Zo doe je dat: een Too Good To Go box van Lidl kopen

Voor €2,99 een grote doos vol groente en fruit die nog zeker tot een week te gebruiken zijn? Klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet: als je een Too Good To Go box van de Lidl weet te kopen, dan wordt dit werkelijkheid! Maar die Too Good To Go Box van de Lidl, hoe koop je die nu eigenlijk? Hoe werkt die app en waarom lijkt de box van de Lidl altijd uitverkocht? Ik deel met jou mijn geheim, want mij lukt het altijd om een box te kopen.

lidl too good to go altijd uitverkocht

Het doel van Too Good To Go

Too Good To Go is een app die voedselverspilling tegen wil gaan. Het zonde om weg te gooien, maar net niet meer vers genoeg om te verkopen. Voor een lage prijs koop je via de app producten met een hoge waarde. Bijvoorbeeld voor €4,99 een box die minimaal €16 waard is. Maar je weet niet wat erin zit, alleen bij welke winkel je het koopt!

Zo’n box koop je via de app, op de website vind je meer info.

too good to go lidl hoe doe je dat

Goede Too Good To Go boxen

Hier in Den Helder zijn de boxen van de Dunselman (een bakker) altijd in no time weg, die zullen vast heel goed zijn. En die van de Lidl zijn amazing, maar daar ga ik het straks over hebben. Verder heeft de Vomar altijd heel goede boxen waar brood en groente en fruit in zitten, dat is ook lekker duidelijk. Zo koop je niet onbedoeld producten met allemaal suiker erin die je niet hoeft, of vleeswaren terwijl je geen vlees eet. Als dat je niet uitmaakt kun je natuurlijk helemaal los gaan. Ik zie ook vaak boxen van Dunkin’ Donuts die geweldig zijn, maar dat zit niet in Den Helder.

Verder kun je in de app zien welke beoordeling eerdere klanten hebben gegeven aan een bepaalde winkel. Als dit boven de 4 sterren zit weet je dat het echt goed is!

lidl too good to go uitverkocht

Een Lidl box kopen via Too Good To Go

De Lidl waar ik graag koop heeft een rating van 4.7 sterren. Dat is natuurlijk niet normaal, zo’n goede beoordeling. Ik denk om eerlijk te zijn dat Lidl Too Good To Go niet alleen tegen verspilling gebruikt, maar ook om reclame te maken voor de winkel. Alles ziet er altijd zo goed uit en het is zo veel, het is echt een box die je heel graag wil. En groente en fruit kan bijna iedereen eten, er zijn maar weinig mensen allergisch voor groente en fruit (en als je niet voor alles allergisch bent zit er altijd wel iets bij wat je wel mag!).

Maar hoe scoor je die Lidl Groente en Fruit box nu? Sommige mensen vissen élke keer achter het net, ik hoorde ooit ook bij die mensen. Nu ik eenmaal weet hoe het moet, is het nog geen enkele keer mis gegaan. Dus… ik ga nu mijn geheim openbaar maken!

Lidl too good to go den helder

Zo koop je een Lidl Groente en fruit box

Als eerste moet je weten hoe laat de boxen online komen, dit is voor elke winkel anders. Tip: kijk naar het tijdstip dat deze box uitverkocht raakt. Dat is waarschijnlijk precies op de minuut nauwkeurig wanneer hij elke dag online komt. Soms gaat er iets mis en komt de box later, maar dat komt niet vaak voor, in Den Helder tenminste.

 • Zet de Lidl naar keuze in je favorieten zodat hij op je beginscherm te zien is.
 • Zorg dat je een betaalwijze hebt voor TGTG, ik gebruik Apple pay, dat gaat als een trein.
 • Als het bijna zover is open je de Too Good To Go app.
 • Vervolgens open je als de minuut verspringt de pagina van de Lidl, als er staat dat hij beschikbaar is, dan heb je beet. In Den Helder is dit om 19:18. Als hij er nog niet is blijf je heen en weer klikken van je beginscherm naar het Lidlscherm, totdat hij online staat en je een box kunt reserveren.
 • En als je eenmaal betaald hebt en het gelukt is, dan heb je een Lidl Too Good To Go box, gefeliciteerd! Als je nu terugklikt zul je zien dat hij binnen een minuut uitverkocht was.
 • Nu moet je hem natuurlijk ophalen, de dag erna! Dat gaat heel gemakkelijk door de aanwijzingen via de app te volgen. Daar kunnen ze je in de winkel ook bij helpen.

Veel succes met het scoren van een fruit- en groentebox van de Lidl!

lidl box too good to go gekocht

Dit is de box die ik vorige week ophaalde, weer een prachtige box vol groente en fruit.

Heb jij weleens iets gekocht via de Too Good To Go app?

DELEN:

6 reacties

 1. Irina 24 maart 2023 / 13:21

  Helaas werkt deze tactiek bij mij niet: al zo vaak geprobeerd! Ik blijf verversen, en wanneer ik dan eindelijk een keer zie staan dat hij beschikbaar is en er binnen een seconde op klik is hij alweer weg… zo frustrerend dat ik de hoop maar heb opgegeven.

  • Lisanne 24 maart 2023 / 14:15

   Jammer zeg, ik denk dat het bij sommige Lidl’s gewoon extreem druk is op tgtg. In Den Helder zijn er gelukkig altijd best wel veel boxen volgens mij, dat scheelt ook.

 2. Nathalie 24 maart 2023 / 15:27

  Zo vaak geprobeerd op deze manier en helaas nooit gelukt.

 3. Corrie 25 april 2023 / 12:45

  Zo vaak geprobeerd en vaak zegt die dan komt later terug, met een tijdstip erbij dat is vaak een paar minuten later. Iets is er met de lidl, want het zou toch makkelijk moeten werken. ik denk inderdaad dat het ook gewoon reclame is

 4. arthur 26 april 2023 / 08:47

  Bij mij en mijn vrouw al sinds weken dat we wel kunnen reserveren, maar dat de betaalbutton(Apple pay) gewoon niet werkt en de boxen vervolgens uitverkocht zijn. Dit gebeurt ons alleen bij Lidl…wel heel vreemd…

 5. Lovly 7 juni 2023 / 19:48

  Dit werkt niet! Al zo vaak geprobeerd. Komt nooit scherm met mogelijkheid om te reserveren enkel kom terug op de tijd, dat je al heen en weer aan het gaan bent, na zo’n 3x heen en weer: uitverkocht.
  ?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.