Zelf enveloppen maken – DIY

Enveloppen maken is super makkelijk, maar het resultaat is echt heel leuk. Ik laat je zien hoe je zelf een envelop kan maken, maar ik geef ook een suggestie voor een variatie op de standaard envelop. Zo wordt post sturen nog net iets leuker!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Gebruik jij altijd kant-en-klare enveloppen, of maak je ook weleens zelf enveloppen?

DELEN:

10 reacties

 1. Tiffany 20 augustus 2015 / 09:47

  Deze enveloppen lijkt me ontzettend leuk om rond pasen te versturen. Heel schattig!

 2. Margot 20 augustus 2015 / 10:14

  Cute! En slim om een normale envelop als sjabloon te gebruiken.

 3. Frauke 20 augustus 2015 / 10:48

  Ahhh leuk ja! Ik maak eigenlijk bijna altijd zelf enveloppen, omdat ik er nooit in huis heb als ik ze nodig heb, haha! Het is super gemakkelijk en nog veel leuker dan een standaard envelop omdat je het zelf hebt gemaakt :D. Zoals Tiffany al aangaf, dit is echt ideaal voor rond Pasen, fun! X

 4. Rosanne 20 augustus 2015 / 19:45

  Super leuk idee! Ik wil het echt graag gaan uitproberen ūüôā

 5. kiexz 20 augustus 2015 / 20:29

  Die zien er leuk uit! En goed aan te passen aan verschillende gelegenheden!

 6. Renate 21 augustus 2015 / 10:39

  Wat een leuke DIY! Ik heb er eigenlijk nooit over nagedacht om leuke enveloppen te maken, maar dat ziet er eigenlijk veel leuker uit! Ik vond vooral aan het begin ergens zo’n printje (met theepotten enzo) heel erg leuk! <3

 7. maj 21 augustus 2015 / 23:45

  Ik maak ook wel eens hele kleine envelopjes (voor kadootje) om geld in te stoppen. Sjabloontjes kan je op internet vinden en ik gebruik ook de sjablonenset van de Hema. Super makkelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.