Waar zet ik mijn nieuwe lamp neer? Anne Lighting lamp

Alweer een tijd geleden kreeg ik de Zappa vloerlamp van de webshop Anne Lighting opgestuurd. Een grote lamp met een industriële stoere uitstraling! Hij is echt heel erg tof. Maar ik twijfel nog altijd waar ik hem ga neerzetten. Ik heb twee opties genomen en ik ben benieuw welke optie jij het tofste vindt!

Optie 1! Dit was de eerste en de meest voor de hand liggende optie. Bij de stoel, als een soort leeslamp. De lamp heeft een schakelaar die je op de vloer neerlegt, dus dat is echt ideaal. Hier zie je hem bijvoorbeeld niet, maar je kan er wel gemakkelijk bij.

Met het tafeltje erbij staat het super gezellig. Ik ben de laatste tijd helemaal gek van de planten die ik alweer een tijd geleden voor mijn verjaardag kreeg. Het geet zo veel sfeer in huis! Het tafeltje kan ik ook makkelijk nog weghalen en terugzetten waar het stond, maar het staat wel gezellig zo, vind ik.

Dat was dus de eerste optie!

Optie twee is in dit hoekje. Ik stoor me een beetje aan de kabels die zichtbaar zijn, maar daar zijn natuurlijk goede oplossingen voor te vinden! De schakelaar op de vloer is nu nog beter te zien én makkelijker te gebruiken. Handig!

Tsja… hier staat hij ook wel heel gaaf!

Ik twijfel nog of ik hem niet boven neerzet, maar ik ben niet sterk genoeg om hem naar boven te tillen. Ik lig op het moment met een griepje in bed, dus dat gaat me al helemaal niet lukken, haha. Maar als ik hem daar neerzet deel ik nog een foto met je op Instagram! Bij de bureau’s, of misschien bij het bed.

Nog een paar weetjes over de Zappa vloerlamp van Anne Lighting

 • Verzenden gaat super netjes. De lamp was echt geweldig goed verpakt!
 • Wel veel piepschuim, er moest goed gestofzuigd worden na het openen, hahaha. Maar beter te goed in gepakt dan een beschadigde lamp, uiteraard.
 • De lamp kwam in delen aan, je zet hem zelf in elkaar.
 • Dit was voor mij te zwaar vanwege de veren die eraan moeten, maar dat betekent juist dat de lamp stevig in elkaar zit. Met een beetje mankracht (letterlijk, hulp van een man, hahaha) ging dit prima! Ik denk dat een gezonde vrouw dit ook prima in haar eentje fixt, gelukkig.
 • Het in elkaar zetten zelf was helemaal niet moeilijk, zeker niet met de handleiding erbij.
 • De lamp kun je hier op de site vinden, er zitten ook kleinere en andere modellen in de Zappa serie, zodat je een bijpassende collectie kan kopen voor in jouw interieur!

Ik ben wel heel benieuwd wat jij van de lamp vindt! Ik merk dat sommige mensen hem verschrikkelijk vinden, en anderen hem juist helemaal geweldig. Daar tussenin zitten weinig mensen, haha. Dus, welk team ben jij? En waar zou jij deze lamp neerzetten?

DELEN:

13 reacties

 1. Charelle 31 december 2016 / 07:09

  Ooh wat een ontzettend gave lamp! Ik zou hem bij de bank neerzetten, daar staat hij sowieso het leukst! 😀

 2. Ilse 31 december 2016 / 07:39

  Hoe kan je die nu verschrikkelijk vinden? Ik vind hem net geweldig! 🙂 Echt heel mooi.
  Ik vind hem naast die stoel duidelijk het mooist staan, maar je moet ook praktisch denken: waar zit je het meest? Als je bijna nooit in die stoel zit, maar wel vaak op de bank, zou ik hem dan eerder daar neerzetten.

 3. Darina 31 december 2016 / 09:00

  Ik vind het een hele gave lamp en ben het met Ilse eens. Waar je het meeste zit zou ik hem neerzetten.

 4. Romy 31 december 2016 / 09:11

  Wat een prachtige lamp! Ik vind zelf de tweede optie het mooist 🙂

 5. marije 31 december 2016 / 09:34

  Super gave lamp zeg! Ik vind hem leuk bij de stoel. Geeft een knus hoekje.

 6. Sofie 31 december 2016 / 09:49

  Ik kies optie 2! Ik zoek voor mijn eigen leeszeteltje ook een lamp, maar een kleine, fijne. Deze is best groot, daarom vind ik hem beter bij de bank passen.

 7. Linda 31 december 2016 / 11:56

  Ik vind ‘m tof! Ik zou ‘m zelf niet zo snel kopen want het past niet echt in mijn interieur, maar wat staat het leuk bij jou in huis! Ik ben geneigd om te kiezen voor optie 1 🙂

 8. Ingrid 31 december 2016 / 13:10

  Ik vind het een hele leuke lamp! Naast de bank of naast de stoel staat allebei goed, dus ik zou ook nadenken wat het meest praktisch is en waar je het extra licht nodig hebt.

 9. Mariska 31 december 2016 / 14:15

  Ik vind het een leuke lamp! Denk dat ik optie 2 toch leuker vind om te zien!

 10. Hester 31 december 2016 / 15:01

  Hahaha, waarom zou je dit verschrikkelijk vinden? Ik vind zulke huiskamperlampen met een ‘knikje’ sowieso altijd heel leuk omdat ze me aan die Pixarlamp doen denken. En op beide plekjes staat ‘ie goed, bij die stoel vind ik het wel leuk dat je er echt een ‘hoekje’ van maakt (bijvoorbeeld ook voor één specifieke activiteit) – daar vind ik ‘m iets meer toevoegen dan bij je bank, daar is het meer een standaard lamp.

 11. BuiZerd 1 januari 2017 / 11:53

  De lamp is ok maar ook niet heel erg goed qua ontwerp. De rest van je inrichting is natuurlijk waardeloos. Hoe haal je het bijvoorbeeld al in je hoofd om tijdschriften aan een muur te etalaleren. …

 12. Wendy 2 januari 2017 / 18:26

  Absoluut bij de stoel! En ik vind je interieur super leuk!! Vooral de tijdschriften aan de muur ;), dat is weer eens iets anders dan een “krantenmandje”. Ga zo door, en de beste wensen voor 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.