XENOS Shoplog (ALLES was 50% korting!)

Hier in Den Helder gaat Xenos verhuizen naar een ander pand. Daarom was élk item in de winkel afgeprijsd met 50%, echt alles! Ik vond het heerlijk om er te winkelen, dat kun je je ongetwijfeld wel voorstellen. In deze video laat ik je zien wat ik allemaal kocht.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Zoals je ziet ben ik enorm goed geslaagd! Natuurlijk was niet alles er meer, maar ik vind dat ik nog veel moois heb kunnen bemachtigen. Ze hebben bij Xenos ook zulke prachtige snijplanken van mooi hout, maar die zijn zelfs met zo veel korting nog prijzig, dat durfde ik niet echt aan. Zonde natuurlijk, want nu ga ik ze vast ooit voor de volle prijs kopen, haha. Maar er moet altijd iets te wensen blijven, hihi. Ik ben meer dan tevreden met mijn buit! Bij welke winkel zou jij met 50% korting willen winkelen?

DELEN:

16 reacties

 1. Sofie 17 april 2017 / 21:12

  Lijkt me moeilijk om te weerstaan Haha. Ik zou het willen bij een fair fashion shop! Wil ik heel graag doen maar helaas meestal boven mijn budget!

 2. Josephine 17 april 2017 / 21:39

  Zo, dat was mazzel, alles voor de helft van de prijs! Dat zou ik wel willen met mijn favoriete online kledingshop. Van wat je nu gekocht hebt vond ik de bamboe schalen en de Tea-servetjes het leukste. 🙂

 3. Patricia 18 april 2017 / 06:19

  Altijd fijn! Al moet ik zeggen dat ik sinds de komst van Action weinig naar Xenos ga.

 4. Darina 18 april 2017 / 06:25

  Dat is fijn en wat een mooie items! Ik zou graag bij mijn favo kledingwinkel wel met zulke mooie kortingen willen shoppen 🙂

 5. Sjoukje - meergeldminderstress 18 april 2017 / 06:42

  Wat een geluk zeg! Ik zou het liefst bij de Esprit winkelen met 50% korting. Daar kom ik graag, maar ik koop er bijna nooit iets vanwege de prijzen.

 6. Romy 18 april 2017 / 08:30

  Wauw, 50% korting! Ik wil nu even ook in Den Helder wonen 😉 Wat een gave items heb je gekocht! Ik vind vooral die houten hondjes, katjes etc. heel erg leuk. Zelf zou ik wel willen dat er 50% korting is bij So Low. Dat vind ik ook zo’n toffe winkel met o.a. leuke knutselspullen.

 7. EmilyLotus 18 april 2017 / 13:07

  Wat tof! Ik hou ook zo van de xenos. Die bamboe schaaltjes vind ik ook zo mooi.

 8. Leonie 18 april 2017 / 14:02

  Die houten en geometrische dieren stickers heb ik toevallig vanmorgen nog naar gekeken! Maar helaas geen 50% hier, dus ik heb ze voorlopig maar laten hangen.
  Leuke dingen heb je gekocht! Fijn dat die korting echt op alles gold!

 9. Neverdullmoments 18 april 2017 / 16:35

  Ohh ik hoop dat onze Xenos ook gaat verhuizen, haha! Leuke items heb je gescoord :). En wat leuk dat je vriend zo meedenkt!

 10. Anneleen 20 april 2017 / 20:14

  Wat een leuke spulletjes en zalig, alles zo goedkoop!! 🙂

 11. Shirah 22 april 2017 / 18:58

  Wat een koopjes! Vooral het pakpapier vind ik héél mooi.

 12. Bianca Schrijft 25 april 2017 / 21:26

  Dat is een mooie buit die je hebt binnen gehaald en je straalt weer lekker!! Mooi om te zien.

 13. nienke 25 april 2017 / 22:30

  Wat een super leuke items heb je geshopt, en word helemaal vrolijk van je enthousiasme

 14. Bettie 26 april 2017 / 10:10

  Wauw, wat tof allemaal.
  En ik vind je haar nog steeds een super leuke kleur hebben met die haarverf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.