Yankee Candle voorjaarsgeuren

Ja, de lentekriebels zijn al aanwezig hoor! Bloemen in huis, de zon die naar binnen schijnt, de vogeltjes die fluiten. Zo lang je binnen blijft lijkt het net alsof het al lente is. Wil je dit gevoel nog even versterken, dan kun je de nieuwe lentegeuren van Yankee Candle daarvoor gebruiken!

lentegeuren-yankee-candle

bloemengeuren

Dit zijn de bloemengeuren uit de Beautiful blooms collectie: Pink Hibiscus, Campaca Blossom en Lovely Kiku. Ik vind ze alle drie erg lekker, ze geven me echt een lentegevoel!

campaca-blossom

Mijn favoriet van de bloemengeuren? Absoluut deze: Campaca Blossom!

under-the-palms

Verder zijn de geuren under the palms en midnight oasis ook nieuw, dit zijn limited editions uit de Paradise day & night collectie. Midnight Oasis is de geur die me het minst aanspreekt, maar Under The Palms vind ik juist heerlijk. Die geeft echt een vakantiegevoel!

stapeltje-yankee-candle-tarts

Mijn wax tarts komen van Parfumwarenhuis.nl, je betaalt daar per wax tart €1,55. Zoals je wellicht wel weet ben ik groot fan van de wax tarts van Yankee Candle, ze geven heerlijk veel geur af en je kunt er lang mee doen. Welke geur vind jij op dit moment het lekkerst, ga je nog voor de wintergeuren, of zit je net als ik al met je hoofd bij de lente?

Dit artikel bevat een of meerdere producten die zijn opgestuurd door een merk of bedrijf. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.
DELEN:

35 reacties

 1. xhannahs 18 februari 2014 / 06:04

  Ik heb het nog nooit geprobeerd, maar ik denk dat het niet echt mijn ding is. Ik ben namelijk erg gevoelig voor geuren

 2. Healthy Mommy 18 februari 2014 / 06:05

  Heeerlijk! Ik hou van Yankee wax tarts. Ben heel benieuwd naar de geuren. Al moet ik toegeven dat we in het voorjaar en de zomer de achterdeuren open doen (in de woonkamer) en heerlijk frisse lucht binnen laten komen.. Zonde van de geur die dan meteen foetsie is!

 3. Tessa 18 februari 2014 / 06:26

  MM heerlijk Yankee wax, ik heb nu bij een klein winkeltje in het dorp look a likes gevonden gaan niet zo lang mee maar ruiken ook heerlijk!

  xx

 4. Patricia Schmitz-Heres 18 februari 2014 / 06:32

  Ik brand ook vaak van die wax tabletten. Alleen dit merk ken ik nog niet. Ik heb ze meestal van de goedkopere shops of die kleine blaadjes. Meestal ga ik overigens voor de lavendel geuren. Heerlijk. Of dennen ofzo.

 5. Dorine 18 februari 2014 / 07:01

  Under the palms klinkt heerlijk zomers, misschien dat ik wel even een kijkje neem op de website.

 6. Frauke 18 februari 2014 / 07:32

  Ahhh klinkt echt wel lekker zeg! Me wants. Alleen vind ik Yankee Candle zo duur haha.

 7. Martina 18 februari 2014 / 07:54

  Ik ben om als het gaat om de yankee candles. Wil er graag meer proberen 🙂

 8. Bibian 18 februari 2014 / 08:04

  Ik ben zo benieuwd naar yankee candles! Lijkt me heerlijk! Liefs

 9. Beautydagboek 18 februari 2014 / 08:10

  Oh heerlijk! Ik heb hier nog twee potjes staan met de geuren Merry Marshmellow en Snowflake cookies. Je kunt er zo lang mee doen, heel fijn!

 10. Manon 18 februari 2014 / 08:35

  Mmm, lekker! Ik vind Yankee Candles echt geweldig. Ik ga nu ook echt een keer een bestelling plaatsen, elke keer dan denk ik; ja snel even doen. Maar ik ga het vandaag ECHT doen haha.

 11. Nicole 18 februari 2014 / 09:06

  Ik heb soy scents en ik kijk niet naar het seizoen qua geur ofzo…
  Hou niet van zware geuren.. fris en lente/zomer achtig!!

 12. Hester 18 februari 2014 / 09:12

  Ik kies mijn geur niet echt op seizoen, ben altijd meer een dan van wintergeuren. In de zomer gebruik ik sowieso minder geurspulletjes.

 13. Eline 18 februari 2014 / 09:15

  Campaca Blossom klinkt echt heel erg goed! Mooie foto’s ook!

 14. Maai 18 februari 2014 / 09:39

  Oh heerlijk, kom maar op met de lente…

 15. JOyce 18 februari 2014 / 09:48

  Mmm heerlijk! Ik ben dol op waxtarts, mijn favoriet is de red velvet 🙂

 16. Susanne 18 februari 2014 / 10:20

  Het is dat ik niet van kaarsen hou (om ze aan te steken dan) anders had ik ze al lang in huis gehaald. Ik zie mezelf al Mama Mia of Verliefd op Ibiza kijken met under the palms en midnight oasis en helemaal verlangen naar de zon!

 17. Sophie 18 februari 2014 / 10:27

  Oh, deze geuren klinken allemaal zo ontzettend lekker! Snel bestellen wanneer mijn waxmelts op zijn 🙂

 18. Geertje 18 februari 2014 / 12:18

  Ik wil nog steeds de wintergeuren een keer ruiken. Dus als ik ze bestel, bestel ik ze gewoon nog even voor allebei de seizoenen 😉

 19. Tiffany 18 februari 2014 / 13:54

  Oeh, deze lijken me heerlijk! Ik stond net in de action weer heel geobsedeerd aan alle kaarsen te ruiken… Misschien toch ook deze eens proberen!

 20. Mandy 18 februari 2014 / 13:58

  Ze lijken met heerlijk, vooral Campaca Blossom.

 21. Elize 18 februari 2014 / 14:02

  Ik hou ook niet zo van hele sterke geuren, maar een subtiele geurkaars kan wel eens heel fijn zijn. Hoe is dat bij deze vind je? Zitten er (een paar) niet al te sterke geuren bij?

 22. Maaike 18 februari 2014 / 14:39

  Ze klinken in elk geval goed! En die rode heeft een mooie kleur. 🙂

 23. Maaike 18 februari 2014 / 15:22

  oeh heerlijk! Ik heb een tijdje terug eindelijk een winkeltje in de buurt gevonden die ze verkoopt, dus ik zal weer eens snel langs gaan! Champaca blossom lijkt mij ook heel fijn 🙂

 24. Miranda 18 februari 2014 / 20:07

  Ik heb er nog maar eén getest, en wil er binnenkort wat meer aanschaffen.

 25. Lies 18 februari 2014 / 20:40

  De geuren lijken mij allemaal erg lekker! Ik heb zelf de wax tarts van Yankee Candle nog niet geprobeerd, maar wil dat zeker nog wel eens gaan doen. Ik gebruik nu namelijk telkens goedkopere varianten, maar die blijven jammer genoeg niet zo heel erg lang ruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.