Zo ziet het infuus eruit #7 – #WeekvandeTeekVlogweek

De laatste dag van mijn vlogweek! Ik ging weer naar Amsterdam, naar de kliniek voor een infuus. Binnenkort breng ik je op de hoogte van wat de arts te vertellen had en hoe de behandeling verder gaat. Maar nu dus eerst… de vlog!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

DELEN:

17 reacties

 1. Mama Lifestyle Blog 16 april 2016 / 06:33

  Jammer dat de vlogweek alweer voorbij is! Ik hoop dat de testresultaten goed zijn Lisanne. Ik heb een vraag voor de Q&A, een vervelende vraag die ongetwijfeld heel gevoelig ligt. In een vlog zei jij dat Lyme dodelijk kan zijn. Geldt ook voor jou dat je levensverwachting door Lyme beinvloed wordt?

 2. Mama Lifestyle Blog 16 april 2016 / 06:45

  Wat heb jij trouwens een mega groot bureau! Dat lijkt me heerlijk om aan te werken. Ik denk dat menig blogger hier wel jaloers op is ☺

 3. Ilse 16 april 2016 / 08:06

  Ik vind het ook jammer dat je vlogweek alweer voorbij is! Fijn dat je het zo goed volgehouden hebt met al die drukte.
  En het blijft leuk om te zien, de lieve kaartjes die je krijgt. 🙂

 4. Charelle 16 april 2016 / 08:11

  Zo bijzonder dat je altijd zoveel lieve kaartjes krijgt! Ook interessant om te zien hoe het gaat met het infuus, ben benieuwd naar je Lyme update! (:

 5. Lilian (ikwordvrolijkvan) 16 april 2016 / 09:27

  Bedankt dat je deze week weer wilde vloggen ? Ik heb een vraagje voor de Q&A: De medicatie die je slikt is dit alleen pijnstillers of zijn het ook andere medicijnen?

 6. Julia 16 april 2016 / 10:41

  Hoi Lisanne
  Wat super om je weer een week te volgen !
  Dapper dat je je ook dit jaar weer heel kwetsbaar en open hebt weten open te stellen.
  Zeer veel respect voor jou!
  Wat me opviel en ik ook zeker zelf heb is dat je eigenlijk naar bed wil en dan tóch nog dingen wilt doen. Bijv. Toen je van lopen voor lyme kwam en dan tóch nog een video op neemt:) niks mis mee , ik heb t ook hoor:)
  Mijn vraag voor de q&a is: heb je dan een soort streven of verplichting naar jezelf waardoor je eigenlijk (over je eigen behoefte ) heen gaat. Of is het meer dat je dat dan overschat? Doe je ook wel eens je al helemaal klaar maken voor bed en dan evt nog iets doen? Of moet je dan weer naar beneden?

  Ik hoop dat de testen goed zijn ik blijf je volgen.

  Groetjes aan je moeder.:)

 7. Marion 16 april 2016 / 13:33

  Goede vlog weer!! Echt super goed dat je dit doet, super knap gedaan ook!! Vond het echt super interessant om te zien.

 8. Nathalie 16 april 2016 / 14:11

  Echt bijzonder om te zien, en tof dat je toch door alles heen bent blijven vloggen. Mijn vraag voor de Q&A is hoe ga je ermee om als je date en mensen interesse tonen in je. Ik merk dat ik het zelf moeilijk vind om snel veel te vertellen over m’n gezondheid aan iemand als ik die nog niet zo goed zou kennen. Mijn vraag is dus hoe ga je om met daten en het delen van je ziek zijn? Krijg jij nu met je vlogs en je blog weleens nare of rare reacties van jongens waar je dan mee sprak? Hopelijk voel jij je vandaag beter. 🙂 Liefs!

 9. Els 16 april 2016 / 22:21

  Zo herkenbaar van die issues on je blog cam gisteren over medicijnen innemen en haar wassen , overprikkeld zijn door te veel keus en niet tegen geluiden kunnen,etc (Al heeft het een andere oorzaak bij mij want ben getest op Lyme maar uitslag was negatief) Ik vind opruimen heel moeilijk doordat je er zo bij moet na moet denken bij elk dingetje wat het is en waar het hoort te liggen Heb ook moeite met dingen sorteren en verdelen van spullen ,en met structuur maken Daarom kost opruimen bij mij zoveel energie Maar als ik niet opruim is ook natuurlijk geen optie haha .trouwens ik heb juist wel heel veel behoefte aan structuur en hou erg van een opgeruimd huis juist omdat ik snel overprikkeld ben. :Q&A :Mijn vraag aan jou is of je dit soort dingen ook herkent en hoe je daar dan mee om gaat ?

  • Els 16 april 2016 / 22:33

   Hoi Sorry heb deze reactie gisteren ook al geplaatst zag ik net pas het leek gisteren na verscheidene pogingen niet te lukken om deze reactie te plaatsen !daarom had ik de tekst opgeslagen om het later nog eens te proberen Maar nu zag ik pas Dat het gisteren toch geplaatst was Sorry T was een foutje ?

   • Lisanne 16 april 2016 / 23:17

    Haha, geeft niets, ik zag inderdaad dat er iets mis was gegaan! 🙂

  • Lisanne 17 april 2016 / 18:11

   Een Nederlandse test is niet betrouwbaar en zelfs de LTT Elispot (meest nauwkeurige test in het buiteland) kan negatief terugkomen bij bepaalde omstandigheden. Hierdoor is Lyme vooral een klinische diagnose (‘de test is negatief, dus ik heb het niet’ klopt dus niet, dat zegt niet altijd iets).

   Ik herken het inderdaad. Ik probeer zo veel mogelijk te labelen zodat andere mensen me kunnen helpen met opruimen! 🙂

   • els 18 april 2016 / 20:49

    thnx voor de tips!

    Ook die opruimtip van het labelen wil ik gaan doen
    Ook voor mezelf als ik het niet meer weet waar ik iets terug moet leggen

    Als ik de schone kleren in de kast leg gaat het nog wel eens mis bij mij,dan heeft mijn mannetje in eens mijn ondergoed in zijn kast liggen en mijn dochtertje de sokken van haar papa! ?

 10. Helena van Hove 17 april 2016 / 18:29

  Hoi Lisanne, ik vind je een prachtig mens en vind het zo bijzonder hoe je ondanks alles zo positief bent. Dankjewel voor je mooie blogs. Liefs Helena van Hove

 11. Helena van Hove 17 april 2016 / 18:35

  Hoi Lisanne, ik heb ook nog een vraagje voor je Q&A. Durf je te dromen over de toekomst? Of is dat iets wat je liever niet doet en meer in het nu blijft?

  Liefs Helena

 12. monique 20 april 2016 / 01:17

  Fantastisch hoe jij de week van de teek hebt gebracht…ik heb alles aandachtig bekeken. Ik denk dat vele er iets aan hebben, ik heb geen lyme, maar toch geef je me inspiratie in je vlogs!

  Overigens ook in je blogs…hihi.

  Ik heb ook een vraagje voor je Q&A. Namelijk, jaren lang was je aan t zoeken naar wat je had en toen ineens was het duidelijk, wat gebeurde er toen. Hoe ging je hier mee om en was je juist heel blij, of was het heel dubbel. Had jij ook in de tijd dat je/jullie nog zoekende was/waren dat je het nog dat beetje hoop had van hey misschien wordt het gevonden en gaat het over! En als je dit gevoel ook had, wat voor gevoelens had je er bij toen je wist dat je chronische lyme had.

  kijk maar wat lukt met antwoorden.

  liefs, monique

 13. Geesje 20 april 2016 / 21:11

  Je vlogs zijn heel bijzonder om te zien, je vlogt leuk! Ik liep een beetje achter, maar heb nu al je vlogs gezien! Jammer dat het voorbij is 😉
  Ik heb nog een vraag voor de Q&A, ben benieuwd hoe er met de ziekte van Lyme wordt omgegaan in de medische wereld. Wat is bijvoorbeeld de reden dat je niet naar een regulier ziekenhuis gaat, is daar geen aandacht voor de ziekte? Of kunnen ze je daar niet verder helpen? En wordt er bijvoorbeeld wel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de ziekte van Lyme?
  Ik zou het trouwens ook snappen als je het hier liever niet over hebt, het is natuurlijk heel persoonlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.