Zo wordt het feestje nog nét iets leuker!

Het is tijd voor feestjes! Zelf vind ik het super gezellig als ik naar een feestje toe kan en misschien vind ik het nóg wel leuker om zelf mensen uit te nodigen. Dit zijn mijn tips voor lekkere hapjes én een leuk spelletje om te spelen. Zo wordt het feestje nog net iets leuker!

Neem iets leuks mee

Ga je zelf op bezoek bij iemand? Neem dan iets leuks mee! Een fles wijn is altijd lekker (voor onze vrienden in elk geval, haha), dat geeft nog net iets leuker in een mooie cadeautas, ik zorg dat ik die altijd in huis heb.

Echter vinden sommige mensen het leuker om een ander cadeautje te ontvangen, je kan bijvoorbeeld een mooie (geur)kaars meenemen of gaan voor een set bonbons. Wil je door middel van wetenschap nóg betere cadeautjes geven? Hier vind je tips.

Zelf iets leuks maken om weg te geven is natuurlijk ook heel leuk, zo maak ik weleens een naam of tekst op het glas van een kaars. Maar als je niet te moeilijk wil doen is het zelf maken van een cadeautasje ook echt heel leuk! Als je mooi cadeaupapier in huis hebt is dit een heel leuke manier om je cadeautje te verpakken!

Speel een spelletje

Natuurlijk is het superleuk om lekker bij te kletsen op een feestje. Dat zou ik dan ook zeker doen! Maar het is ook leuk om spelletjes te spelen. Als je met weinig mensen bent kun je gemakkelijk een bordspelletje uit de kast trekken. Als je die in de kast hebt liggen natuurlijk!

Gelukkig zijn er ook opties voor als je geen spelletjes in huis hebt, bijvoorbeeld een 30 seconds spel online. Dit spel is ook perfect om te spelen met een grotere groep. Je kunt bij dat 30 seconds spel verschillende opties selecteren, waardoor je het zelfs met kinderen kunt spelen. Je hebt er geen app voor nodig (het kan wel, maar moet absoluut niet!), alleen de website en je kunt meteen spelen. Erg leuk, echt een aanrader!

Zorg voor lekkere hapjes

Als je zelf de host bent hoef je je natuurlijk geen zorgen te maken om een presentje, maar wel om de hapjes! Als ik bezoek heb vind ik het fijn als er genoeg lekker eten in huis is. Je kan natuurlijk zelf aan de slag gaan, zoals met deze verse aardbeienbonbons, maar er is gelukkig ook genoeg kant en klaar te krijgen.

Ik zorg altijd dat er genoeg zout én genoeg zoet op tafel staat. Wat er bij ons vaak op tafel staat? Chocolade, een kaasplankje, lekkere worteltjes en komkommers met dip, knakworstjes, bittergarnituur, spiesjes met mozzarella, tomaat en basilicum (ben ik fan van). En vaak ga ik nog even los in de keuken en bak ik een cake of een brownie, dat vind ik zo leuk om te doen!

Een cadeautje, een bordspel of altijd makkelijk bij de hand: het 30 seconds spel en lekkere hapjes, dan kom je al een heel eind, toch?

Deze blogpost is een samenwerking

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.