Zeeman shoplog met stickers & interieur – Juli 2016

Laatst wipte ik met mijn moeder letterlijk tien minuutjes de Zeeman binnen. Heerlijk, een winkel waarin alleen de medewerkers nog lopen terwijl alles netjes opgeruimd is en je overal in no time gekeken hebt. Ik heb een heleboel leuke dingen gekocht, dus die laat ik graag aan je zien!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Welk item uit de Zeeman shoplog is jouw favoriet?

DELEN:

16 reacties

 1. Mama Lifestyle Blog 25 juli 2016 / 06:33

  De simply enjoy servetten zijn zeker leuk Lisanne! Ik vind de waxinelichthouder en de draadmand erg leuk. Wat een goed idee om de draaadmand te gebruiken voor een plant! Ik ben benieuwd naar de voor en na foto’s van de metamorfose. Het is altijd leuk om wat veranderingen aan te brengen in je huis (en lekker te shoppen!).

 2. Darina 25 juli 2016 / 07:03

  Wat een leuke spulletjes! Vooral de draadmand vind ik geweldig en jij gebruikt hem ook zo creatief! Leuk!

 3. Vanessa 25 juli 2016 / 07:39

  Leuke shoplog! Laatst heb ik ondergoed bij de Zeeman gekocht, waarvan de helft inmiddels al kapot is gegaan. Niet echt een aanrader dus, haha. Verder hebben ze wel leuke spulletjes. Zo heb ik bv. een mooi mintgroen tafelkleed voor op onze eettafel. Ik vind de servetten met Simply Enjoy het leukste. Dat blik en het mandje wilde ik ook kopen maar ik wist niet goed voor wat ik het zou gebruiken dus heb ik ze laten staan.

 4. Ria 25 juli 2016 / 08:04

  Voor mij zijn de stickertjes favoriet. Leuk voor op de postcrossingkaartjes! Die ga ik zeker even halen 🙂
  en als ik er dan toch ben, kijk ik gelijk even of ze ook nieuwe tape hebben.

  Zo’n geknoopte plantenhanger maakte ik vroeger zelf, zou ik dus ook niet zo snel kopen, hoewel ik zeker weet dat ik ‘m ook niet meer ga maken 😉 (ik keek het filmpje zonder geluid, dus misschien vertel je zoiets er ook wel bij)

  De paperclips vind ik ook leuk, maar ik zou niet weten waarvoor ik ze kan gebruiken, dus laat ik die maar liggen.

 5. Marije 25 juli 2016 / 08:37

  Super leuke spulletjes heb je weer gekocht!! Ga je weer zelf kaarten maken met die schattige stickers?

 6. marije 25 juli 2016 / 09:24

  Leuke spulletjes weer! Ik vind het idee van de draadmand met een plant heel erg leuk en natuurlijk de stickers. Cant live without stickers 🙂

 7. Linda 25 juli 2016 / 15:09

  Wat een leuke woon items. Ben erg benieuwd naar je nieuwe planten en wat je allemaal gaat veranderen in je woonkamer (:

 8. Suzan 25 juli 2016 / 18:26

  Die simply enjoy servetten vindt ik ook het leukst van die 2.
  En de smiley stickers 😀
  Ben trouwens wel benieuwt naar de metamorfose van je woonkamer.

 9. marjon 25 juli 2016 / 21:14

  Zeeman heeft ook echt leuke spulletjes. De mandjes (kaarshouder) zijn ook leuk.
  Ben al tijdje niet meer bij de Zeeman geweest, maar binnenkort weer eens binnen wandelen.

 10. Leonie 26 juli 2016 / 14:59

  Er zitten redelijk veel herkenbare dingen tussen :’)
  Die draadmand hadden ze hier helaas niet. Eens kijken of ze hem deze week wel hebben!

  Ik heb daar trouwens gewerkt en de filiaalmanager vind het ook superbelangrijk dat de winkel er altijd netjes uit zag!

 11. Miriam 26 juli 2016 / 16:40

  Leuke dingetjes! Dat touwding om een pot in te doen vind ik tof. (en ook tof dattie zo goedkoop is;)). Kdenk dat ik daar een paar van ga kopen voor ons terras. Glazen potjes met waxinelichtjes erin:).

 12. Jonna@Burgertrutjes 26 juli 2016 / 22:44

  De panty’s, sokken en het ondergoed koop ik heel vaak bij de Zeeman! Volgende keer maar eens bij de woonaccessoires kijken, wat een leuke items heb jij gescoord!

 13. Celine 27 juli 2016 / 19:58

  Ik vind de draadmand de leukste aankoop, maar eigenlijk vind ik alle aankopen super leuk! Vooral omdat jij er altijd weer iets leuks van weet te maken!

 14. Ria 2 augustus 2016 / 07:59

  ‘Mijn’ Zeeman heeft de stickertjes niet 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.