zondagochtend? 😉

  • Lisanneleeft 29 augustus 2013 / 18:55

   Dan sta je in het zondagochtendblad. Krantje… Met zo’n fotoshootfoto haha :p en een verhaaltje erbij!

 21. Isabel 29 augustus 2013 / 19:10

  Haha wat gaaf! Wat gaaf dat je in de krant stond, heb het helaas gemist. Nu staan er in de schoolkrant nog steeds niet zulke geweldige dingen maar sommige columns zijn wel leuk en ze doen streetstyle met docenten, best grappig! Ik wil misschien ook iets doen voor de schoolkrant maar ik weet het nog niet zeker (en niet wat).

 22. Tamarah 29 augustus 2013 / 19:16

  Leuke feitjes om te lezen! Bruine ogen vind ik je inderdaad leuk staan.. maar waarom verf je je haar zo blond wanneer je zo’n prachtige warme haarkleur van jezelf hebt!

 23. Suzanne 29 augustus 2013 / 20:50

  Wauw Lies! Ik vind je eigen haar kleur eigenlijk prachtig! hihih En een bierdrinker! haha dat had ik niet achter je gezocht 😛

 24. ellen 29 augustus 2013 / 21:13

  Super leuk om te lezen! Ik vind je eigen haarkleur echt heel erg mooi.

 25. Yara 29 augustus 2013 / 21:22

  Ahhh die foto van jou met je biertje! Zo heb ik jou leren kennen,hihi. Leuke facts!

 26. Anouk 29 augustus 2013 / 21:42

  Leuk artikel. Ik vind jou en Tim echt een mooi stelletje haha!

 27. Meili 29 augustus 2013 / 22:32

  Leuk! Wat superpersoonlijk. Leuk om meer te weten over jou!

 28. rosalie 30 augustus 2013 / 09:32

  Ik wist niet dat je je haar verfde, maar je echte kleur is veel mooier!

 29. Mariska 30 augustus 2013 / 15:02

  Ik vind je eigen haarkleur juist lekker dan die je nu hebt 🙂

 30. Savine 30 augustus 2013 / 16:34

  Wowww wat een super mooie foto van jou met je eigen haarkleur!!
  Veeeeele malen mooier dan de kleur die je nu hebt vind ik! (dat staat ook leuk hoor)
  Ik zou je eigen haarkleur terug laten komen 🙂

 31. DeborahSchrijft 30 augustus 2013 / 22:54

  Leuk artikel! 😀
  Wat grappig dat je Tijl geïnterviewd hebt! *Groot Lama fan hier haha*

 32. Estrella 2 september 2013 / 22:54

  Wat leuk om te zien! Ik heb toevallig onlangs ook heel veel foto’s weggegooid. Series van evenementen waar ik 300 of meer foto’s van had teruggebracht naar een acceptabeler aantal enzo 🙂

 33. Annebelle 7 september 2013 / 18:16

  Hahaha super leuk dit 🙂 Ik had nooit verwacht dat je een bierdrinker was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.