Ik heb mijn haar zelf geverfd (ja, lila!!!)

Een tijdje geleden had ik nóóit verwacht dat ik kleurcrème in mijn haar zou doen. Al helemaal niet zelf! Toch deed ik het en uiteraard moest dat vastgelegd worden op video!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Dus… dat was me wel even spannend, hahaha. Maar ik ben blij met het resultaat! Het is subtiel, maar ik ben helemaal tevreden. Of ik het nog eens zou doen? Wie weet! Dan wel met hulp… Haha. Wat vind jij ervan? En ben jij weleens zelf aan de slag gegaan met verf voor in je haar? (zo’n subtiel potje als mijne telt ook, haha).

DELEN:

17 reacties

 1. Sofie 13 april 2017 / 20:31

  Ik heb mijn haar nog nooit gekleurd, niet zelf en niet bij de kapper, haha! Vroeger mocht ik dat niet van mijn ouders en nu heb ik er niet meer zo’n behoefte aan 🙂
  Sofie blogde laatst over… Perikelen van een menstruatiecupmaagd

 2. Baukje 13 april 2017 / 20:32

  Oeh het is inderdaad subtiel! Ik durfde het niet te kopen omdat ik bang was dat het te fel was, maar nu ga ik er toch nog even over nadenken haha. Het staat je leuk!

 3. Marije 13 april 2017 / 20:59

  Ik moest zo lachen, ik probeer dus NOOIT iets op een hoekje, een plukje of waar dan ook. Net als jij meteen húp erover ? Maar het staat je supermooi! Ook niet zo fel gelukkig Mooi paa(r)shaar. Liefs, Marije

 4. Romy 13 april 2017 / 21:32

  Haha, ik schrok een beetje van de titel! Maar dit is wel echt een mooi en subtiel effect! Staat je goed 🙂 Ik heb ooit een poging gedaan om haarverf te kopen, maar kwam net op dat moment een vrouw tegen die zei “Wat heb jij een mooie haarkleur!” (ik heb rood haar van mezelf). Toen durfde ik de verf niet meer te kopen en sindsdien heb ik nooit meer verf gekocht, haha.
  Romy blogde laatst over… DIY: kaart met foto maken voor Moederdag

  • Linda 14 april 2017 / 11:58

   Wat een leuke reactie dit! Ik moet hier gewoon even op reageren 🙂
   Ik vind rood haar bij vrouwen ook altijd zó prachtig! <3 Zonde om te verven dan inderdaad. Gek genoeg vind ik het bij mannen vaak niet zo leuk haha.

   Dit paarse haar staat je goed Lisanne! Niet zo fel als ik had verwacht en daarom juist tof.
   Linda blogde laatst over… Nieuw | Shirt en wandelschoenen.

 5. Josephine 13 april 2017 / 22:42

  Wow, dapper dat je dat zo maar spontaan hebt uitgeprobeerd, en ook nog zonder assistentie! Dat zou ik echt nooit durven, maar ik ben wel wat behoudend wat betreft haarkleur. Ik hou eigenlijk ook wel van een warme gloed; maar smaken verschillen uiteraard! Ik ben benieuwd, hoe lang het echt blijft zitten!
  Josephine blogde laatst over… Een victoriaanse fascinatie voor vlinders

 6. Charelle 14 april 2017 / 08:20

  Wat een super leuke kleur! Vind het resultaat echt heel mooi, leuk idee! 😀

 7. MM 14 april 2017 / 08:59

  Gaaf! Zelf heb ik wel eens kleurspoelingen in mijn haar gehad die er vervolgens nooit meer uit gingen. Gelukkig waren de kleuren niet zo heftig (mahonie en een keer aubergine) en was mijn haar best kort.

 8. Nadine 14 april 2017 / 15:40

  Heel subtiel, maar het staat je wel heel mooi! Ik ben benieuwd na hoe lang (of kort) de kleur minder word. Zelf heb ik vaak mijn haren geverfd, zwart, rood, paars en nog meer kleurtjes. Nu is het al een paar jaar weer mijn eigen haarkleur.
  Nadine blogde laatst over… Mijn favorieten kettingen

 9. Mirjam 15 april 2017 / 12:46

  Wow, het staat je echt goed! Ik ben zelf helemaal niet van het haar verven, heb ooit een keer highlights gehad, maar het stond me helemaal niet. Maar jij kan het prima hebben!
  Groetjes,
  Mirjam
  Mirjam blogde laatst over… Een jaar ‘prekenen’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.