DIARY: Krullenbos, in de Viva & grote schoonmaak

Hoi, vandaag laat ik weer mijn foto’s van deze week aan jullie zien! Ik probeerde mijn nieuwe krultang, ruimde mijn make-up op en ik deed uiteraard nog meer dingen. Kijk mee!

Diary2013

1

Haha, deze kwam ik tegen toen ik op zoek was naar een afbeelding voor bij een artikel. Er zit zeker een kern van waarheid in, haha.

2

Op een of andere manier voel ik altijd de behoefte om mensen het tegendeel te bewijzen als ze negatief over me praten. Waarom? Vaak is het totaal onzinnig, dus dan kun je maar beter je energie sparen. Dit plaatje kwam ik tegen en vond ik wel grappig, hehe.

3

Het was weer heerlijk Hollands weer van de week!

4

Weer voor een kopje thee. Dat is dan wel weer een voordeel, haha. Vooral gecarameliseerde perenthee vind ik heerlijk als het zo koud en druilerig weer is.

5

Jep, ‘t gaat nog steeds niet helemaal goed met mijn huid.

6

En ik ben zo drollig geweest om een tonic te kopen met boven aan het lijstje alcohol. Da’s nou niet echt mild voor de huid, hehe. Ik ben dus nog op zoek naar een milde budgetproof tonic.

7

Vrolijke riempje!

8

Jeeej, het FES magazine viel weer op de deurmat! Gisteren hebben jullie al mijn artikelen voor FES magazine van de afgelopen tijd kunnen lezen.

9

En ik voelde me onwijs moe, dus ging maar weer mijn bed in. Een nadeel: we wonen met z’n vieren in huis en op mijn vader na zijn we allemaal veel thuis. Het resultaat is dat het nooit echt rustig is, dusย รฉcht een beetje tot rust komen (of overdag slapen) lukt me niet meer. Overdag mijn bed in gaan is een soort middel geworden om de dag alsnog door te komen, hehe. Word er niet blij van. ย ‘t Wordt tijd voor ons eigen plekje!

10

Zondag droeg ik deze vrolijke chill-outfit!

11

Het artikel dat ik deze keer schreef voor FES magazine.

12

Jummie, groentesoep! Deze keer zonder E621 met bouillon van de gezondheidwinkel. Was erg lekker!

13

Jeeej, 250 fans op de Facebook pagina van Lisanneleeft! Ik had hier echt veel eerder mee moeten beginnen, dan had ik er al veel meer gehad, haha.

14

Jeeeej, nieuwe highscore bij het spelletje Dots!

15

Nu ik zit terug te kijken: het lijkt wel alsof ik bruin ben op deze foto! Haha, een goed Instagram filter dus ๐Ÿ˜€

16

Mijn oversized trenchcoat aan. Hij was van mijn mama, maar zij draagt hem niet, dus nu heb ik hem gejat!

17

Woensdag besloot ik mijn haar te krullen met mijn nieuwe krultang. Daarover komt nog een artikel! Resultaat: een prachtige bos met krullen.

18

Ik was bezig met het opruimen van mijn make-up, toen ik deze oogschaduw tegen kwam. Dit was mijn aller-eerste oogschaduw, en deze heb ik echt ontzettend vaak gebruikt, je ziet het ook echt, haha. Leuk is dat, hoe je eigenlijk ook ontzettend tevreden kan zijn met iets simpelers. (het is essence en het enige dat ik had, maar who cares?)

19

Ik besloot mijn lade met make-up op te ruimen. Het was mijn bedoeling dat alles in twee lades zou passen, maar dat paste eigenlijk vanaf het begin dat ik het erin deed al niet. Tijd om het ย uit te zoeken!

20

Mijn voorbeeld voor die lade was een beetje mijn bovenste lade. Dit is mijn dagelijks-gebruik lade. Veel dames hebben een daily make-up tasje of bakje, maar ik heb alles dat ik veel gebruik gewoon in mijn bovenste lade zitten. Staat een stuk opgeruimder dan het bakje dat ik voorheen altijd had! Dat verdeel-ding is van de Hema en past precies in mijn lade (Ikea Expedit formaat), ideaal!

21

Opruimen… een heleboel weggeven, haha.

22

Heel veel lipspul waarover ik twijfelde. Nee, zo lichte nude lips doen het niet voor mij, haha. Misschien met donkerdere oogmake-up, maar dat draag ik eigenlijk nooit.

23

Wanneer je kleuren dubbel koopt weet je hoe ernstig het is. Dit is trouwens wel van heel erg lang geleden hoor, haha. Maar toch! Het zijn wel erg mooie kleuren.

24

Deze heb ik wel kort geleden gekocht, een erg mooi kleurtje! Hij is van Essence.

25

Jeeej, de Beautifulmess app heeft een update, en dat wil zeggen dat er meer nieuwe opties zijn. Heel erg leuk, vind het een erg fijne app!

26

En ik maar denken dat ik nog nieuwe elastiekjes nodig had… haha.

27

Dit is een kwast van MAC. Een echte. 48 euro. En hij blijft maar uitvallen! Ik ga er wel mee terug naar de winkel, want dit hoort echt niet, hehe.

28

Krullen dag 2.

29

Leuk, mijn tweet stond in de Viva!

30

Mijn outfit van donderdag.

31

Ennn de krullen van dag 3. Hierover ga ik nog een artikel maken, maar ik kan vast zeggen dat ik mijn nieuwe krultang heeeel fijn vind! Ik ga er ook eentje weggeven ๐Ÿ˜€

32

En mijn chill-outfit van gisteren. Als ik de deur niet uit hoef doe ik gewoon iets aan dat lekker zit ๐Ÿ™‚

Echt, ik weet niet wat er met me aan de hand is. Ik zal niet in details treden maar ik ben doodmoe, heb nooit rust (ik heb van mini geluidjes nog last) en kan nauwelijks meer eten. Laten we hopen dat het gewoon een griepje is, hehe. Komende week kan het bijna alleen nog maar beter worden, dat is een voordeel, haha. Hoe was jullie week?

DELEN:

49 reacties

 1. Milou 29 juni 2013 / 08:13

  wat vervelend van je huid! Ik gebruik reinigingslotion van Biodermal. *Zeep en alcoholvrij, groene variant! TOP spul! En ik gebruik tea tree dag/ nachtscrรจme van kruidvat + die olie. Heel goedkoop, maar al mijn puisjes zijn verdwenen. Als ik echt heeel erg last heb gebruik ik na de biodermal lotion ook de tea tree van Lush! Echt het proberen waard! X

 2. Ashleey 29 juni 2013 / 08:15

  Prachtige krullen ze staan je zo leuk! En je huid, jammer zeg. wat heerlijk om foto’s te zien van je make-upjes. Lekker dingen weggooien en dat alles gaat passen, moet ik ook maar eens een keertje doen. Je inspireert me haha. ๐Ÿ™‚

 3. Kelly Caresse 29 juni 2013 / 08:30

  Wat een leuke diary! De krullen staan je echt tof! Dat rokje op chill outfit 1 vind ik zo tof, waar heb je die van? Ideaal he zo’n opruiming in je makeup stash ๐Ÿ™‚

  • Lisanneleeft 29 juni 2013 / 10:54

   Dankje ๐Ÿ˜€
   Bij is van Bershka! Lekker budgetproof ook, hij kostte maar 8 euro, haha. Ik denk dat ze hem nog wel hebben in de winkel!

 4. Paulien 29 juni 2013 / 08:34

  Leuke outfits en mooie krullen!! Ook gaaf dat je in de Viva stond!!

 5. Manja 29 juni 2013 / 08:37

  Jeetje, balen van je huid! Je hebt op beautylab vast wel gelezen over zo’n cleanser van alleen olie. Weet niet meer hoe ze het noemde. Maar dat is natuurlijk, mild en budget. Volgens mij (olijf/amandel)olie over je gezicht en dan met warm washandje eraf halen. En heb je al geprobeerd om bietensap te drinken, ook die is van beautylab hihi, weet dat sporters het ook veel drinken omdat het schijnbaar het bloed zuivert, waardoor je meer energie hebt ofzo

  En ik heb nog een vraagje, vorig jaar had je erge last van haaruitval, wat heb je er toen aan gedaan, want ik kan me herinneren dat het verbeterd is toch?

  • Lisanneleeft 29 juni 2013 / 10:53

   Dat vind ik allemaal zo veel moeite, haha. Als ik ‘s avonds moe ben dan heb ik geen zin om nog helemaal bij de kraan mijn gezicht schoon te maken, bij mijn kastje met reinigingsspulletjes kan ik gewoon fijn zitten. Vind ik een stuk prettiger!

   Mijn haaruitval kwam doordat ik een tekort aan vitamine B12 had! Dus door B12 injecties is het nu verminderd ๐Ÿ™‚

   • Melanie 30 juni 2013 / 21:00

    Rozenwater van de kruidvat is geweldig! ๐Ÿ™‚

 6. Sylvia 29 juni 2013 / 09:12

  Jemig, 48 euro voor een kwast? Je donderdag outfit is erg leuk ๐Ÿ™‚

  • Lisanneleeft 29 juni 2013 / 10:51

   Haha, het is dat ik cadeaubonnen had hoor ๐Ÿ˜› Zou het zelf ook niet zomaar betalen voor een kwast, maar toch… als hij zo duur is moet hij wel goed zijn!
   Dankjewel ๐Ÿ˜€

 7. Linda 29 juni 2013 / 09:41

  Weer een leuke diary! Wat een leuke outfits! Je trenchcoat vind ik ook echt heel mooi, staat je goed!
  En die krullen.. Wauw!

 8. Kimberly 29 juni 2013 / 09:55

  Ik hoop echt dat je je heel snel beter voelt Lisanne!! Zo stom dat je je zo rot voelt ๐Ÿ™ EN je krullen staan je echt heel erg mooi!

 9. Hester 29 juni 2013 / 09:55

  Ik hoop echt dat je weer een beetje beter mag worden en dat het iets is wat misschien los staat van je fibromyalgie! Wat heb je trouwens een hoop make-upjes, leuk om te zien. En ik blijf fan van je outfitjes, vooral dat laatste shirt is leuk!

 10. Claudia 29 juni 2013 / 09:56

  ow sweeet, oude essence en catrice! Mijn week was ook niet geweldig, hele week gewacht, eind van de vrijdagmiddag gebeld om te horen dat ik de baan waarop ik gesolliciteerd had niet heb gekregen ๐Ÿ™

 11. Martina 29 juni 2013 / 10:05

  Krullen staan je super!
  Ik heb nog een goede tonic tip, aloe calming toner van the body shop. Van de aloรซ Vera lijn dus.. Jetske ultee proof en werkt super voor mij ๐Ÿ™‚

 12. Geanne 29 juni 2013 / 10:06

  Wat weer een leuke foto’s Lisanne! Tip voor een milde tonic: De tonic van Kruidvat eigen merk, de roze variant voor de gevoelige huid. Ik heb ook een heel gevoelige huid en ik heb er nooit last van gekregen. En lekker budget ook! En BeautifullMess is awesome ^^

 13. Madelaine 29 juni 2013 / 10:31

  Leuke diary! Ben echt heel erg benieuwd naar de krultang, vind je haar er prachtig uit zien. Alleen รฉรฉn ding; vrolijke riempje? Haha.

  • Lisanneleeft 29 juni 2013 / 10:49

   Dankjewel! ๐Ÿ˜€
   En ja, dat is zoiets wat ik in mijn volle enthousiasme heb getypt, hahaha ๐Ÿ˜›

 14. Angela 29 juni 2013 / 10:35

  Super leuk foto’s, Lisanne. Wat heb jij een hoop make-up, zeg! Hopelijk gaat het snel beter met je huid. Voor de tonic kan je naar de kruidvat gaan en naar de tonic voor de gevoelige huid zoeken, of naar de douglas en je daar verder laten helpen.

 15. Eline 29 juni 2013 / 12:02

  Jammer van die mac kwast! en wat ben je goed bezig met opruimen!

 16. Ellen 29 juni 2013 / 13:50

  Wat vervelend dat je je zo rot voelt, heel veel beterschap!

  Ik ben benieuwd naar de krultang, hij doet z’n werk goed, dat is te zien!

 17. Annelie 29 juni 2013 / 15:03

  Leuk om te zien, de meeste had ik al op Instagram voorbij zien komen. Krullen staan je erg mooi ๐Ÿ™‚

 18. F&F 29 juni 2013 / 15:49

  Vervelend dat je je niet zo lekker voelt. Beterschap en sterkte! Hopen maar inderdaad dat het een griepje is.
  Wel een onwijs leuke diary en wauw, naar die krultang ben ik nu echt wel benieuwd!
  x

 19. Linda 29 juni 2013 / 16:22

  Leuke foto’s! En krullen staan je echt heel erg goed ๐Ÿ™‚

 20. Bianca 29 juni 2013 / 16:43

  Leuke foto’s, wat vervelend dat je je zo rot voelt en moe

 21. Myrthe 29 juni 2013 / 17:32

  Wauw, krullen staan je zo goed! En ze blijven ook wel heel lang zitten, als ik een dagje krullen heb, zijn die er gelijk de volgende dag weer uit. Maar dat kan ook aan mijn haar liggen, hehe. En dat eerste plaatje is grappig, ook al zit er inderdaad wel een kern van waarheid in.

  • Lisanneleeft 29 juni 2013 / 21:49

   Ik heb zelf ook van dat haar dat het liefst meteen weer terugschiet naar uber-steil! En dat doet het bij de meeste krultangen ook, maar dit is echt een magisch ding, haha ๐Ÿ˜›

 22. Nem 29 juni 2013 / 21:16

  Leuke diary! En mag ik even zeggen dat ik jou wel cool vind? Gewoon om de huid-foto, dat je in bed ligt maar niet echt tot rust komt, je quotes.. heel herkenbaar, je bent gewoon heel eerlijk en daarom volg ik je blog (ik ben niet zon beautyblogger of fan haha). Mag ook wel een keer gezegd worden toch?

  Anyway, heel veel beterschap voor zover ik dat kan zeggen dan. Ik weet hoe het voelt, ik heb het genoegen om dit weekend in het ziekenhuis door te brengen (en dat hier wifi is is echt een fabel) en alles met 3g te doen of in het restaurant ๐Ÿ˜‰

  • Lisanneleeft 29 juni 2013 / 22:14

   Ah, dat is lief, dankjewel! Super leuk om te horen ๐Ÿ˜€

   Voor jou ook veel beterschap, ik hoop dat je je gauw weer beter voelt ๐Ÿ™‚

 23. Annelies 30 juni 2013 / 18:17

  Ik vind het geweldig hoe jij er toch nog super uitziet, ook al voel je je zo slecht. Al hoop ik natuurlijk wel dat je je snel beter voelt. Misschien moet je de producten van La Roche Posay eens proberen. Ik heb een heel moeilijke huid (vrij vet, maar toch supergevoelig) en die producten doen wonderen voor mij.

 24. Anne 30 juni 2013 / 19:26

  Die krullen staan je echt heel goed! Liefs!

 25. Suzanne 30 juni 2013 / 20:25

  Wat een leuke diary Lis! Grote stash schoonmaak kan ik ook wel gebruiken. Krullen staan je super mooi!

 26. Rosa 1 juli 2013 / 13:05

  Sinds jij het spelletje eens op je blog genoemd hebt speel ik ook Dots, en we hebben nu dezelfde high score! Toevallig, haha
  Supermooie krullen trouwens, en wat blijven ze lang mooi!

 27. Evelyne 1 juli 2013 / 19:05

  Ik ben razend benieuwd wat voor krultang het is???? Want daar zoek ik naar!

 28. Miranda 2 juli 2013 / 10:17

  Wat ontzettend vervelend dat het nog niet zo goed gaat! Wel leuk om zo diary te zien.

 29. Anne 4 juli 2013 / 19:54

  Ik hoop dat je snel weer opknapt! Knuffels van mij en van mijn konijnen (en dat zijn twee hele leuke knappe mannen moet je weten).

  • Lisanneleeft 4 juli 2013 / 19:55

   Ahhh, dankjewel Anne! Leuk dat ik ook twee lekkere knuffels krijg van die leuke mannen ๐Ÿ˜€ Daar kikker ik natuurlijk weer helemaal van op, hihi!

 30. TimeForBlues 1 oktober 2013 / 18:09

  Jou eerste oogschaduw was ook mijn eerste en enigste oogschaduw! haha
  Zooo balen toen ie kapot viel en ze hem niet meer hadden in de winkel haha ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.