Inspirerende youtubers

Ik keek vrijwel nooit op Youtube, als ik eerlijk mag zijn. De enige filmpjes die ik bekeek waren die van een aantal beautybloggers, die deze filmpjes ook op hun blogs zetten. Nu heb ik ook de smaak te pakken wat betreft het maken van video’s, en dat heeft onder meer te maken met een aantal andere geweldige YouTubers! Omdat ik de beroerdste niet ben deel ik deze persoonlijkheden graag met jullie!

Als je de video niet kunt zien, bekijk hem dan hier.

NikkiPhillippi Maakt echt vrolijke girly video’s. Door deze video heb ik zien om roze allstars te kopen en vrolijkere kleding te dragen. Van deze video word ik helemaal vrolijk! Verder heeft ze ook nog een serieuzer kanaal waarbij ze mensen helpt door vragen op hun problemen te beantwoorden. Haar kanaal daarvoor heet AsknikkiP.

Als je de video niet kunt zien, bekijk hem dan hier.

Thaliajoy18 is nog maar net 13 jaar, maar vecht al ruim 5 jaar tegen kanker. Deze jongedame houdt niet van pruiken, maar wel van make up. Haar eigen woorden: ‘Make- up is mij pruik!’ Ze maakt video’s over make- up en over haar strijd met kanker. In een van haar laatste video’s laat ze weten dat de kans dat ze ooit 14 zal worden enorm klein is. Toch blijft ze vrolijk en opgewekt, wat nogal aanstekelijk is. Hoe triest haar verhaal ook is, ik word vrolijk van deze leuke meid.

Als je de video niet kunt zien, bekijk hem dan hier.

 is een youtuber waarover ik al eens eerder schreef. Ze nam haar kijkers mee in haar reis op weg naar haar bruiloft. Ik vond haar video’s geweldig, maar ook haar gewone fashionvideo’s vind ik erg fijn!

Verder vind ik de filmpjes van Mascha van Beautygloss ook steeds leuker worden. Sinds kort maakt ze elke dag een video, super leuk! Zij verdient ook zeker een plekje in dit artikel!

Dus… het zijn er niet veel, maar ze inspireren mij wel voor het maken van meer video’s. Omdat mensen opvrolijken of een bepaalde indruk achterlaten via video soms gewoon veel sterker gaat dan met tekst. Zelf kan ik natuurlijk nog ontzettend veel leren, maar zij zorgen ervoor dat ik dit graag doe! Wat is jouw favoriete youtuber?

7 reacties

 1. Lifesplash 9 september 2012 / 07:22

  Vooral van Thalia ben ik onder de indruk, dat is zo een indrukwekkend meisje. Wat is ze bijzonder en mooi en ah, I love her. Ik vind het wel heel fijn voor haar dat ze op YouTube best veel word bekeken omdat dat haar gelukkig maakt. Ik hoop zo voor haar dat ze nog 14 kan worden want die kans gun ik haar echt. Wat een prachtig meisje.. De filmpjes van Charisellelim vind ik ook bijzonder mooi!

 2. Jolien 9 september 2012 / 10:45

  Bijzonder! Ik keek eerst nooit youtube filmpjes, maar nu zie ik steeds meer inspirerende mensen op youtube voorbij komen!

  • Sander 9 september 2012 / 11:55

   Het gaat vandaag de dag ook verder dan de Big Brother-achtige taferelen. 🙂

 3. Ilse 9 september 2012 / 11:55

  Indrukwekkend en dan zo positief blijven! De andere filmpjes zijn ook erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.