XXL DIARY: Gran Canaria vakantieverslag en Kerst!

Vorige week was ik op vakantie, waardoor ik niet in de gelegenheid om een fotodagboek te plaatsen. Vandaag dus een diary van twee weken, plus vakantieverslag! De halve week voor de vakantie, de vakantie en kerstmis, dat is wat je in dit fotodagboek gaat zien. Enjoy!

gran canaria diary

Een portable oplader voor telefoons. Ik gebruik hem voor mijn iPhone. Nouja, ik heb hem welgeteld een keer gebruikt, om te proberen. Hij is klein, dat is wel heel fijn, dan kan ik hem bij een dagje weg makkelijk meenemen. Wel een minpunt: hij laadt mijn batterij maar voor 20 procent op. Het is natuurlijk altijd beter dan niets, maar vind het niet zo veel.

De welbekende Candy Cane chocolademelk! Hij blijft geweldig.

Samen met Tim bezocht ik op een zaterdagavond de AH. We kwamen een paar vrienden tegen, die gingen drank inslaan om een feestje te bouwen. Wat wij kochten? Vliegtuigstickers (geef een gil als je weet wat dit is :P) en thee. Ik voelde me eventjes heel erg saai. Dit is marshmallow thee! Ik vind hem niet lekker, Tim vindt hem wel lekker. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat hij wat zoet is.

Wat we ook kochten; muntblaadjes! Ik had tot kort geleden nog nooit muntthee gedronken, maar ik vind het toch wel bijzonder lekker!

Een mooie quote die ik tegenkwam.

Het blijft elke keer weer zo moeilijk kiezen. Welk nagellakje moet ik nu weer opdoen?

En dan meteen de derde thee die we kochten op de bewuste zaterdagavond, de concentratiethee. Er zit onder anderen ginseng in, wat ik echt onwijs vies vind. Tenminste, dat dacht ik, haha, het blijkt best mee te vallen. Ik vraag me af of dit echt werkt! In de variant voor het slapen zit valeriaan, wat wel echt helpt om te ontspannen. (Valeriaan noemde ik ooit ‘mijn held op stinksokken’, dus ik denk niet dat dat een positief punt is aan thee, haha)

Deze twee jurken kwam ik tegen op Nelly.com. Twee prachtige jurken, alleen veeeel te duur!

En weer hard aan het bloggen! Ik moest natuurlijk vooruit schrijven voor mijn vakantie.

Jeeeej, 750 bloglovin followers! Het zijn er inmiddels alweer een beetje meer. Maar ik vind het altijd leuk, zulke ronde getallen 😀 Ik kijk sinds een tijdje alleen niet zo erg meer naar dat getal, dat komt omdat het helemaal niet zo veel zegt als je gaat vergelijken met andere blogs. Maar voor mezelf is het natuurlijk leuk om te zien groeien!

In onze badkamer. Als je de deurtjes open doet kun je jezelf heel vaak zien in de spiegel. Is wel super handig als je je eigen achterkant wil bekijken (een kapsel bijvoorbeeld), zo twee spiegels tegenover elkaar!

En… inpakken maar! Het blijft een rotklusje, gelukkig is het altijd voor een goed doel, dus dan heb ik het er wel voor over.

En jawel, daar zijn we… op Schiphol! We moesten om 7 uur opstaan, dus dat viel heel erg mee. Ik wilde nog graag een boekje kopen voor op vakantie! Ik kon niet kiezen tussen deze drie… uiteindelijk heb ik de linker gekocht!

Achteraf niet zo’n goede keuze…

Wij zijn van die rare snuiters die om 10 uur ‘s ochtends (als we vroeger vliegen nog vroeger) aan een patatje zitten. Lekkerrrr!

Schiphol was zo leuk versierd! Echt super gezellig 😀

En jawel, there we are! Door dat we niet heel vroeg vlogen en we nog een tussenlanding moesten maken op Tenerife, kwamen we pas aan toen het alweer donker was. We zijn die avond vroeg gaan slapen en de volgende dag genoten we van dit uitzicht… Heerlijk!

En van deze temperaturen… heerlijk! Op onze eerste hele dag (donderdag), kregen we een welkomspraatje en tour door het stadje van Sudtours en verder hebben we wat rond gewandeld en van de zon genoten. Kan niet beter!

De volgende dag, vrijdag, gingen we winkelen in Las Palmas. Hierover komt nog een shoplog! Ik heb echt een aantal hele leuke spulletjes gekocht namelijk. Hierboven zie je het ijsje dat ik deze dag at… jummieeeee!

Palmbomen en blauwe luchten, wat wil een mens nog meer? Het is misschien een beetje gek, maar ik word daar blij van.

Ook heel erg fijn: bloempjes! Rondom ons appartement kwam je de vrolijkste bloemetjes tegen, leuk 😀

De lantaarnpaaltjes: ook heel leuk.

Eigenlijk was het hele appartement gewoon super schattig! Alles was zo mooi, schattig en klein. En het was er heerlijk schoon en rustig…. en ja, ooit kom ik hier weer terug!

Haha, deze magneet zagen we in een winkeltje en ik moest hardop lachen. Dit had een uitspraak van mij kunnen zijn!

kleine, dikke palmbomen. Het lijken net ananassen!

Heerlijk, de boulevard. Er hing er echt een vakantiesfeer en het is er geweldig mooi.

Nog meer bloempjes!

Lekker in bedje met een tijdschrift en een Oreo koekje.

Een heerlijk ontbijtje! Zelfs op vakantie wordt er goed voor me gezorgd, hihi.

De zonsondergang vanaf de boulevard.

Wat we eigenlijk naast het winkelen in Las Palmas hebben gedaan, is vooral van de zon genieten. Het was echt geweldig mooi weer en we konden ons geen beter plekje wensen dan dit.

De uitrusting ligt op tafel. Stapels tijdschriften en boeken en een zonnebril! Dan kunnen wij er weer een tijdje tegenaan, haha.

Tim met zijn boekje.

Haha, dit is een testfoto die Tim nam. Ik moest namelijk eventjes zien hoe het eruit zag op beeld voordat we begonnen met filmen. Ik nam een shoplog op, zoals ik eerder al zei! Deze komt binnenkort online.

Foto’s maken van heel veel dingen. Het blijft geweldig, die spiegel screenprotector op mijn telefoon.

Ik denk dat dit mijn kerstontbijtje was, haha. Een waar kunstwerk! Alweer onze laatste dag… jammer!

Nog even lekker genieten van het zonnetje.

Ik voelde me de hele week al niet zo lekker, maar op de laatste dag brak ik echt in 1000 stukjes. Uiteindelijk aten we ons kerstdiner bij de mac. Mijn armen deden te veel pijn om met bestek te kunnen eten, zo’n broodje gaat dan een stuk makkelijker. En met moeite (en met veel liefde) at ik een Mcflurry als toetje.

Op Gran Canaria merkte je overigens nauwelijks iets van Kerst. Alle winkels waren  gewoon open, de mensen bij het appartement aan het werk en er was nauwelijks iets van versiering te bekennen. Een compleet andere wereld, zo voelde het!

Mijn nagellak was er gedurende de vakantie helemaal afgesleten. Tim vond het echt nodig tijd voor een nieuw lakje op mijn nagels! Mijn armen deden alleen te veel zeer om dat te doen… De oplossing? Hij ging het wel voor me doen! Zo ontzettend lief 😀 Hij is echt een hele tijd bezig geweest om mijn nageltjes zo mooi mogelijk te lakken.

En de volgende dag, tweede kerstdag, gingen we helaas alweer naar huis. Om de terugreis maakte ik me wel zorgen, omdat ik me al zo ziek voelde… Gelukkig viel het echt heel erg mee! Met behulp van een film, The Big Bang Theory en een paar magische pilletjes. En ja, ik was zelfs nog de eerste bij de bagageband! (Tim was naar de wc dus ik zat echt in mijn uppie, haha)

We werden opgehaald door mijn ouders, die offerden hun tweede kerstdag ervoor op, da’s toch wel lief! We liepen nog even langs The Body Shop, waar ze sale hebben (hadden). Door een foutje in het systeem kostte deze douchegel uit de kerstcollectie die dag 2,25. Da’s nog eens een mooi prijsje voor een The Body Shop douchegel! dit is de geur Ginger Sparkle, maar ook de andere geuren (ook van de bodybutters) waren bijzonder goedkoop.

Nog even een fotootje om terug te denken aan het mooie weer op Gran Canaria. Ik mis het nu al zo!

Maar goed he, hier hebben we dan wel kerstbomen, die heb ik daar niet zo veel gezien!

En warme chocolademelk smaakt hier toch ook echt een stuk beter!

En verder maakte ik geen foto’s meer, want ik werd toen echt ziek. Op Gran Canaria begon het al, maar nu kan ik er niet meer om heen, gewoon ziek. Ik heb de hele tijd koorts en voel me gewoon heel moe en belabberd en heb veel meer pijn dan normaal. Het klinkt in elk geval niet als het griepje dat vrijwel iedereen nu te pakken heeft, hehe. Ik ben duidelijk niet de enige zieke!

Gelukkig voel ik me alweer een beetje beter, ik ben gisteren zelfs alweer heel eventjes naar buiten geweest. Dus, dat gaat helemaal goed komen! Kortom, de vakantie was geweldig, van de Kerst heb ik weinig meegekregen en de dagen daarna waren ook maar een beetje saai. Maar komende week heb ik nog vakantie en daarvan gaan we gewoon weer een leuke week maken! Hoe waren jullie weken? Genoten van de Kerst, leuke dingen gedaan in de vakantie?

DELEN:

25 reacties

 1. Lifesplash 29 december 2012 / 07:19

  Echt aaaah, ik ben steeds verbaasd hoe lief Tim voor je is! 🙂 Leuke diary, veel fototjes ken ik al nu ik je op Instagram volg. 8D
  En die Gran Canaria foto’s zijn heeeeerlijk! Lijkt me geweldig, soms er gewoon even tussenuit gaan haha. Oooh en dat roze Essie lakje is zo mooi, had ik gisteren nog op. ^^ Beterschap trouwens, ik hoop dat t snel over is!

 2. Irene 29 december 2012 / 07:21

  Ah, zo lief dat Tim je nagels voor je ging lakken! 😮 Hij heeft het goed gedaan! En dat zijn inderdaad prachtige jurken van Nelly zeg. Oh, en gefeliciteerd met 750 volgers Lisanne!!

 3. MySuperSweetLife 29 december 2012 / 08:42

  Wat heb jij toch een ontzettend lieve vriend! Die vakantie klinkt geweldig en wat een prachtige foto`s!! Ben benieuwd naar je shoplog!
  Liefs

 4. ashley 29 december 2012 / 08:53

  Die jurkjes zijn echt super mooi, maar inderdaad erg aan de prijzige kant. Wat een heerlijk weer daar echt eu mie guud! Super heerlijk om zo door je foto’s heen te snuffelen!

 5. Daniëlle 29 december 2012 / 08:55

  Wat is Tim toch lief voor je 🙂 Fijn dat hij al die dingen voor je doet! En beterschap!

 6. Femke 29 december 2012 / 09:52

  Wat is je vriendje een lieverd zeg! En wat een heerlijk zonnige foto’s van Gran Canaria! Nu heb ik meteen weer heel erg zin in de zomer haha! Beterschap meis!

 7. Anneke 29 december 2012 / 10:37

  Wat een heerlijke foto’s, lekker ontspannen en warm. 🙂

 8. kirsten 29 december 2012 / 10:37

  Leuke foto’s! Het lijkt me heerlijk om in deze tijd van het jaar op vakantie te gaan naar een lekker warm land!

 9. Anna 29 december 2012 / 11:11

  Wat een heerlijke foto’s! Wat verlang ik naar die warme zon, ik mis de Spaanse cultuur en mensen dan ook (vorig jaar woonde ik er 3 maanden in de winter!). Fijn dat je het zo goed hebt gehad 🙂

 10. Manja 29 december 2012 / 11:30

  leuk blogje weer 🙂
  Vervelend dat je ziek bent! Ik voel het ook opkomen, ben opeens snip verkouden 🙁
  Een tip voor de munt thee, zet een pot zwarte thee (of groene) en doe dan de blaadjes erbij en een lepel honing. Erug lekker!!!

 11. Ingeborg 29 december 2012 / 11:43

  Hele leuke foto’s weer! & wat is je vriendje toch lief voor je 🙂 Heel veel beterschap!

 12. Laura 29 december 2012 / 12:23

  Ahh, volgens mij is Tim altijd heel lief voor je! 🙂 Beterschapjes nog.. ik weet helaas hoe jeje voelt 🙁 Iedereen is ziek volgens mij

 13. Wendy 29 december 2012 / 13:59

  Wow, wat mooi daat zeg. Hmm, ik verlang ook naar de zon. Ik zou als ik daar had geweest alleen maar in de zon hebben gelegen. Heerlijk!

 14. Esmée 29 december 2012 / 14:16

  Je hebt echt hele leuke foto’s gemaakt! Ik krijg zo een zin om lekker naar de zon op vakantie te gaan. 🙂

  Liefs, Esmée

 15. Emily 29 december 2012 / 14:37

  Superleuk om je DIARY weer te zien! Je foto’s zijn leuk, vooral de foto’s van je vakantie. Wel balen dat je ziek bent geworden. Beterschap meid!

 16. Hester 29 december 2012 / 16:26

  Gran Canaria klinkt heerlijk, dat je ziek bent wat minder… Als je je armen al niet meer op kunt tillen, blegh dat klinkt echt vervelend. Maar het is wel lief van Tim dat hij je teen- én vingernagels heeft gelakt, het ziet er nog hartstikke oké uit! Heel erg veel beterschap nog!

 17. Jolien 29 december 2012 / 16:38

  Wat een prachtige vakantiefoto’s heb je gemaakt en wat ontzettend rot voor je dat je zo ziek bent (geweest), balen joh. Hopelijk voel je je heel snel weer iets beter! En wow 750 volgers, mooi getal en dat heb je dik verdiend!

 18. LaraLaurentia 29 december 2012 / 18:06

  Ik heb met veel plezier naar je foto’s zitten kijken. Wat lief dat je vriend perse je nagels wilde lakken, echt lief. Het ziet er naar uit dat je een leuke vakantie hebt gehad, ondanks wat pijntjes.

 19. Noor 29 december 2012 / 20:51

  Ziet er heel gezellig uit! Ahw, wat lief dat Tim je nagels lakt, mooie kleur trouwens! 🙂

 20. Lenneke 29 december 2012 / 23:30

  Die vakantiefoto’s en jurken… Dat had je echt niet moeten doen! *snakt naar zon en jurken*

 21. Josephine 30 december 2012 / 19:47

  Ronde getallen zijn inderdaad leuk. Handig de twee spiegels, inderdaad voor kapsels! Ik loop nu altijd moeilijk te doen haha. Waaah, Gran Canaria zag er geweldig uit!

 22. Tanja 30 december 2012 / 22:30

  Heerlijk die vakantie naar Gran Canaria! Wij zaten een eilandje verderop, super grappig! Wij hebben ook heerlijk genoten (op onze huwelijksreis) van het weer, de omgeving en de rust 🙂

 23. Debbie 30 december 2012 / 22:42

  Heerlijk hoor zo,n vakantie genieten van de zon… helaas is het dan weer zo koud als je terug komt in nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.