Waar zet ik mijn nieuwe lamp neer? Anne Lighting lamp

Alweer een tijd geleden kreeg ik de Zappa vloerlamp van de webshop Anne Lighting opgestuurd. Een grote lamp met een industriële stoere uitstraling! Hij is echt heel erg tof. Maar ik twijfel nog altijd waar ik hem ga neerzetten. Ik heb twee opties genomen en ik ben benieuw welke optie jij het tofste vindt!

Optie 1! Dit was de eerste en de meest voor de hand liggende optie. Bij de stoel, als een soort leeslamp. De lamp heeft een schakelaar die je op de vloer neerlegt, dus dat is echt ideaal. Hier zie je hem bijvoorbeeld niet, maar je kan er wel gemakkelijk bij.

Met het tafeltje erbij staat het super gezellig. Ik ben de laatste tijd helemaal gek van de planten die ik alweer een tijd geleden voor mijn verjaardag kreeg. Het geet zo veel sfeer in huis! Het tafeltje kan ik ook makkelijk nog weghalen en terugzetten waar het stond, maar het staat wel gezellig zo, vind ik.

Dat was dus de eerste optie!

Optie twee is in dit hoekje. Ik stoor me een beetje aan de kabels die zichtbaar zijn, maar daar zijn natuurlijk goede oplossingen voor te vinden! De schakelaar op de vloer is nu nog beter te zien én makkelijker te gebruiken. Handig!

Tsja… hier staat hij ook wel heel gaaf!

Ik twijfel nog of ik hem niet boven neerzet, maar ik ben niet sterk genoeg om hem naar boven te tillen. Ik lig op het moment met een griepje in bed, dus dat gaat me al helemaal niet lukken, haha. Maar als ik hem daar neerzet deel ik nog een foto met je op Instagram! Bij de bureau’s, of misschien bij het bed.

Nog een paar weetjes over de Zappa vloerlamp van Anne Lighting

 • Verzenden gaat super netjes. De lamp was echt geweldig goed verpakt!
 • Wel veel piepschuim, er moest goed gestofzuigd worden na het openen, hahaha. Maar beter te goed in gepakt dan een beschadigde lamp, uiteraard.
 • De lamp kwam in delen aan, je zet hem zelf in elkaar.
 • Dit was voor mij te zwaar vanwege de veren die eraan moeten, maar dat betekent juist dat de lamp stevig in elkaar zit. Met een beetje mankracht (letterlijk, hulp van een man, hahaha) ging dit prima! Ik denk dat een gezonde vrouw dit ook prima in haar eentje fixt, gelukkig.
 • Het in elkaar zetten zelf was helemaal niet moeilijk, zeker niet met de handleiding erbij.
 • De lamp kun je hier op de site vinden, er zitten ook kleinere en andere modellen in de Zappa serie, zodat je een bijpassende collectie kan kopen voor in jouw interieur!

Ik ben wel heel benieuwd wat jij van de lamp vindt! Ik merk dat sommige mensen hem verschrikkelijk vinden, en anderen hem juist helemaal geweldig. Daar tussenin zitten weinig mensen, haha. Dus, welk team ben jij? En waar zou jij deze lamp neerzetten?

DELEN:

13 reacties

 1. Ilse 31 december 2016 / 07:39

  Hoe kan je die nu verschrikkelijk vinden? Ik vind hem net geweldig! 🙂 Echt heel mooi.
  Ik vind hem naast die stoel duidelijk het mooist staan, maar je moet ook praktisch denken: waar zit je het meest? Als je bijna nooit in die stoel zit, maar wel vaak op de bank, zou ik hem dan eerder daar neerzetten.

 2. Sofie 31 december 2016 / 09:49

  Ik kies optie 2! Ik zoek voor mijn eigen leeszeteltje ook een lamp, maar een kleine, fijne. Deze is best groot, daarom vind ik hem beter bij de bank passen.
  Sofie blogde laatst over… Mijn blogdoelen voor 2017

 3. Ingrid 31 december 2016 / 13:10

  Ik vind het een hele leuke lamp! Naast de bank of naast de stoel staat allebei goed, dus ik zou ook nadenken wat het meest praktisch is en waar je het extra licht nodig hebt.

 4. Hester 31 december 2016 / 15:01

  Hahaha, waarom zou je dit verschrikkelijk vinden? Ik vind zulke huiskamperlampen met een ‘knikje’ sowieso altijd heel leuk omdat ze me aan die Pixarlamp doen denken. En op beide plekjes staat ‘ie goed, bij die stoel vind ik het wel leuk dat je er echt een ‘hoekje’ van maakt (bijvoorbeeld ook voor één specifieke activiteit) – daar vind ik ‘m iets meer toevoegen dan bij je bank, daar is het meer een standaard lamp.
  Hester blogde laatst over… THE 2016 REVIEW II

 5. BuiZerd 1 januari 2017 / 11:53

  De lamp is ok maar ook niet heel erg goed qua ontwerp. De rest van je inrichting is natuurlijk waardeloos. Hoe haal je het bijvoorbeeld al in je hoofd om tijdschriften aan een muur te etalaleren. …

 6. Wendy 2 januari 2017 / 18:26

  Absoluut bij de stoel! En ik vind je interieur super leuk!! Vooral de tijdschriften aan de muur ;), dat is weer eens iets anders dan een “krantenmandje”. Ga zo door, en de beste wensen voor 2017
  Wendy blogde laatst over… Het beste van 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.