XXL DIARY: Vlogweek, minipotjes met wiebelogen & schoenenkeuzes

Deze diary is een beetje anders dan normaal, ik heb er namelijk ook de foto’s van mijn vlogweek tussen gezet. De video’s van de vlogweek kun je hier terugkijken. En natuurlijk ook alle foto’s van afgelopen week laat ik je zien!

diary-april-3

1

Vloggen! Je kan natuurlijk in de video’s zien hoe het ging in mijn vlogweek en wat ik toen allemaal gedaan heb. Ik hing in elk geval een briefje op zodat ik het niet zou vergeten.

2

Het was super leuk!

3

Ook een beetje vermoeiend.

4

Ik gebruikte een camera die ik leende van mijn moeder. De Canon IXUS 220 HS! Fijne camera, stiekem heb ik hem nu nog steeds, ik denk dat ik er nog een paar video’s mee ga opnemen, haha.

5

Mijn vorige antibiotica was er eentje die ook weleens voorgeschreven wordt tegen acne, dat merkte ik ook want mijn huid werd er helemaal egaal van. Nu ik een ander antibioticum gebruik heb ik weer wat last van pukkeltjes. Stom! Gelukkig werkt tea tree olie daar goed tegen bij mij.

6

Mijn kantoor blogpost kwam online! Ik ben er super blij mee.

7

Vrolijk kleurtje op mijn nagels!

8

De vlogs kwam online. Ik vond het zo spannend! Gelukkig heb ik onwijs lieve reacties gekregen.

9

Bloemen!

10

Weer een vlog online…

12

Dit kwam ik tegen in de folder van Action. Ik vind dit shirt echt briljant!

13

Tim kreeg nieuws over zijn master. Jep,  hij gaat naar Engeland komend schooljaar! Een uurtje bij Londen vandaan zit de universiteit waar hij heen gaat.

14

Een ijsje eten bij de Schepper. Lekkere ijsjes hebben ze daar!

15

Selfie!

16

Mijn kantoor gaat er steeds een beetje gezelliger uitzien.

17

Nieuwe achtergrond! Lekker vrolijk.

18

Het was tijd voor sushi. Lekker!

19

Ik vond het vloggen echt super leuk om te doen! In het begin vond ik het vooral eng, later vooral leuk!

20

Lekkerrr, wafel met aardbei en slagroom. Op een confettischoteltje.

21

Ik kreeg super lieve post van Elise! Echt heel leuk.

22

En toen was de vlogweek voorbij. Gek om ineens niet meer te vloggen! Maar ook wel weer fijn, lekker rustig in elk geval.

23

Lekker salade eten.

24

Ik had afgelopen week best een zwaar weekje. Heel veel pijn, waarschijnlijk doordat ik tijdelijk moest stoppen met de antibiotica. Die voelde ik behoorlijk!

25

Zo ziet mijn bureau eruit als ik productief geweest ben.

26

Selfie!

27

Deze outfit vind ik zo leuk!

28

Helaas kon ik er niet zo lang van genieten, ik lag in no time weer in bed. Ach…

29

Fijne quotes altijd in Flow Magazine.

30

Prachtige lucht. Echt een lichtpuntje!

31

En toen viel er alweer een nieuwe Flow op de deurmat. Nieuw leesvoer, fijn! Ik had die andere nog niet eens uit, hahaha, gaat mij altijd echt te snel. Ik lees niet zo snel!

32

Ik kocht nog een paar potjes… ze zijn zo leuk!

33

Vullen! Met wiebeloogjes.

34

En sims spelen! Hoe gaaf is deze sim met paars haar?

35

Een paar diary’s geleden liet ik zien dat mijn nagellak precies dezelfde kleur was als een van de potjes die ze daar verkochten. Dit is een ander kleurtje, ander lakje, andere verf. Maar de kleuren lijken wel weer precies hetzelfde, super grappig!

36

Vrolijk kleurtje!

37

Kiwi’s op mijn confettibordje. Zo is kiwi eten nog net een stukje leuker.

38

Ik was weer productief…

39

Ik mocht weer terug aan de antibiotica, gelukkig! Ik werd echt een stuk zieker zonder.

40

Mijn medicijnenplankje gaat er steeds een beetje leuker uitzien.

41

Mooi kaartje.

42

Ik ging even schoenen uitzoeken voor bij mijn jurkje voor het Assaut volgende week. Dat is een feestje van Tim zijn opleiding. Deze hakken waren er perfect bij geweest, zitten ook super comfy voor hakken. Maar ik kan op het moment echt niet op hakken lopen, ik mag op het moment blij zijn als ik überhaupt mag lopen. Dus gewoon platte schoenen voor volgende week. Maar ooit hoop ik er weer op te kunnen lopen! Dan doe ik ze aan bij dat jurkje, haha!

43

Ik zat lekker op de grond met mijn schoenen.

44

De serieuze opties: ballerina’s of gympen. Ik hoop dat ik de ballerina’s aan kan, maar ik heb natuurlijk ook last van mijn tenen (ingewikkeld persoon ben ik toch), dus die kan ik alleen aan als ik geluk heb. Maar anders gewoon de gympen, jammer dan!

45

En alweer in bed, helemaal moe en ziek. Van de antibiotica… en dan moet je veel water drinken, maar ik had geen water meer bij mijn bed staan en water pakken lukte niet. Horrorscenario, ik voelde me zo ziek en kon ook geen medicijnen ofzo nemen zonder water.

Uiteindelijk ben ik mijn bed wel uit gegaan om water te pakken, maar dat ging niet helemaal goed.

En daarna heb ik heeeeel veel water gedronken (makkelijk drie liter ‘s avonds). Tijdens het begin van een antibioticakuur krijg ik veel meer dorst, dus dan drink ik gewoon precies zo veel water als mijn lijf vraagt, ook als dat meer is dan twee liter per dag.

46

Blij koffiekopje.

47

Druiloor koffiekopje.

48

Dit aten we gisteren. En het was heel erg lekker!

Dus… dat waren twee weken in foto’s! Afgelopen week voelde ik me wat ziek door de antibiotica stopweek én daarna het weer beginnen met antibiotica. We blijven bezig, hihi. Maar ik denk dat het komende week wel weer beter zal gaan! Hoe was jouw week?

DELEN:

19 reacties

 1. Celeste 25 april 2015 / 07:53

  Wat een lange diary dit keer 😉 Staan gelukkig weer een heleboel leuke en vrolijke foto’s tussen. Die koffie kopjes zijn echt zo leuk! Jammer dat je weer ziek bent geweest van de antibiotica, maar wel goed dat je goed naar je lichaam luistert. Liefs!

 2. Lisa 25 april 2015 / 08:53

  Wat vervelend dat je je zo rot voelt met èn zonder antibiotica! Die outfit met het aztec rokje staat je echt heel leuk 😀 En ik ben verliefd op je confetti schoteltje, zo vrolijk.

 3. Elize 25 april 2015 / 09:28

  Wat een leuke outfit met dat spijkerblousje! En die koffiekopjes! Hihi, heel grappig! Hoop voor je dat komende week beter gaat!

 4. Darina 25 april 2015 / 10:10

  Ik hoop dat het beter gaat nu je weer de AB slikt. Wat een leuke inspiratie foto’s heb je weer geplaatst. Ik ben ook fan van Flow Magazine en dan vooral ook die wekelijkse schriftjes die uitkomen.

 5. Kim 25 april 2015 / 10:27

  Lange en mooie diary! 🙂 De foto’s (behalve die waar je er heel ziek uitziet natuurlijk) maken me vrolijk! Ik hoop dat je je komende week inderdaad weer wat beter voelt.

  Fijn weekend! Liefs.

 6. Nicky 25 april 2015 / 10:44

  Het mensenlichaam is toch raar, dat je zoveel dorst krijgt van die antibiotica! En wat leuk, dat koffiekopje!

 7. Eva 25 april 2015 / 12:05

  Ik ben benieuwd naar je filmpjes!! Die ga ik zo even kijken! Jammer dat het minder ging maar fijn dat je denkt dat het binnenkort beter gaat! Liefs, Eva !!

 8. Eline 25 april 2015 / 15:03

  Ah jij gebruikt ook het woord druiloor! Wat leuk!

 9. Chantal 25 april 2015 / 16:53

  Lekker veel kijkvoer deze week! De kopjes op het einde zijn leuk ^^

 10. Lifesabout 25 april 2015 / 18:48

  Ik hou van de Flow! Zoveel leuke uitspraken. En die koffiekopjes maken mij blij!

 11. HesterAnne 25 april 2015 / 18:52

  Ik hoop dat je je komende week weer wat beter voelt. Je hebt een heleboel mooie foto’s gemaakt. En die koffiekopjes zijn echt heel leuk 😀

 12. Hester 26 april 2015 / 11:20

  Ik wil je vlogs nog terugkijken, want volgens mij zijn ze toch wel heel erg goed (en leuk, maar het is natuurlijk anders dan een vlog van een gezond persoon) om te zien. Vrolijke foto’s verder 🙂

 13. Lisa 26 april 2015 / 14:11

  De nieuwe Flow is zo ontzettend mooi. 🙂 Fijne diary!

 14. Sandra evers 26 april 2015 / 18:50

  Hoi Lisanne,

  Ik lees en kijk al een tijdje mee op je blog. Respect voor wat je allemaal doet, ondanks je ziekte, en het leest (en kijkt) heerlijk weg. Hopelijk voel je je komende week beter en kan je ook een beetje genieten van Kingsday!

  groetjes Sandra

 15. Anneleen 26 april 2015 / 19:06

  Ik heb je vlogweek met heel veel plezier gevolgd! 🙂

 16. Laleh 27 april 2015 / 15:26

  Wat ziet die wafel er fantastisch uit yum.
  Ik krijg ook pukkeltjes van de antibiotica die ik gebruik.
  Vooral op mijn rug.
  Super gezellig en confetti schoteltje en de kopjes met gezicht, hihi
  druiloor kopje.

  XX

 17. EliseDingen 27 april 2015 / 21:49

  Volgens mij ging er net iets mis met mijn comment plaatsen. Hihi, ben erg blij dat je de post leuk vond ^^ Leuke post zijn echt de verrassingen van het leven vind ik.
  Dat confetti bordjes en die koffiekopjes zijn zo lief en vrolijk! Oh en die lekkere sushi foto’s van jou altijd. Yum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.