Wat zit er in dit pakje schriften?

Tijdens een kijkje in een winkel stuitte ik op een pakje schriften. Vijf schriften in een pakketje, maar hoe zien die er dan uit? Er was nergens te zien hoe de andere schriften eruit zagen. Mijn nieuwsgierigheid won en ik kocht het pakje.

pakje-schriften-zeeman

Dit is hoe de voorkant eruit zag. Veelbelovend, toch? Ik vind het er leuk uitzien!

pak-schriften

En dit is wat er op de andere kant staat. Vijf schriften €1,49… maar wat voor prints? Dat blijft mysterieus. Tijd om het pak te openen!

de-rug-van-de-schriften

De rug van de schriften verraadt al wel íets…

schriftjes-yay

Wat ik in het pakket vind! Leuke prints, als je het mij vraagt! Vooral de marmerprint en de zwart/craft print zijn mijn favorieten.

Verder is de kwaliteit van de schriftjes niet heel geweldig, maar dat zou ik voor gebruik voor bijvoorbeeld school, niet zo heel erg vinden. Die schriften schrijf je over het algemeen toch gauw vol en ze blijven nooit helemaal perfect netjes. Dus… ik zeg: aanrader! En nu weet jij ook wat er in het pakje zit, haha.

DELEN:

17 reacties

 1. Mama Lifestyle Blog 9 augustus 2016 / 06:21

  Wat een leuke schriftjes! Het marmer zie je echt overal terug, leuk! Mijn favoriet is toch wel die van craft papier met zwarte print. Ik ben dol op schriften. Ik gebruik ze voor to do lists, boodschappenlijstjes en ook voor het schrijven van blogs. Mijn dochter verslindt ook aardig wat schriften. Ze is gek op tekenen en schrijven.
  Mama Lifestyle Blog blogde laatst over… Ergernissen van een moeder: kinderen die niet kunnen/willen delen

 2. Darina 9 augustus 2016 / 07:04

  Leuke vrolijke schriftjes! Handig ook voor to do lijstjes, ben ik gek op 🙂
  Darina blogde laatst over… Weekend Notes 4

 3. Tiffany 9 augustus 2016 / 08:03

  wauw ik vind de craft papier schriftjes en marmer look echt heel gaaf! Maar slechte kwaliteit is voor mij een afknapper. Als paperlover kan ik daar echt niet tegen.
  Tiffany blogde laatst over… Foodtruck festival: Nederland Kookt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.