Zo slaap je écht lekker- onze nieuwe Wave by M line matrassen

Slaap is een van de allerbelangrijkste dingen voor een goede gezondheid, daar weet ik alles van. Mijn bed is zó belangrijk dat ik dacht nooit meer een nieuw matras te willen. Maar toen ik de kans kreeg om het nieuwe Wave by M line matras te testen twijfelde ik geen moment. M line is namelijk een kwalitatief onwijs goed matrassenmerk. Maar hoe is de ervaring?

Wave by M line matras

Het Wave by M line matras is een matras van M line in een lagere prijsklasse dan normaal. Hij is echt veel betaalbaarder dan je zou verwachten! Dat is altijd goed. Bij M line weten ze hoe ze goede matrassen moeten maken, dus mijn verwachtingen waren hoog.

Dit matras heeft een unieke eigenschap, hij is namelijk personaliseerbaar. Er zitten verschillende lagen in het matras. Bijvoorbeeld een zachtere laag, als je deze bovenop doet voelt je matras lekker zacht aan, perfect voor als dat je voorkeur heeft. Zelf heb ik de hardere laag bovenop gedraaid, voor mij is dit perfect! Hierdoor is het matras geschikt voor iedereen, zijslapers, rugslapers, voor wanneer je klein en licht bent, maar ook voor als je zwaarder en groot bent. Dit matras is echt voor iedereen!

Mijn ervaring

De matrassen zijn echt heel luxe, net zo dik als wanneer je een matras van duizenden euro’s zou kopen. Natuurlijk zie je tijdens het gebruik niet hoe de matrassen er uitzien, maar het lijnenspel erop ziet er erg mooi uit. De hoes kun je openritsen (en dus de binnenkant personaliseren), waardoor deze ook gewassen kan worden. Handig!

Wij hebben twee losse matrassen, misschien vraag je je af waarom. Ik heb een elektrisch verstelbare bedbodem! Dan heb je twee losse matrassen nodig. Nu hebben we wel allebei hetzelfde matras, wat we eerst niet hadden, waardoor we precies even hoog liggen. Wel zo gezellig!

Het is natuurlijk heel erg wennen, zo’n nieuw matras, maar na een paar nachten ben ik al enthousiast! Dit is echt een fijn matras. En zoals ik eerder al zei: ik ben écht kritisch, voor mij is echt niets belangrijker dan mijn nachtrust.

Bernard is ook helemaal gelukkig met zijn nieuwe matras. Hij heeft ook gekozen voor de harde laag, maar als we allebei een andere voorkeur hadden was dat ook geen probleem geweest, aangezien we allebei een eigen matras hebben. Ideaal!

Mijn oude matras was al zeker 15 jaar oud, maar ik kon er maar moeilijk afstand van doen. Gelukkig heb ik nu een heel goede vervanger! Wanneer heb jij voor het laatst een nieuw matras gekocht?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.