Zo blijven mijn krullen lang goed zitten (een week!)

Mijn steile haar past bij me, maar wanneer ik iets anders wil dan pak ik mijn krultang uit de kast en maak ik krullen. En deze krullen blijven gemakkelijk een week zitten! Op Instagram deelde ik over mijn krullen, waar iedereen nogal verrast was over de houdbaarheid van mijn krullen, haha. In deze blogpost deel ik het geheim. Het is een heel simpele en goedkope oplossing! Dus ik deel het graag met je.

Dit zijn mijn krullen/slag na drie dagen en drie nachten slapen. Daarna heb ik mijn haar gewassen deze keer. Eerder heb ik het wel langer laten zitten, toen bleef het echt een week zitten (tot ik mijn haar weer ging wassen). Natuurlijk zakt het wel uit, in het begin zijn het echt krullen, daarna wordt het meer een slag.

De eerste foto is genomen na een nacht slapen (ik krul altijd ‘s avonds voor het slapen gaan). De tweede foto na twee nachten slapen. Ik borstel mijn krullen altijd door, dat vind ik mooi.

Met deze krultang blijven je krullen lang zitten

De krultang die ik gebruik is van Remmington. Ik heb hem al 8(!) jaar, toen schreef ik er al een blogpost over. Nu is hij nog steeds te koop, via Bol bijvoorbeeld. Hij is écht heel betaalbaar voor zo’n goede krultang. Mocht je nog op zoek zijn, deze is het proberen waard!

Voorheen gebruikte ik altijd andere krultangen, maar alles zakte na een paar uur weer uit. Dat is met deze tang niet. Ik ben echt fan!

Na drie nachten slapen zit het er dus nog zo in. Zoals je ziet krul ik vooral de onderkant, dat vind ik het mooiste. In het begin zit het wel ietsje hoger, maar het zakt natuurlijk wat uit. Qua producten doe ik er niets in. Geen haarlak of mouse, zelfs geen heatprotector.

Het is allemaal te danken aan de krultang dus! Ik zet hem altijd op de heetste stand, zo weet ik dat het zo lang mogelijk blijft zitten. Mijn haar beschadigt er niet heel erg van, dus dat is top.

Dus… nu weet je mijn geheim, haha! Dit is hoe mijn krullen zo goed blijven zitten.

DELEN:

2 reacties

  1. Zo simpel is dan geluk 18 augustus 2021 / 19:50

    Jouw krullen blijven inderdaad echt heel mooi zitten! Staat je ook erg mooi!
    (Zou ik misschien het wachtwoord van je beschermde blog mogen? Als je dat liever niet wilt is dat natuurlijk ook goed. 🙂 )

  2. Charlotte 20 augustus 2021 / 16:12

    Oh wauw, je krullen blijven inderdaad heel mooi lang zitten! Bij mij zijn ze er inderdaad na een dag altijd weer uit, dus ik ga de krultang zeker even op m’n lijstje zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.