Zaandam budgetshoplog! (Primark & New Yorker)

Ik noemde iets wat ik in mijn leven wilde brengen in mijn Happychallenge (opdr 4) blogpost: ik wil meer leuke dingen doen en daarvan kunnen genieten. Zoals jullie wel weten kan ik al een tijdje niet zo heel erg veel, maar ik wilde heel graag weer een keertje samen met Tim shoppen. Dus, we gingen een middagje naar Zaandam, waar we heerlijk hebben gewinkeld. Ik laat in deze shoplog zien wat ik heb gekocht!

Als de video het niet doet, bekijk hem dan hier.

Ah, ik ben zo blij met mijn geshopte spulletjes! Ik heb een kledingkast (eigenlijk twee) vol met kleding, maar vrijwel niets past me meer. Omdat ik niet weet hoe ik blijf met mijn gewicht vind ik het ook lastig om veel geld uit te geven aan kleding, omdat ik niet weet hoe lang ik het nog pas. Soms best wel frustrerend. Daarom de perfecte oplossing voor nu: budgetshoppen! Gelukkig heb ik al wat fijne passende basics, en hierbij heb ik afgelopen weekend dus fijne spulletjes gekocht waardoor ik me wat mooier voel.

Welke van mijn geshopte items vind jij het leukste?

40 reacties

 1. Healthy Mommy 17 februari 2014 / 06:14

  O! Yay! Ik ben heeeel blij met deze shoplog. Ga a.s. donderdag naar de Primark in Zaandam (na de 9 maandenbeurs) en ben zo benieuwd wat ze allemaal hebben, dat ik alle YouTube-Primark-Shoplog filmpjes van afgelopen weken bekijk. Heeel leuk dat jij er ook bent geweest, en leuke aankopen!
  Healthy Mommy blogde laatst over… Plog #3

 2. Hannah 17 februari 2014 / 06:16

  Leuke dingen heb je geshopt! Ik ben ook al tijden op zoek naar de perfecte zwarte blazer!
  Hannah blogde laatst over… Photo Diary #1

  • Marloes 17 februari 2014 / 07:47

   Wat een leuke spullen heb je gekocht. Wat ik mij alleen afvroeg hoe zit het met de maatvoering bij de primark. Kunnen de wat vollere dames daar ook lowbudget shoppen, bijv bij H&M is het vaak allemaal het net niet qua maat.

    • Lisanneleeft 17 februari 2014 / 13:25

     Maat 40 is toch niet ‘voller’? 😛 Zo zie ik dat in elk geval niet, hehe!

   • Lisanneleeft 17 februari 2014 / 13:27

    Volgens mij hebben ze veel kledingstukken in elk geval tot maat 18 (is maat 46) en verder soms nog groter (ik meen 20 ook weleens tegen te zijn gekomen), maar dat weet ik niet zeker!
    Dus, het is maar net wat je onder voller verstaat!

    • Marloes 17 februari 2014 / 19:17

     maat 44/46 heb ik meestal, dus dit klinkt hoopgevend! Als goed is eind maart een primark in Nijmegen dan maar is een kijkje nemen. Of onderweg als ik naar mijn moeder in Den Helder ga even uitstappen in Zaandam!

 3. Susanne 17 februari 2014 / 09:08

  Super leuke dingen heb je geshopt! Ik hoop ook dat je je wat beter hierdoor voelt. Niet lichamelijk, maar meer geestelijk! Kan echt helpen om even weg van thuis te zijn. Ik moet trouwens ook weer eens snel naar de primark, ben er al super lang niet meer geweest!
  Susanne blogde laatst over… Recept: Appelcake met crumbletopping

 4. Melissa Charlotte 17 februari 2014 / 09:21

  Hele leuke aankoopjes! Die sokken zijn heel leuk, ik hou van Primark sokken <3. Wat leuk dat je bij de Newyorker bent geslaagd. Ik kan er echt nooit wat vinden. 1 tipje voor je video, je zegt heel veel 'en'. Maar wel een hele leuke video.
  Melissa Charlotte blogde laatst over… Wishlist ESPRIT

  • Lisanneleeft 17 februari 2014 / 23:17

   Haha, bedankt voor de tip! Nu je het zegt valt het me pas op 😛
   Ik had er een ander stopwoordje nog wel uitgeknipt, hehe…

 5. Nicole 17 februari 2014 / 09:48

  Leuke aankopen zeg!
  Ging het allemaal goed met shoppen dus? Qua lichamelijke gesteldheid enzo..
  Super knap hoe je doelen stelt en er ook voor gaat!
  Topper..
  Nicole blogde laatst over… Verrassing voor mn hubbie

 6. Elize 17 februari 2014 / 09:57

  Ooooooh wat leuk! Hier in de stad gaat bijna een nieuwe Primark open en je begrijpt al: Ik kan niet wachten 😉

  En welk item ik het leukste vind…? Hmm… het vest (die lijkt me echt heerlijk zitten)… die blouse die je ook al in het zwart hebt… en dat zwart witte topje zou ook wel iets voor mij zijn. Oh en het rokje… en oke eigenlijk is alles heel erg leuk, haha!
  Elize blogde laatst over… Review Yam vers glutenvrij brood

 7. Linda 17 februari 2014 / 10:05

  Wat een leuke dingen heb je gekocht! Wie wordt er nu niet blij van vrolijke sokken?! 😀
  Lief ook, die nagellakjes die je van Tim heb gekregen! Ik had ze al gezien in de diary, ja. Wat een vrolijk en gezellig filmpje trouwens, wat ben je heerlijk vrolijk, leuk! 🙂
  Linda blogde laatst over… U vraagt, Linda antwoordt!

 8. Anna 17 februari 2014 / 11:54

  Echt een hele leuke shoplog Lisanne! Fijn 🙂 Met dat schommelen van gewicht heb ik ook veel last, met name bij broeken is dat echt onhandig!

 9. Thea 17 februari 2014 / 18:30

  Leuke shoplog! Ik vind de blauwe blouse erg mooi en de sokken maar dat komt omdat ik een sokkentic heb 😀 En van de new yorker vind ik het rokje supertof!

 10. Isabel 17 februari 2014 / 18:43

  Hele leuke video! Fijn dat je weer wat mooie kleding gekocht hebt.

 11. Fleur 17 februari 2014 / 20:52

  Super leuke spulletjes zeg! Dat vest heb ik laatst laten hangen bij de Primark en nog steeds spijt van, haha 😛 Maar zit iets te ver weg om nog ff te halen. Ik wacht hoopvol op de Nijmeegse Primark 🙂

 12. Lies 17 februari 2014 / 21:30

  Hele leuke aankopen heb je gedaan! De jumpsuit die je gekocht hebt is zo leuk. Ik ben zelf gek op blazers en vind de zwarte blazer die je gekocht hebt ook erg mooi. Sokken met vrolijke printjes en kleurtjes kunnen mij ook zeker blij maken.
  Lies blogde laatst over… Liebster Award! #3

 13. Bertine 17 februari 2014 / 22:14

  Leukk, binnenkort ga ik ook weer eens naar de primark om basics te kopen (ze hebben fijne bh’s, leggings ed), maar hebben ze er ook fijne slipjes of strings?

 14. Hester 17 februari 2014 / 23:14

  Ik vind jou ondanks alles altijd zo’n enorm blije vogel (sorry, kan echt geen andere goede benaming bedenken) in je video’s. Echt, heerlijk om naar te kijken. En leuke spulletjes natuurlijk, Primark fan over here 🙂
  Hester blogde laatst over… Blogdingen die vanaf het begin belangrijk zijn

  • Lisanneleeft 17 februari 2014 / 23:15

   Haha, dat komt omdat ik gewoon blij word van al die leuke spulletjes! 😀 En natuurlijk ben ik sowieso super blij dat Tim weer terug is, haha.

 15. Annemiek 18 februari 2014 / 08:41

  Leuke shoplog! Je komt heel lief en puur over!

 16. Nans 18 februari 2014 / 10:59

  Lisanne,

  Je blik vanaf 5:22, het moment waarop je zegt dat Tim de kleur van je tasje kent… zo’n guitige blik, de humor en de liefde voor Tim spat ervan af. Hartverwarmend om te zien!

  Nans
  Nans blogde laatst over… Opklaringen?

 17. Michelle 18 februari 2014 / 17:27

  Ik heb gisteren je filmpje gekeken en ik werd er helemaal blij van. Je straalt helemaal en zo heerlijk vrolijk! Ben blij voor je dat je zo’n fijn dagje uit heb gehad 🙂
  Michelle blogde laatst over… Wooninspiratie.

 18. linda 19 februari 2014 / 23:48

  Jeetje meid wat lastig dat je steeds je kleding niet past, en ik kan mij dan heel goed voorstellen dat je dan zo blij wordt van fijne nieuwe kleding! Je hebt ook echt hele leuke items geshopt 🙂
  Leuk dat je het in een filmpje laat zien en ik sta iedere keer weer versteld van de prijzen van de Primark hihi. Ik ben zo blij dat ze bij mij in de stad er ook een gaan bouwen 🙂
  linda blogde laatst over… New In | Loods 5 Shoplog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.