Zo maak je zelf de leukste Valentijnsdecoratie – 5x de leukste inspiratie

Hallo februari! Het is nu écht 2021, het uitstellen met opruimen van de kerstversiering gaat nu echt niet meer (toch?). Tijd voor andere decoratie, dit is hét moment voor valentijnsdecoratie! Ik deel vijf keer de leukste valentijnsinspiratie voor in huis met je. Tijd om lekker creatief aan de slag te gaan!

Vaas met takken met hartjeshangers

Deze vaas lijkt wel gemaakt voor Valentijn, vind je niet? In combinatie met de takken en de hangertjes gemaakt van craftpapier is het een echte blikvanger! Het is niet té aanwezig, maar geeft toch een fijn valentijnssfeertje aan je huis.

De DIY vind je hier op oldsaltfarm.com

Neon string art voor aan de muur

Dit is wél een echte blikvanger, een hart met neon string-art. Handig is dat je alle benodigdheden online kan bestellen. Je bent nu nog wel op tijd voor Valentijn, gelukkig! Je kan dit natuurlijk ook met gewoon draad doen, maar de neon versie vind ik wel heel bijzonder.

De DIY vind je hier op pillarboxblue.com

Ring met droogbloemen

Ik denk dat dit mijn favoriet is uit het rijtje, een ring met droogbloemen eraan. Het is eigenlijk heel simpel, maar dat maakt het misschien wel extra leuk! het lijkt alsof ze hier een borduurring hebben gebruikt, dat geeft een heel leuk effect. Ook leuk om cadeau te geven, zo mooi is het!

De DIY vind je op lamarieeauxpiedsnus.com

Valentijnsdecoratie maken van een pot

Ben je toch nog niet helemaal uitgekeken op je kerstlampjes? Tijd om ze te verwerken in een valentijnsDIY! De DIY is niet meer beschikbaar, maar ik denk dat de foto voor zich spreekt. Je neemt een mooie pot, schildert deze helemaal behalve het hart, deze kun je open laten. Vervolgens doe je een strikje om de pot en plaats je je kerstlichtjes in de pot, en klaar ben je!

De DIY is niet meer te vinden maar komt van creamalice.com

Houten planken met een bloemenvaas

Dit bord met bloemen kun je op een mooi plekje ophangen! Je hebt alleen wat (decoratieve) bloemen nodig, deze kun je kopen of zelf maken van papier. Met een witte marker of met wit papier kun je de pot maken en zo maak je een kunstwerkje op je bord. Superleuk om in huis op te hangen!

De DIY is te vinden op themrseverything.blogspot.com

Normaal decoreer ik niet perse voor Valentijnsdag, maar misschien nu we dit jaar zo veel thuis zitten, dat ik er toch iets mee ga doen. Heb jij weleens decoratie voor Valentijn gemaakt?

DELEN:

2 reacties

  1. Darina 3 februari 2021 / 11:17

    Wat een leuke ideetjes! Ik vind de ring met droogbloemen ontzettend leuk en sfeervol.

  2. Dionne 4 februari 2021 / 21:40

    Nog nooit, überhaupt is Valentijn niet zo’n ding bij mij haha. De ring met droogbloemen vind ik wel erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.